• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynelminel'in Çeyizleri

Tebrik ederim, düğününe az kalmış... Ömür boyu mutlu olun inşallah :16: Ayrıca yemek takımlarına da bayıldım, çooook ciciler :16: Misafir yemek takımınla düz kadeh kullanabilirsin çünkü takımın zaten gösterişli, bardak takımını da gösterişli alırsan birbirini boğabilir... Hoş ben yemek takımını da bardak takımını da sade aldım :17:
Teşekkür ederim.Bende düşünüyorum kenarları gümüş veya altın yaldızlı sade birşey bakalım
Güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip olsun:16:

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun

Canım çok hoş çeyizin güle güle kullan:16: Esse nin o bordo seramikleri nasıl resimde çok hoşuma gitti ben de almayı düşünüyorum

Canım çok hoş çeyizin güle güle kullan:16: Esse nin o bordo seramikleri nasıl resimde çok hoşuma gitti ben de almayı düşünüyorum
Evde annemde kullanıyor.
Temizlemesi çok kolay hemde yemekler lezzetli oluyor.
Bence alabileceğin kullanışlı bir şey

hepsini güle güle kullan. Özellikle misafir yemek takımını çok beğendim:16:
Teşekkür ederim çok beğenerek aldım.

herşey özenle seçilmiş aşkla kullan :16:

Çok teşekkür ederim.
Daha iyileri ve güzelleri sizin olsun kızlar:16:

çoookkk güzel günlerde kullan tatlım çeyizlerini... çok güzeller belli ki sevgiyle aşkla hazırlanıyorlar... :16::16:

her şeyin çok güzel canım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş :16:

$Bosch-KDN56AI30N-Buzdolabi_20745_1.webp $SMS58M08-58M08-BOSCH-5-PROGRAM-c_20417_1.webp $Bosch-HGV74W356T-Multifonksiyone_8605_1.webp $Bosch-WAS24322TR-9Kg-Avantixx-ca_14646_1.webp $Philips-GC-8635-Kazanli-utu_10004_1.webp $SIEMENS-VSX6XTRM-ELEKTRIKLI-SUPURGE__67729334_0.webp
Çeyizim için aldığım son cicilerim :32: biraz tuzlu oldu ama içime sindi hepsi çok şükür:32:

Sağol canım inşallah aşk alışveriş boyunca telefon açtı.
Baktı sesim çıkmıyor akşam mesaj yağmuruna tuttu ne aldınız diye.
Şimdi resimleri onada göndereceğim ve inanılmaz mutluyum delirdim sanırım.:17:

Ben çeyiz alışverişini sevgilimle yapıyorum, çalıştığımdan bir tek haftasonu kalıyor gezmek için, bernardoya girmiştik günlük takımları almaya hediye çeki veriyorlardı kaldırmış günlük çatal bıçak takımını bak bunlar güzel diyor.. :60:

Son düzenleme:
oooh büyük eşyalarda alınmıış güle güe kullan :nazar::16:

Güzel günlerde kullanırsın inşallah :16:

her şeyin çok güzel canım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş :16:

damla005, edaa91, LoadedGun Sağolun kızlar en iyileri en güzelleri sizin olur inşallah

Ben çeyiz alışverişini sevgilimle yapıyorum, çalıştığımdan bir tek haftasonu kalıyor gezmek için, bernardoya girmiştik günlük takımları almaya hediye çeki veriyorlardı kaldırmış günlük çatal bıçak takımını bak bunlar güzel diyor.. :60:
Hiç sorma ya canım bu erkekler çok meraklı :27:
Aldığım herşeyi görmek istiyor:9:

Kızlar beyaz eşyaları da mı kız tarafı alıyor yaa ? benim bildiğim erkek almıyor mu onu :26:

Canım biz sevgilimle anlaşma yapmıştık. Ben tüm beyaz eşya ve mutfak bölümünü oda evin geriye kalan mobilya, halı, perdesini falan aldı.
Normalde söylediğin gibi kız mutfak gereçleri, sandık içi, yatak odasını alır.

Back
X