arkadaşlar ben tüp bebek fiyatında kazıklandım gibi geliyor bana. daha önce bir üniversite hastanesinde emekli sandığına bağlıyım raporlu olarak 2.060 tl ödedim ilaçlarında çoğunu cebimden vermek zorunda kaldım ilaçları alacağım zamanların çoğu hep eczaneler kapnadığı saate denk geldi. biliyorsunuz hep saatli ilaçlar. nöb.ecz.den almak zorunda kaldım cebimden.anlaşmalı ecz.nemde onları hesaba katmadı. 5.000tl ye yakın ilaçlar tuttu. maddende çok yıprandık. bide hastane karşıda yol paralarıda cabası tabi. avr. yakasındayım. sırf hastane rapor çıkartıyor diye orayı tercih ettim.
zaten 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı.
sorun zaten eşimde sperm azlığı bide yanlış tedavi mahvetti beni netten araştırdım sorun erkekteyse mikroenjeksiyon diyor. ben histeroskopide yaptırdım düşükten sonra 1.500 ede yakın ona verdim boşuna bişey çıkmadı eşimde sperm sayısı 1. 8000 ve bana klasik tüp bebek uygulandı.
çok para verdiğimemi yanayım. mikro enj uygulanmadığınamı yanayım. düşük olduğunamı yanayım düşünmekten deliricem sanki
bide bu beylikdüzündeki hastane fiyatını görünce burda yazanlardan tamamen kazıklandığımı anladım.
zaten ekimde yaş sınırınıda dolduruyom. rapor için . raporsuz olucak bundan sonra raporsuz medicana da yaptıran arkadaşlar lütfen beni aydınlatırmısınız fiyat konusunda[/QUOTE]
zaten 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı.
sorun zaten eşimde sperm azlığı bide yanlış tedavi mahvetti beni netten araştırdım sorun erkekteyse mikroenjeksiyon diyor. ben histeroskopide yaptırdım düşükten sonra 1.500 ede yakın ona verdim boşuna bişey çıkmadı eşimde sperm sayısı 1. 8000 ve bana klasik tüp bebek uygulandı.
çok para verdiğimemi yanayım. mikro enj uygulanmadığınamı yanayım. düşük olduğunamı yanayım düşünmekten deliricem sanki
bide bu beylikdüzündeki hastane fiyatını görünce burda yazanlardan tamamen kazıklandığımı anladım.
zaten ekimde yaş sınırınıda dolduruyom. rapor için . raporsuz olucak bundan sonra raporsuz medicana da yaptıran arkadaşlar lütfen beni aydınlatırmısınız fiyat konusunda[/QUOTE]