Beynim durdu sanki...

Zemo

Aktif üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
755
1.243
33
32
Kızlar 4 yıllık evliyim eşimden önce çok "tutkulu" zannettiğim bir ilişkim vardı. Annemin uzaktan akrabası. Çalışmayı sevmediği için ayrılmak zorunda kaldım ama uzun süre atamadim ustumden ayrılığın acısını. Dün numaramı bulmuş yabancı bir numara ariyor açtım baktım O... kafamdan kaynar sular döküldü sanki hemen kapattım. Msj attı unutamıyorum sensiz çok mutsuzum diye... Eşime ihanet edecek karakterde bir insan değilim ama dünden beri kendimde değilim. Aklım istemsizce onda sürekli eski günlerim geliyor. Aldatma mı bu? Bi yandan eşime üzülüyorum yanlış düşüncelerim yüzünden, bi yandan yarım kalan hayallerim... Nolur ben ne yapmalıyım? Not: Eski sevgili adam gibi biri olsaydı evli barkli bi kadını asla aramazdi bunun bilincindeyim...

Bence eşine mutlaka soyle yarın öbür gün duyar sen suçlu duruma düşersin. Numarasını da engelle bir daha ararsa da savcılığa şikayet edeceğini filan söyle
Eşim kalkıp birşey yapar diye korkuyorum canım ya.

Aldatma değil. Arada herkesin aklına geçmiş gelebilir. Şöyle olsaydı nasıl olurdu böyle olsaydı napardım diye düşünebilirsin. Önemli olan onun geçmişti kaldığını farketmen ve yanlış bir şey yapmaman

Size birşey söylemeye gerek yok ki. Gayet aklı başındasınız.
Ama eşinize söyleseniz mi acaba?

Size birşey söylemeye gerek yok ki. Gayet aklı başındasınız.
Ama eşinize söyleseniz mi acaba?
Ama canım tv filan görüyoruz cinayetler yaralama... O sinirle birşey yaparsa. Bi yandan başkasından duyarsa güveni sarsılır. Napıyım akıl verin nolur

Şöyle düşün o kişi adam olsaydı evli barklı kadına mesaj atar mıydı bir yana, o kişi adam olsaydı, zamanında sizi kaybetmek yerine sorumluluklarını bilip sizin için çabalamaz mıydı?
Yıllar geçmiş o yine bencil, sizin olası mutluluğunuzla oynuyor.
Buna izin vermeyin.

insanız. anlık his değişimleri normal ama devamı gelmemeli. engelleyin. hatta eğer aklı başında bi adamsa eşinize söyleyin. hani bilgisi olsun. ilerde başka bi yerden böyle bi arama ve mesaj geldiğini duyarsa daha kötü olabilir.

Direk numarani degistir. Yeniden aklini bunaltmasina izin verme. Hem bu sayede acaba yeniden arar mi dusuncesinden kurtulursun.

numarasını engelleyin aldatma değil bu. Olabilir insanız. Kafan karışmamıştor da şaşkınlıktan karma karışık olmuşsun başka birşey değildir o. Eşine söylemene gerek yok diye düşünüyorum boş yere gerilmeyin ama farklı numaralardan rahatsız etmeye devam ederse o zaman rahatsız ediliyorum diyerek anlatabilirsin.

Kocanız yanınızda eski sevgilisini düşünerek uyuyor olsa aldatılmış hissetmez misniz? Ben hissederim. Düşünmemeye çalışın. Düşüncelerinizi yönetebilirsiniz.

Çocuğunuz var mı

annenizin uzaktan akrabasıysa, anneniz bir şeklide kulağını çekse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…