Beylikduzu Medilife Kadin Dogum gidenler ?

Magnolia1986

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
716
262
23
39
Merhaba 3.5 aylik hamileyim dr ilgisizligi yuzunden tekrardan dr ariyorum bu hastanede selda hanim felam duydum ya da giden var mi memnun kalan

Merhaba 3.5 aylik hamileyim dr ilgisizligi yuzunden tekrardan dr ariyorum bu hastanede selda hanim felam duydum ya da giden var mi memnun kalan

Ben burcu betul kazdal a gidiyorum cok asiri memnunum gerek ilgisi ile gerek guler yuzluluguyle tek gecerim ben hamilelik oncesinde de gitmistim simdi de ona devam ediyorum bi gidip sansini denemeni tavsiye ederim

simdi baktim selda hanimda cok ileriye kadar yok tarih burcu hnm da da haftaya persembeye bulabildim is konusunda nasil mesela kotu yorum da yapan olmus hastaligimi bulamadi felan diye bir de kadinlar daha egolu oluyor insallah memnun kalirim cunku cok bunaldim dr islerinde 4.gebeligim 3 dusuk yasadim ve kan sulandirici igne vuruluyorum yani kendimi ce bebegimi emanet etmeye zorlaniyorum

Herkesin doktor beklentisi elbette ki farkli benim beklentimi karsiliyor hatta baya ustundr ikinci hamileligim ilk kizimin doktoru ile kiyaslayinca baya bir fark var ben su zamana kadar bir sikinti yasamadim memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…