beylikdüzünde hastahane acill??

dushekimi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
22
0
86
İstanbul
beylikdüzündeki medilife hastanesinde selda hanıma ilk muayenemizi olduk...ilk karşılasmamızda sorun yok sonrası için devam edip etmemekte kararsızım....gidip selda hanımda gebelik takibi ve doğumu yapan varmı aranızda?

selam, muayene ücreti ne kadar orda ve tahlillere ne kadar veriyosun?özel hastaneler bile birbirini tutmuyo belki orası farklıdır

Merhaba canım;öncelikle hayırlı olsun bebişin..ben de 6 haftalık hamileyim.çok araştırdım çok sordum doktor açısından..Selda hanımı bilemiyorum ama genel olarak medilife ı pek önermediler o nedenle ben de medicana ya gitmeye başladım..doktorum fazile hanım..

aynı soruyu sana da sorayım o zaman.kolan nasıl acaba doğum yapan var mı

hayırlı olsun....gerçi daha çok yeni ama memnun musun Fazile Hanım'dan?

bende medilife burcu hanıma gidiyorum...doğumuma az kaldı şimdiye kadar ararsın gelirim gecede olsa diyordu şimdi nöbetçi doktorlarımız var diyor deli olucam bu saatten sonra yeni doktor mu buluyum şimdi:84:

Valla yakınım -kuzenim - Dr. Burcu hanım da gebelik takibini ve doğumunu yaptırdı. Üstelik son derece problemli bir gebelikti .Bu kadar içten , güleryüzlü ve konusuna hakim bir doktor görmedik. O kadar rahatlatıcıydı ki..Gerçi onun takip olduğu dönemde doğumlara ücretsiz iştirak ediyorlardı şimdi kuralları nasıl bilmiyorum ama biz çok memnun kaldık. İletişimlerini koparmadılar halen de görüşüyorlar Umarım sizin de bebekleriniz hayırlısıyla ve sağlıkla doğar

Merhabalar burada Fazile hanım bahsi geçince yazmadan edemedim hatta şikayette edecektim ama uğraşmak istemedim. Ben bir gece acile gitmek zorunda kaldığımda betahcg 62 çıktı oradaki dr anlayamadı durumu ve kadın drna yönlendirdi ertesi gün apar topar bir tek fazile hna randevu alabildim ve ona gittim gittiğimde çok stresliydi ve çok soğuktu testime baktı gebelik var canım tabiki dedi ben de aaa gerçektenmi dierek sevindiğimde neden istemiormuydun dedi sert bir şekilde hayır tabikide çoook istiordum dedim ve bir tebrik bile etmedi ayrıca o dönem kullandığım bazı ilaçlar vardı ben panik atak ve anksiyete bozukluğu tedavisi gören bir insanım bunuda kendisine belirttim fakat beni bir paniklettirdi hemen bugun ilaçlarını bırakmalısın düşük olur yok ben bilemem ne olur vs gibi ertesi iki günümü hastanlerde doktorlarda geçirdim ve daha sonra birgül sarıkamış adında çok ünlü bir dr a gittiğimde ilçaları rahatlıkla zamana yayabileceğimi daha bebek diye birşey oluşmadığı için hiçbirzararı olmayacağını söyledi. Birgül hanımda aşırı yoğun bir doktor ve ben şuan beylikdüzünden üşenmeden kartala sema hastanesine gülçin hanıma gidiyorum çoooooook memnunum çok şükür anlattıklarımı duyduğunda kulaklarına inanamadı! uzun lafın kısası medicanayı da doktorlarınıda tavsitye etmem medicana zaten bir çok sömürüclük konusunda adı çıkmış bir hastane başka anılarım da var :))

bn 8,5 aylık hamileyim.çok memnunum doktorumdan.inan o anda bi sorunu vardır.sende ona karşı sıcak olmaya çalış.ileriki zamanlarda bebek ile ilgili herşeyi paylaşmaya başlıcak.canını sıkma rabiacım.daha çok yeni hamilesin.inan ileriki zamanlarda bebeğinin görünecek hale geldiğinde doktor seninle herşeyini paylaşıcak.bu arada tahlillerini ihmal etmemeye çalış bebişin için çok önemli.Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.

bende medilife burcu hanıma gidiyorum...doğumuma az kaldı şimdiye kadar ararsın gelirim gecede olsa diyordu şimdi nöbetçi doktorlarımız var diyor deli olucam bu saatten sonra yeni doktor mu buluyum şimdi:84:

ya arkadasım ben de ahmet beye gidiyorum ama son gidişimde demir hapı istedim kansızlık çıkarsa vericem dedi. demir hapını bütün hamilelere veriyolar bi kere bildiğim kadarıyla. zaten hastane hakkında, son anda riskli bi doğumsa almıyorlar diye duymuştum. erken doğum olursa prematüre yoğun bakımı yokmuş. diğer yoğun bakımda da sadece iki küvezleri varmış. doktoruma güveniyordum ama ben de bir anda doktor ararken buldum kendimi.

Son düzenleme:
selam beylikdüzü medicana mehtap derelioğluna 2.gidişim güleryüzlü bir doktor ama şüphelerim var hastanedeki doğum fiyatıda kafamızı karıştırdı SGK lı sezeryan 3.800 tl. muayene ücretimiz 80 tl ve 15 gün sonra gittiğinizde tekrar muayene ücreti alıyorlar SGK da süre 10 günmüş......ayrıca genel bir tahlil istendi 700 tl ücreti dendi ikili test fiyatıda 350 ytl şaşkınlık içindeyim üstelik bunlar birde SGK lı fiyatlar...farklı bir hastane arayışına girdim...

yuh diyorum.neden kolon hast.gitmiyosunuz?ordaki doktorlarda gayet güler yüzlü ve ilgili

ben de aynı durumu yaşadım. mehtap hanım'a gittim birkaç kere, daha sonrasında bana çıkarılan fiyatlar karşısında dumur oldum. gerçekten çok pahalı. tatlı bir bayan ama çok yoğun olduğu için hep alelacele geçiyordu randevular. o kadar para verip üstüne bir de bu muameleyi görmek gerçekten kızdırmıştı beni. hemen doktorumu ve hastanemi değiştirdim iyi ki de yapmışım. ne gerek var bebişine harcarsın o paraları.

çok çok haklısınız insan hamileyken öyle hassas oluyorkikaliteli bir muayene olması şart doktorunuzun sizi iyice dinlemesi yönlendirmesi gerekli.
ben ilk hamileliğimde b.düzü acıbadem aylin tatlıadıma gitmiştim halende görüşürüz kendisiyle ilgili olumsuz hiçbirşey duymadım.2.bebeği düşünüyoruz eşim kesinlikle aylin hn diyor.kendisi güler yüzlü,yaklaşımı çok seviyeli sizi çok iyi dinleyen ve takip eden biridir.aylin hn her yere doğuma gidiyor ama acıbademde çalışıyor ve sgk anlaşması yok hastanenin200tl muayene ücreti sanırım ama bdüzünde tek geçerim kendisini herkesede öneriyorum.

burcu hn benim düşük yapmama sebep oldu. tavsiye etmem..

burcu hn benim düşük yapmama sebep oldu. tavsiye etmem..

ayyy çok geçmişler olsun canım yaa tez vakitte allah yeniden nasip etsin inşallah.ama neden burcu hn yüzünden yazmışsın anlayamadım?onun bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş diyelim ve önümüze bakalım siz daha önemlisiniz daha çok hamilelikler yaşarsınız ama size birşey olursa bir daha dünyaya getirecek kimse yok sizi:)

canım çok teşekkür ederim teselli cümlelerin için.. haklısın yiyecek ekmeği yokmuş bebişimin. Kızıma kardeş gelecekti nasip olmadı. O hafta sonu kahverengi akıntım oldu ve dr hanımı aradım. Bana "üstüne görme"dir o dedi. O rahat olunca ben de önemsemedim. Ama ertesi gün akıntı artık kırmızıya doğru renk değiştirip düşük başlayınca ona çok kızmıştım. Eğer beni uyarsaydı ben hiç kalkmadan dinlenir, belki bir şekilde önüne geçerdim. Yine de düşük olsaydı en azından elimden geleni yaptım derdim. Anlatabildim mi? Demek kısmet değilmiş, her şerde bir hayır vardır. >Ama o gün çok üzülmüştüm, özellikle de eşim çok üzülüp ağlamıştı bile Çünkü o benden daha çok istiyor 2.yi.. Bakalım artık bundan sonrası için neler olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…