Beylikdüzü Medilife ikili Test

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam annisler Beylikdüzü medilife ta ikili test fiyatini bilen var mı daha doğrusu orada yaptırıp fiyati bilen :)
doğumu orda düşünüyorum ilk gidisim olacak ve 1 hafta sonra randevum var ozaman 13 +2 olucaz :)

Merak ettm bnde bisey oldu zannttm ya ;/ iyiym cok sukur bzde pazartesi 25 haftk oluyoruz allah izin verirse :)

o maşallah birtaneme :) canım ögle ara verdim ama özledim sizleri hemen geri döndüm hesap biraz zorladı 1 hafta ama çok şükür açıldı kavuştum sizlere :)

Kızlar hastaneden memnunmysunuz bende oraya gidiyim diyorum?ama karar veremedim 5 yıl oralarda oturdum ama hep medilife gittim oraya hiç ugramadım.önerirmisiniz?

Medilife'ta testler çok pahalı, ben 2li testi 200 küsüre yaptırdım galiba emin değilim. Detaylı ultrasonu güngören hastanesinde 150 tl.ye yaptırdım.Çok da memnun kaldım.Medilife aşırı pahalı.Hangi doktora gidiyorsun canım?

Medilife'ta testler çok pahalı, ben 2li testi 200 küsüre yaptırdım galiba emin değilim. Detaylı ultrasonu güngören hastanesinde 150 tl.ye yaptırdım.Çok da memnun kaldım.Medilife aşırı pahalı.Hangi doktora gidiyorsun canım?

baya eski kon canim :)
ben dogumu orada yapicam allah nasip ederse.
selda hanima gidiyorum cok ilgileniyor

Ben de Burcu Hanım'a, şu an memnunum bir şikayetim yok.Umarım herşey yolunda gider hepimiz için.

Ben de Burcu Hanım'a, şu an memnunum bir şikayetim yok.Umarım herşey yolunda gider hepimiz için.

insallah canim :)
bizim akrabalar selda hanimda dogurduklari icin ona gidiyorum yoksa esimin arkadasinin esi burcu hanima gidiyorudu ama dogumu baska hastanede yapti

ben dogumumu orada yapicam canim allah nasip ederse guzel bir hastane temizde 2 akrabamiz da orada dogurdu tertemiz
Ben kızımda takıbımı memorial şişlide yaptırdım doğumumuda medipol megada yaptım orası gibi kapsamlı bir hastane daha bulamadım sanırım yine oraya gidicem tabiiki ilk oncr persembe günü testimin sonucunu almam lazim:-)sağol canım

Ben kızımda takıbımı memorial şişlide yaptırdım doğumumuda medipol megada yaptım orası gibi kapsamlı bir hastane daha bulamadım sanırım yine oraya gidicem tabiiki ilk oncr persembe günü testimin sonucunu almam lazim:-)sağol canım

rica ederim birtanem hangi hastanede rahatsan oraya git derim :)

Back
X