• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beynimi yitirdim ve ne dediğimi bile bilmiyorum çıldırıcam..

yaa cnm aileme nasıl anlatıcam bunu diyor,ispatla bana bunu diyor,yaa böyle şey olabilirmi??ceza verdi ALLAH bana diyor yaa cnm bunlar hazmedilecek şeylermi sence..çok ağır hemde çok..şimdi aradı ama soğuk konuşuyr..babası beni sormuş güya ne yapıyor diye..

gerçekten hazmedilmesi o kadar kötüki..sanki ben yüz kızartıcı bir hata yapmışım yada namussuzluk yapmışım gibi..dün geceden belli aramıyorda,aradığındada buz gibiydi zaten

çok çekersin sen bu adamdan.

bana ALLAH bana ceza verdi ömrümün sonuna kadar bu cezayı çekeceğim demesini hazmedemiyorum kızlar ayrılmak isiyorum artık ben istemiyorum onu..ama pişman olurmuyum ayrılırsam ne yapayım yardım edin bana..içimden gelmyor konuşmak bile hazmedemiyorum söylediklerini..çok ciddi şeyler çünkü söyledikleri

hayır pişman olmazsın bence. Allah ona hayat boyu çekeceği cezayı vermiş evet ama o ceza sen değilsin kesinlikle; kendi kişiliği. öyle bir huyla yaşamak zor olsa gerek. bunları ona söyle ayrılırken. ayrılırsan. yani ayrılmalısın. =)

cnm arıyor soğuk soğuk konuşuyor ve hatasının farkında ama ben stemiyorum artık..anneme bu durumu nasıl anlatıcam içimden gelmiyor konuşmak ve görüşmek..şimidide ailem istemiyr ayrılmamı pire için yorgan yakma diyorlar ama kendisi namaz kılıyor devamlı ibadet et diye baskılar yaa sanki ondanmı öğrenicem ben ibadeti..ALLAH ile kul arasında..ndan çok soğudum ama aramayıncada boşluk oluyor..ya ne yapacağımı bilemiyorum..

valla bu adamdan bi cacık olmaz sakın haa sakın bulaşma buna tekrar ömür geçmez bunla bu kadar basit bi şeyde bile böle yapıyo,ilerde senden herşey için kanıt ister bu,sürekli bi şeyleri ispatlamak zorunda kalırsın
zaten sevmiyomuşsunda,mantık evliliği de yapcaksan aklı başında biriyle yap bari

cnm aşk yok zaten tek isteğim yuva kurmaktı ama yaa bir yaş mevzusu yüzünden neler duydum.demek çok dolmuş bana.eşyalar alınırken,hep benim isteğim eşyalar alındı iyi yönlerini düşündükçe,acabalarda kalıyorum ama söyledikleri çok rencide ettii beni..çok kırıldım ve aklımdan çıkaramıyorum..ayrılırsam pişman olurum diye çok korkuyorum boşluğa düşmekten korkuyorum.çünkü şimdi alışkanlık var

cnm aşk yok zaten tek isteğim yuva kurmaktı ama yaa bir yaş mevzusu yüzünden neler duydum.demek çok dolmuş bana.eşyalar alınırken,hep benim isteğim eşyalar alındı iyi yönlerini düşündükçe,acabalarda kalıyorum ama söyledikleri çok rencide ettii beni..çok kırıldım ve aklımdan çıkaramıyorum..ayrılırsam pişman olurum diye çok korkuyorum boşluğa düşmekten korkuyorum.çünkü şimdi alışkanlık var

hee iyi o zaman.

tepkisi çok garip, ne cezasıymış bu Allah aşkına, saçmalamış
bir de zaten severek nişanlanmamışsın, böyle huyları takıntıları olan insanı ne kadar süre çekebilicek psikolojiye sahip olucaksın ki
iyi düşün, bugünü kurtarayım alıştım boşlukta kalmayayım derken evlenipte pişman olma sonra:50:

tepkisi çok garip, ne cezasıymış bu Allah aşkına, saçmalamış
bir de zaten severek nişanlanmamışsın, böyle huyları takıntıları olan insanı ne kadar süre çekebilicek psikolojiye sahip olucaksın ki
iyi düşün, bugünü kurtarayım alıştım boşlukta kalmayayım derken evlenipte pişman olma sonra:50:

dün özür diledi hata yaptım dedi ama annesinin etkisinde o kadar kalıyorki,bugün annem annenle konuşacak bu konuyu deyince annem ateş püskürdü resmen..annem şimdi söyle beni arasın bitecekse biitsin diyor,ben ise hayatımda hiç bişey yok o da giderse hayatımdan ne yaparım diyorum..beynim durmuş durumda..

arkadaşlar çıldırmak üzereyim..inanın hiç bişey düşünemiyorum yaa..annemle annesi konuştu şimdi annesi anneme bizim güvenimiz sarsıldı demiş,bunun üzerine nişanlım hala daha bana baştan neden söylemedin yaşının kimlikte büyük yazdığını diyor,annem ise o kadar öfkeli ve sinirliki,nişanlımı çok seviyordu şimdi ise sana ondan hayır gelmez bu kadar ufak bişeyi büyüten,annesinin sözüne bakan adamdan bişey olmaz diyor..ne yapacağımı şaşırdım yaa.konu büyüdü dağ oldu..annesi zaten beni istemiyordu daha çok kıl oldu

kısmet olmayan işlerde
ufacık bi neden ayrılmaya sebep olurmuş derler ya
aklıma ilk bu geldi
seni gerçekten seven bi insan ne yaşına ne boyuna ne kilona ne orana ne burana
takar
gözü görmez sevdasından
ne kadarda takıntılı olusa olsun
bazı insanların mana aramada üstüne yok ne yazıkki...

merhaba sevgicim...ilk defa yorum yazıcam ama ..derdini sayfalardan okudum..Valla sevgicimm..sana geçmiş olsun mu desem..vahh vahh ne üzüldüm mü desem bilemedim...Ama şundan eminim erkekler her ne kadar evliliği istioruz deseler bile bu nişan arifelerinde eyvahh özgürlükmü gidiyo ya yoksa deyip zaman doldukça efkar yapmaya saçalamaya başlarlar birincisi bu durumun bu kadar ağırlaŞMASI bundan!! ikincisi de evet takıntılı birr adam olduğunu söylemişssin.. ee be güzel kardeşim madem bunu bu kadar biliyordun..adamı niye o kadar zaman sana ima ederken biliyorum açıkla artık DERKEN beni keriz yerine koyma soyle dıya ıma ederken sen bu kadar sustun...bence alınmazsan sende onunla takıntılı olup tepkisinden çok çekindin..neyse olan olmuş artık kalan sağlar bizimdir diyerek naçizane yorumuma deva ediyim...Adam takıntılı olabılır ama kime keriz muamelesi yapsan bu durumda cok sınırlenır..ayrıca sen soylememekle olayı daha sankı gizemli hale getirmişsin o yüzden onu da anlamaya çalış..baştada dediğim gibi zaten bu durumlarda kaçıcak delik ararlar..Eğer sana bir adımla gelirse sende 2 adımla git olayları sakinleştirmeye çalış..tepkisinden korktugunu kaybetmekten korktugunu acıkla. düzelirse düzeilir..düzelmezse canım eğer sevmiyorsan cidden zorlama derim ben..ama mutlaka illk hamle ondan gelmeli o başlatmali ki sende hemen akabinde şunu diyebilmelisin ''' bak olaylarrı sana daha oncede anlattımm bu bu ne bir eksik ne bir fazla..gerisi otesi yok..kotu bır nıyet hele asla yok..eger kalbul edersen devam ederizz yok ben sindiremiyorum kaldıramam dıyosan soracaklarını sor ..ben barıştıktan sonra bunu konunun bır daha gundeme gelesını ıstemıyorum.Hem barısıp hemde kafama kakamazsın'' dersen o da secımını yapar..yarın bır gun senı herhangı bır durum oldugunda tekrar bu meseleyle ıtham etmez..he ettı dıyelım o gun o konuyı sen kapatmıstın deme sansın olur.!!!! Düzeldi ilişkiniz, eğer diğer arkadaslarımın dedıgı gibi sorunlu ve takıntılı bır adamsa ..hemen yarın evlenmıyorsunki kesin cıkar kokusu..soyle dusun bu sefer şanslıydı benı kırmayı hakkettı cunku azda olsa benımde payım var..o yuzden affedebılırım ...AMA HELE BIR DAHA YAPSIN O ZAMAN GOSTERIRIRIM VBEN ONAA GÜLÜnümü gününümü:)))))

cnm çok haklısın inan böyle yorumlara o kadar ihtiyacım varki,annesi annemle konuştu ve tartıştı.şimdi bende annesiyle konuştum ve kadın bana demediğini bırakmadı..ben karışmıyorum ne yaparsanız yapın dedi ve beni farklı şeyleride saklamamla suçladı..neler saydı anlatamam..ama tabii buna karşılık bende siz ne söylesenizde saygım sonsuz ve saygımı bozmuyacağım asla dedim.sonrasında ise nişanlım ise ben seni seviyorum diyor..ama bu duruma getiren kendisi takıntı yapan ve bana güvensiz olan üzülen ve hatta sırf bu konu yüzünden ağlayan...

bu meselenin büyümesinin tek sebebi kendisi..yaa sırf bu meseleden insan annesine ağlarmı cnm yaa..şimdi ayrılalım dedim ben ve bu kezde ben sana çok değeriyorum ve seviyorum diyor..ama bu kezde ben ona güvenemiyorum..bu konu yüzünden ağlayan bir insan beni mutlu edebilirmi sizce

bi kere sevgimcim ..bu bir konuda anlaşalım .. sen taa başından bu adamla ister severek ister sevmeyerek takıntılı olduğunu tahlil ederek ve bunu göze alarak bir ilişkiye varım demişsin..normale gore daha hassas olan bu kişiden bişeyı saklamıs olman bizim için basıt bır sorun olabılır ama onun ıcın buyuk bır sorundur.sen bu adamı kabul ederek bunu kabul etmıs sayılırsın hos sana pes et de demıyorum asla..ama en azından bu konuda bence senınde kusurlu oldugunu dusunuyorum ..bu duruma getıren kendısı dıyorsun ama ben bu konuda sana maleself katılmıyorum.. bu duruma sen senin sayende isteseydın getırmeyebılırdın..ama oda makul bir insan olsaydı da bu sorun bu kadar buyumezdi...ozellıkle annesının gırmesı falan acıkcası benı cok sasırttı.. sen bu adam hakkında butun gecmısını ıctenlıkle bıldıgınden emınmısın..bazen ki genelde herzaman insanlar eskıden yasadıkları yenilere mal ederler..sen bır yazından onun sana yınemıı guvensızlık bu bana allahın bır cezası ben kımseye guvenemeyecekmıyım demiş..acaba oncekı bırlıktelıgınde manevı bır kaybı mı oldu hıc beklemedıgınden acıkcası bu konuları derınlemesıne arastıralı ama kımseyı ıncıtmeden yargılamadan yapmalısın ...sonucta hayat senın hayatın..bır yola sadece ve sadece mutlu olmak ıcın gırıyorsun..cok cok ıyı analız etmelısın..sankı bana bu olayın gercekten bır yanı kadınlara karsı kırılmıs bır erkek profili ciziyor.. oncekı hayatında derınden ama kımseye caktırmadan arastırmalar yapmanı onerırım.. ayrıca canım benım tekriar dıyorum eger senı sevıyorsa bunuda dıle getırıyorsa mutlaka sakın sakın bır yerde bulusun kacmadan kendınden emın fakat bırazda mahcup bısekılde olayları anlatmalısın yumusak olmalısın..bırak bu seferlıge gölü o atsın bakalım haklı oldugundan sınırları nereye kadarmış..bır seferlık affedın bırbırınızı.. ama bırdaha acılmıycak olması ıcın onu ıkna et ya sımdı evet dersın ve susarsın yada bu ısı surdurmek ıstemıyorsan senın kararın dersın...sanaa kesin garantı verıyorum daha evlılıgınıze cok var eger bu adamda gecmısten kalma bır trakıntı varsa yada sana karsı bır takıntısı varsaa kesın ortaya cıkacaktır sende daha objektıf bakarsın....vıyy ammaa cok yazmısımm yaww:)))

cnm benim iyiki yazıyorsun tşk ederim gerçekten..cnm bak daha önce hayatına giren insan tarafından bir yaarası olduğunu biliyorum..ama ne olursa olsun,benim en ufak bir detayı söylememem bu kadar büyütülmemeliydi..ve annsi neler söyledi bir bilsen..yanii resmen aşağıladı beni cnm yaa:((ve ben ağzımı açıp tek kelime etmedim..bana ALLAH ceza verdi olayı ise şöyle;ilk öğrendiğinde nişanlım ağlamaya başladı ve ALLAH bana ceza verdi ve bu cezayı ömrüm boyunca çekiceğim diyerek bana haykırdı..herşeyi annesine anlatan ve benimle hayat kurmak üzereyken beni ceza olarak gören ve çocuk gibi ağlayan bu insan sizce beni mutlu edebilirmi??ben hatamı kabul ediyorum ama yinede annemde bende bu kadar hakareti ve ağır sözleri hak etmedik hemde hiç ve içim rahat değil çok huzursuz ne yapıcağım bilemiyorum cnm

Back
X