• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beynimi yitirdim ve ne dediğimi bile bilmiyorum çıldırıcam..

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
daha yeni üye oldum buraya daha önce konuları takip ediyordum ama vazgeçilmezim benim KK..o kadar sıkkın ve o kadar kötü hissediyorumki,çareyi yazmakta buldum arkadaşlar..yaklaşık 2,5 aydır nişanlıyım..severek değil ama nişanlım takıntıları dışında çk iyi ve sorumluluğu taşıyabilecek bir insan..nisanda düğün tarihi alındı ama sanırım bu srunlarla nisanı getiremeden yollarımız ayrılıcak..ALLAH korur umarım çünkü bu benim için yıkım olur..nişanlımla tanışalı 6 ay oldu kendisi 82 doğumlu ve ilk tanışmamızda bende onunla aynı yaş olduğumu söylemedim.nedeni ise annemle babam ayrılmış biz ufakken ve annem 3 yaş büyük yazdırmış beni..ablamıda 4 yaş..bir an önce reşit olmamız için...tabii başta ne söylediğimide hatırlamıyorum unutkanlık var ve ona bunu söylememiştim..bayram ziyaretinde annem ablamın yaşını söylemiş ve bende ablamla aramızda 2 yaş var demiştim ve ablamıda kendisinden küçük sanıyormuş tabii ben unuttum bunları..şimdi 3 gündür başımın etini yiyor ablan benden büyükmüş diye tabii bu durumda benim yaşımında söylediğimden yukarı olduğunu anladıki,ben konuyu kapattıkça o bu konuyu açıyor..ve söyelemiyorum bende 82li olduğumu takıntılı hemde çok artık büyütürde büyütür bunu..belkide kopma noktasına geliriz..sonuçta kimlikte 82 yazıyor asıl yaşım değil ama yazan bu..yaa ne desem inanmayacak bana..annemin büyük yazdırdığını nasıl ispatlarım kızlar lütfen yadım edin..

Canım çok saçama neden yaşı bu kadar problem ediyorki ne önemi var böyle gereksiz anlamsız birşeyi bu kadar büyütmeye, büyütüyorsa çok takıntılı biri demekki hakkında hayırlısı olsun ama dikkat et bu küçücük gereksiz problemi bile sorun edebiliyorsa ,yarın birgün daha saçma şeyler yüzünden seni bunaltır annene sormasını söyle yada yaş çokmu önemli diye sor seninle yaşın onun yaşından küçük diyemi birlikte oluyor çok anlamsız davranışlar allah yardım etsin.takıntılarndan kurtulması gerek

bunu bu kadar büyütmesi yasiniz ondan büyük veya kücük oldugu degil galiba...
daha cok kandirilmis hissettigi icin kendini bu kadar uzatip büyütüyordur...
yani ona yalan söylediginizi zannediyor...
en iyisi durumu oldugu gibi anlatin nisanliniza...

cnm zaten o kadar takıntılı bir insanki..şu an kimlikteki yaşımla aynıyız ama doğruyu söylesemde inanmayacak biliyorum ancak bunu ispatlamamın bir çaresi olmalı..yaa inan ssinirimden ağladım..sürekli soruyor ablanın yaşına çk şaşırdım diye..yanii beni vurguluyr ama bende kimlikte böyle yazıyor 3 yaş büyük diyemiyorum..dediğim zaman biliyorum mutlaka sorun yapacak bundan eminim..ve bu sebeplerden bitmesinden korkuyorum..ne yapayım bilemiyorum

bu ne böyle :/
yaş için sorun yapacaksa zaten takıntılı adamın tekidir.
ben de sevgilimin gerçek doğum gününü ilişkimizin 4. senesinde öğrendim.
nüfusundakinden 1 sene önceymiş meğer :)
ama takmadım.
düzgünce söyle. inanmaz dersen annenlerle falanken bir şekilde konuyu aç.
annen de onaylar böylece.
nişanlın o senin.
bu konuda çekinmen çok saçma olur..

cnm ben onun söylediği herşeye itimat ediyorum ama o inanmıyor ve güvensiz bana karşı..bende bugün bu kadar çok üsteleyince,sinirlenip tlfnu kapattım sonra aradı ve neden bu konudan bu kadar rahatsız oluyorsun dedi..yanii durumun farkında yada şüoheleniyor..ama ben söylemiyorum

cnm ben onun söylediği herşeye itimat ediyorum ama o inanmıyor ve güvensiz bana karşı..bende bugün bu kadar çok üsteleyince,sinirlenip tlfnu kapattım sonra aradı ve neden bu konudan bu kadar rahatsız oluyorsun dedi..yanii durumun farkında yada şüoheleniyor..ama ben söylemiyorum

söyle gitsin ne yapar ki? böyle için içini yiyor baksana. her şey olacağına varır. sanki sen ondan 10 yaş büyüksün de gizliyormuşsun gibi durumlara girme. ortada sorun olacak bir şey yok aslında...
tek sorun onun sana güvensiz olması.
tavsiyem güven sorununu çözmeden evlenmeyi düşünme.
insanın en yakınının kendisine güvenmemesi çok ama çok acı bir şey... :14:

yas ispati icin kemik olcumu var, ama o noktaya geldikten sonra bir daha eskisi gibi olacak mi hersey? bunu oldugu gibi anlat, ayip birsey yok bunda... hala sorun ediyorsa, boyle bir seyi senin onune koyuyorsa yolver gitsin...

annen yasini büyük yazdirmis, sirf bu yüzden nisanlin ayrilmak isterse eyer.. kusura bakmada dünyadaki en sacma nedeni olur ... ozaman seni hic sevmemis demekki..
ne bu yaa yasin büyük yazdirilmissa yazdirilmis, günlerce bu sebeptenmi tartisiyorsunuz?? ne sacma.. 82 dogumlu ama sanirim nisanlin daha olgunlasmamis.. böyle bir basit sebepden ne gerek var konuyu büyütecek.. yasinlami evlenecekmis?? nekadar mantiksiz buuu yaaaa ne olmus ister 82 dogumlu ol ister 85 dogumlu ol ne fark eder?? bilmiyorumda nisanlin tedavi olsun bence eyerki bunu sorun ediyorsa... ,

cnm ablamın yaşını öğrendi ve bende söylememiştim babama velayet vermemek için annem büyük yazdırmış diye.şimdi söylesemde inanmaz ama ben ona ispatlamak istiyorum arkadaşın dediği gibi kemik yaşı ile..sırf kendimi aklamak için..çok takıntılı cnm.bana açık açık demiyor ama belliki anladı gerçeği bilmediği içinde üzerime geliyor.şimdi söylersem kimlikte 82 yazıyr dersem biliyorumki inanmayacak asıl 85 doğum olduğuna

ya nasıl büyük yazdırabiliyor anlamadım doğrusu. hadi eskiden köylerde doğum yapılırmış sonradan gidip yazdırılırmış onda olurmuş ama bu devirde artık pes doğrusu. tabiiki nişanlın inanmaz ben bile inanmadım. nişanlına bunu nasıl ispatlayabilirsin ki. kemik yaşını hesaplatman için anneni mahkemeye vermen gerekiyor bunun sonucunda annen ceza alır. ya alıp karşısına annen konuşacak doğru düzgün yada bu takıntıdan vazgeçeceksiniz.

daha yeni üye oldum buraya daha önce konuları takip ediyordum ama vazgeçilmezim benim KK..o kadar sıkkın ve o kadar kötü hissediyorumki,çareyi yazmakta buldum arkadaşlar..yaklaşık 2,5 aydır nişanlıyım..severek değil ama nişanlım takıntıları dışında çk iyi ve sorumluluğu taşıyabilecek bir insan..nisanda düğün tarihi alındı ama sanırım bu srunlarla nisanı getiremeden yollarımız ayrılıcak..ALLAH korur umarım çünkü bu benim için yıkım olur..nişanlımla tanışalı 6 ay oldu kendisi 82 doğumlu ve ilk tanışmamızda bende onunla aynı yaş olduğumu söylemedim.nedeni ise annemle babam ayrılmış biz ufakken ve annem 3 yaş büyük yazdırmış beni..ablamıda 4 yaş..bir an önce reşit olmamız için...tabii başta ne söylediğimide hatırlamıyorum unutkanlık var ve ona bunu söylememiştim..bayram ziyaretinde annem ablamın yaşını söylemiş ve bende ablamla aramızda 2 yaş var demiştim ve ablamıda kendisinden küçük sanıyormuş tabii ben unuttum bunları..şimdi 3 gündür başımın etini yiyor ablan benden büyükmüş diye tabii bu durumda benim yaşımında söylediğimden yukarı olduğunu anladıki,ben konuyu kapattıkça o bu konuyu açıyor..ve söyelemiyorum bende 82li olduğumu takıntılı hemde çok artık büyütürde büyütür bunu..belkide kopma noktasına geliriz..sonuçta kimlikte 82 yazıyor asıl yaşım değil ama yazan bu..yaa ne desem inanmayacak bana..annemin büyük yazdırdığını nasıl ispatlarım kızlar lütfen yadım edin..

1-Neden sevemediğiniz halde nişanlınızla evlenmeyi düşünüyorsunuz?
2-Neden yaşınızı saklama gereği duydunuz ki? Anneniz büyük yazdırmış,küçük yazdırmış ne farkeder,doğru olan bir tane sayı vardır di mi?
3-Neden konuyu kapatmaya çalışmak yerine işin gerçeğini açıklamıyorsunuz?
4-Heee inanmıyorsa da keyfi bilir! Sevmediğiniz biri için kendinizi ispatlama çabası da nedir?

bence sen olayı çok büyütme. şakayla karışık ne var bee bende 82liyim. hatta büyüğüm senden seni dövebilirim filan de. sen ne kadar ciddiye alırsan oda o kadar ciddiye alır.:82:

cnm babam adanalı ve biz küçğkken ayrıldılar babam çok çktirdi anneme.adanada 13-14 yaşında kız çocuklarını evlendirleri için annem babamında bizi ayrılınca almaması için büyük yazdırmış.zaten inanmayacağını bildiğim için söyleyemiyorum

cnm nişanlımı sevmiyorum ama küçüklüğümden belli bir yuva özlemi var huzurlu bir yuva kurmak istiyorum..kendisi takıntıları dışında iyi insan her dediğimi yaptı şimdiye kadar ama bu konuya inanılmaz takılmış durumda...inanmayacağını ve herşeyin bozulacağını yada bir süre bunu toparlayamayacağımızı bildiğim için korkuyorum söyleyemiyorum..

artık bugün söylemek istiyorum çünkü kadar huzursuzumki,dün bu konuyu açınca o kadar gerildimki cnm bunu o da farketti..artık söyleyeceğim inanmazsada kendi tercihi ama en ufak tavır alması bile deli ediyor beni yaa..sanki bu evliliğimizi etkileyecek kadar önemlimi sizce

cnm babam adanalı ve biz küçğkken ayrıldılar babam çok çktirdi anneme.adanada 13-14 yaşında kız çocuklarını evlendirleri için annem babamında bizi ayrılınca almaması için büyük yazdırmış.zaten inanmayacağını bildiğim için söyleyemiyorum

cnm nişanlımı sevmiyorum ama küçüklüğümden belli bir yuva özlemi var huzurlu bir yuva kurmak istiyorum..kendisi takıntıları dışında iyi insan her dediğimi yaptı şimdiye kadar ama bu konuya inanılmaz takılmış durumda...inanmayacağını ve herşeyin bozulacağını yada bir süre bunu toparlayamayacağımızı bildiğim için korkuyorum söyleyemiyorum..

artık bugün söylemek istiyorum çünkü kadar huzursuzumki,dün bu konuyu açınca o kadar gerildimki cnm bunu o da farketti..artık söyleyeceğim inanmazsada kendi tercihi ama en ufak tavır alması bile deli ediyor beni yaa..sanki bu evliliğimizi etkileyecek kadar önemlimi sizce

Pardon da sevmediğiniz bir adamla yuvanızda nasıl huzur olacak?
Bence adam yaşınıza değil yalan söylemenize kafayı takmış..
Eeee yaş gibi basit bir konuda yalan söyleyen bir kıza nasıl inansın,güvensin di mi?

Pardon da sevmediğiniz bir adamla yuvanızda nasıl huzur olacak?
Bence adam yaşınıza değil yalan söylemenize kafayı takmış..
Eeee yaş gibi basit bir konuda yalan söyleyen bir kıza nasıl inansın,güvensin di mi?

cnm yalan söylemedim ama ilk tanışmamızdan belli hiç konusu olmamıştı bende kimlikteki değil gerçek yaşımı söylemiştim en başta..ilk tanıdığım insana böyle açıklama yapmamıştım..bunca zamqn geçti konu olmamıştı ve aniden gündeme gelince laylar bu duruma geldi..zaten benim üzüldüğümde o bana inanmayacak olması..onun için ispatlamak istiyrum..yaa inan 2 gündür uyumuyorum bile oda şimdi benim tepkimden çekindiği için dünden belli soramıyrda..ama ne olursa olsun anlatmam lazım..sevmediğim konusuna gelince,şimdiye kadar deli gibi sevdiğim insanlar hep üzdü,hiç bişey vermediler üzüntüden başka..bu insanın ise kalbinin güzelliğini sevdim ama aşk yok tabii..bu olay olana kadar mutluydum ama sanırım böyle bir sebepten onu kaybedicem

....sevmediğim konusuna gelince,şimdiye kadar deli gibi sevdiğim insanlar hep üzdü,hiç bişey vermediler üzüntüden başka..bu insanın ise kalbinin güzelliğini sevdim ama aşk yok tabii..bu olay olana kadar mutluydum ama sanırım böyle bir sebepten onu kaybedicem

Şu genç kızların "yüzüm gülmedi, belki bu sefer mutlu olurum" demelerini anlamıyorum sağlıksız ilişkilerde... Dört çocukla ortada kalmış kadınlar gibi "aşk olmadan evlilik olsun, ya olmazsa ne olacak, bana güvenmezse" kaygıları nedir? O korksun sizi kaybetmekten...
Korkmuyorsa sevmiyordur...
O sevmiyor, siz aşık değilsiniz...
Nasıl evlilik olacak bu?

Son düzenleme:
Back
X