- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Yok yok hiçbirşey için geç değil. Kendinize hep şunu diyin böyle olduysa dmeek ki benim için doğru olan buydu ama yaşadıklarım bana neyin nasıl olacağını gösterdi ve artık bilinçliyim diyin her zaman.Evet ama ben bu yanlış yönlendirmeyi şimdi annemin tavrı da değişmeye başlayınca anladım.
Şimdi de değiştiremiyorum o Zihni’me yerleşen düşünceleri. Bazen çok geç kalmışım gibi geliyor. Keşke hiç annemi dinlemeseydim ilişkiler konusunda.
Teşekkür ederimYok yok hiçbirşey için geç değil. Kendinize hep şunu diyin böyle olduysa dmeek ki benim için doğru olan buydu ama yaşadıklarım bana neyin nasıl olacağını gösterdi ve artık bilinçliyim diyin her zaman.
Bence yardim almalisin cünkü bu sekilde evlensende mutlu olamazsin.benim annemde ilk gece konusunda cok korkuturdu beni.ben vajinismus oldum ve kesinlikle anneme bagliyorum bunu.ve bunu profesyonel yardim alarak aştim.sanada tavsiye ederim.
Benim de hayatıma sayısız insan girdi ama birileriyle flört evresi olup devamı olmuyor ya da bir iki ay anca sürüyor. Ne kadar istesem de devam ettiremiyorum. Şimdi artık duruldum, bir kişi çıksın karşıma son olsun diyorum ama olmuyor işte :)Benim annem de tıpkı anlattığınız gibi davranırdı hep. Sanki evlenmek ayıp birşeymiş gibi. Ben 30 yaşındayım hala annemin yanında evlilikten konuşmaktan çekinirim. Ama bu durum beni etkilemedi. Birini gerçekten sevmiş olsaydınız ne annenize ne başkasına aldırış etmezsiniz bence. Annemin bu söylemlerine rağmen ben hic boş durmuyordum
Daha önce olmamasının sebebi acaba erken mi diye düşünmüş olmanız olabilir. Anne etkisi burda devreye giriyor. Ama artık tam zamanı. Birini seversen uygun görürsen yapış bırakmaEvet hayatıma biri girdiğinde ilişkinin başında destek almaya gitmeyi düşünüyorum, hayatımda kimse yokken biraz konuşma terapisi aldım iyi geldi ama ilişkideyken bunları uygulamak aklıma gelmiyor.
Benim de hayatıma sayısız insan girdi ama birileriyle flört evresi olup devamı olmuyor ya da bir iki ay anca sürüyor. Ne kadar istesem de devam ettiremiyorum. Şimdi artık duruldum, bir kişi çıksın karşıma son olsun diyorum ama olmuyor işte :)
Haha tamam zamk gibi yapışıcamDaha önce olmamasının sebebi acaba erken mi diye düşünmüş olmanız olabilir. Anne etkisi burda devreye giriyor. Ama artık tam zamanı. Birini seversen uygun görürsen yapış bırakma
Evet çok kötü evlilikler var, her gün onlarca dertli konu açılıyor burada ama ben iyiyi ve güzeli umut ediyorum. Tüm bu ilişkilerinde zorluk yaşayanlara da sabır, güç ve daha güneşli günler diliyorum. :)Buralarda açılan konuları bir müddet okuyun o kodlar emin olun kendini imha edecek :)
Herkes evliliğinin iyi yürüdüğünü söyler ama burada gerçekler konuşur.
Facia bir evlilik yaşayıp bekarlık sultanlıkmış dememek için hala bir şansınız daha var.
He evliliği gerçekten düzgün giden yok mudur mutlaka vardır.
O azınlıkta olabilmenizi dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?