daha yeni üye oldum buraya daha önce konuları takip ediyordum ama vazgeçilmezim benim KK..o kadar sıkkın ve o kadar kötü hissediyorumki,çareyi yazmakta buldum arkadaşlar..yaklaşık 2,5 aydır nişanlıyım..severek değil ama nişanlım takıntıları dışında çk iyi ve sorumluluğu taşıyabilecek bir insan..nisanda düğün tarihi alındı ama sanırım bu srunlarla nisanı getiremeden yollarımız ayrılıcak..ALLAH korur umarım çünkü bu benim için yıkım olur..nişanlımla tanışalı 6 ay oldu kendisi 82 doğumlu ve ilk tanışmamızda bende onunla aynı yaş olduğumu söylemedim.nedeni ise annemle babam ayrılmış biz ufakken ve annem 3 yaş büyük yazdırmış beni..ablamıda 4 yaş..bir an önce reşit olmamız için...tabii başta ne söylediğimide hatırlamıyorum unutkanlık var ve ona bunu söylememiştim..bayram ziyaretinde annem ablamın yaşını söylemiş ve bende ablamla aramızda 2 yaş var demiştim ve ablamıda kendisinden küçük sanıyormuş tabii ben unuttum bunları..şimdi 3 gündür başımın etini yiyor ablan benden büyükmüş diye tabii bu durumda benim yaşımında söylediğimden yukarı olduğunu anladıki,ben konuyu kapattıkça o bu konuyu açıyor..ve söyelemiyorum bende 82li olduğumu takıntılı hemde çok artık büyütürde büyütür bunu..belkide kopma noktasına geliriz..sonuçta kimlikte 82 yazıyor asıl yaşım değil ama yazan bu..yaa ne desem inanmayacak bana..annemin büyük yazdırdığını nasıl ispatlarım kızlar lütfen yadım edin..