Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben burcu betul kazdal a gidiyorum cok asiri memnunum gerek ilgisi ile gerek guler yuzluluguyle tek gecerim ben hamilelik oncesinde de gitmistim simdi de ona devam ediyorum bi gidip sansini denemeni tavsiye ederim
simdi baktim selda hanimda cok ileriye kadar yok tarih burcu hnm da da haftaya persembeye bulabildim is konusunda nasil mesela kotu yorum da yapan olmus hastaligimi bulamadi felan diye bir de kadinlar daha egolu oluyor insallah memnun kalirim cunku cok bunaldim dr islerinde 4.gebeligim 3 dusuk yasadim ve kan sulandirici igne vuruluyorum yani kendimi ce bebegimi emanet etmeye zorlaniyorum
simdi baktim selda hanimda cok ileriye kadar yok tarih burcu hnm da da haftaya persembeye bulabildim is konusunda nasil mesela kotu yorum da yapan olmus hastaligimi bulamadi felan diye bir de kadinlar daha egolu oluyor insallah memnun kalirim cunku cok bunaldim dr islerinde 4.gebeligim 3 dusuk yasadim ve kan sulandirici igne vuruluyorum yani kendimi ce bebegimi emanet etmeye zorlaniyorum
Herkesin doktor beklentisi elbette ki farkli benim beklentimi karsiliyor hatta baya ustundr ikinci hamileligim ilk kizimin doktoru ile kiyaslayinca baya bir fark var ben su zamana kadar bir sikinti yasamadim memnunum