• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beynimi yitirdim ve ne dediğimi bile bilmiyorum çıldırıcam..

yaa cnm söylesem rahatlıcam ama eminim ve bunu burayada yazıcam göreceksiniz bana inanmayacak yada inandım diyecek ama soğuk davranıcak değişecek

tıbbi çözüm var tabiki
araştırma sonucu kemik yaşına bakılır
gerçek yaşın çıkar ortaya

nasıl oluyor, nereye başvurulur bir araştır....

Canım çok saçama neden yaşı bu kadar problem ediyorki ne önemi var böyle gereksiz anlamsız birşeyi bu kadar büyütmeye, büyütüyorsa çok takıntılı biri demekki hakkında hayırlısı olsun ama dikkat et bu küçücük gereksiz problemi bile sorun edebiliyorsa ,yarın birgün daha saçma şeyler yüzünden seni bunaltır annene sormasını söyle yada yaş çokmu önemli diye sor seninle yaşın onun yaşından küçük diyemi birlikte oluyor çok anlamsız davranışlar allah yardım etsin.takıntılarndan kurtulması gerek

katılıyorum sana. çok anlamsız birşeyi takıntı yapmış. işi çok zor :50:

ispatlıcam cnm inşş ama benim sözüme değilde ispatla bana inanırsa işte o zaman ben onu hayatımda istermiyim bilmiyorum..çünkü şimdi henüz söylemeden bile,soğuk davranıyor çünkü farkında ama benim söylememi bekliyor

cnm inanılmaz takmış durumda..bana sru sorma artık dedim ama kimlikte asıl ne yaxdığını söylemedim.söylediğimde tepkisi ne olucak bilemeiyorum yalnız farkında benim sakladığımın yaa bugün tüm gün ben aşkım cnm diye konuşuyorum,o ise bana karşı kadar soğukkii..yaa sanki ben evlenip ayrıldım sakladım yada daha büyük bişeymiş gibi..inanlımaz tavırlı..birde ben söylemeden sadece şüphesiyle böyle,birde söylesem kimbilir ne yapacak

yaaa arkadaşım amma abartıyosun durumu valla hem kimlikteki yaşın doğru bile olsa sonuçta aynı yaşta oluyosunz sen ondan büyük değilsin ki
sölesen belki senin gözünde büyüttüğün kadar tepki vermicek?alt tarafı yaş yani ha 3 yaş büyük ha küçük,sanki cinayet falan işledinde bunu adamdan gizliyon:27: öle çok abartı bi tepki verirsede bırak gitsin böle tiplerle ömür mü geçer bee:95:

yaaa arkadaşım amma abartıyosun durumu valla hem kimlikteki yaşın doğru bile olsa sonuçta aynı yaşta oluyosunz sen ondan büyük değilsin ki
sölesen belki senin gözünde büyüttüğün kadar tepki vermicek?alt tarafı yaş yani ha 3 yaş büyük ha küçük,sanki cinayet falan işledinde bunu adamdan gizliyon:27: öle çok abartı bi tepki verirsede bırak gitsin böle tiplerle ömür mü geçer bee:95:

cnm benim inan abartmıyorum..henüz söylemediğim halde,şüpheliyken bile bu kadar tepkili,soğuk ve ters konuşuyor..dşünüyorum birde söylesem ne olucak??evt haklısın zaten şu an kimlikte yazan yaş ile aynıyız ama ona anlat gelde..şimdi konu olmasını bekliyorum yine..olursa kimlikte böyle yazıyor diyeceğim ama o konuyu açmadan bende açamıyorum şimdilik..

canim ne korkuyorsun sen yaa, yaptin ayip degil bisey degil.., ayip onun ayibi birtek yas yüzünden seni yari yolda birakirsa.acik acik söyle ve söylemeden öncede konus böyle böyle bi bunun icin ayrilacaksan yaziklar olsun diye. ama canim belkide niye bukadar tavirli ve soguk biliyormusun? belki yalan söyledigin icin ve hala dogruyu söylemedigin icin kiziyordur bence biran önce söyle ne olacaksa olsun kacisi yok sonucta

canım nikah tarihi alınırken nüfusunu görmedimi?
belkide bildiği için bukadar tepkilidir

söyleyeceğim cnm ne olacaksa olsun..evt yalan söylediğimi düşünüyor ama normalde zaten çok takıntılı kişiliği var..ablamla aramda 2 yaş olduğunu biliyor ve şimdi ablamın yaşınıda öğrenincede,tahmin ediyor benimde yalan söylediğimi düşünüyor..ancak gerçekten yalan sözknusu değil cnm yaa..ama aynen söylediğin gibi çok korkuyorum

nişanlıyız cnm nikah olmadı henüz ama annemin büyük yazdırdığını bilmiyordu yaa bir kurtulsam şu durumdan inan kuş gibi olucam cnm inan yaa:((

iyide burda bir yalan yok ki yaşın neyse o kimlikte neden böyle yazdığının bir açıklamasıda var bence bu hiç problem edilecek bir konu değil bizim yaşımız bu sebepten dolayı büyük yazılmış dersin bu kadar sıkıntı edilecek bişey yok canım

cnm bugün açıkladım kimliktede böyle yazıyor ama asıl yaşım bu diye..kimlikte büyük yazıyor dedim ama resmen beni aşağıladı yaa..yok ceza avermiş ALLAH ona.ömür boyu çekecekmiş bu cezayı hep yalancı insanlar çıkıyormuş karşısına,yok bana kemik yaşıyla ispatlayabilirmisin yok aileme ben ne söylerim filan gibi..yaa kızlar dayanamadım bitsin dedim yeter artık dedim.benden kanıt isteyen bana inanmayan bir insanla olamam dedim.yaa o kadar kötüyümkü kızlar.yok abime ablama anneme soracakmış..yaa sanki ben 2 çocukla kaldımda yeni öğrenmiş yada sanki daha büyük bişey muamelesi yapıyor.kendimi o kadar aşağılanmış hisettimki.bitsin dedim bukadar kolaymı diyor..bu sözleri söyleyen insandan ne beklenir yaa söylermisiniz

Adana da 13-14 yasında kızları evlenirirler sözü çok gariBime gitti Bi adanalı olarak.. Şehirlerle ilgili Böyle genellemeler hoş durmuyor arkadasım.. Böyle Bişey de yok

yaa çok kötüyüm arkadaşlar söylediklerinden sonra hazmedemedim ve senden soğudum ben bitsin dedim oda ne istiyorsan onu yap dedi gitti ve hiç aramadı..o kadar kötü ve perişan haldeyimki,eve sığımıyorum aramadı hiç.narkoz yemiş gibiyim

şaka gibi!bu adam çocuk mu ya!sırf bu yüzden mi ayrıldınız siz şimdi.eğer bu sebeple seni kırabiliyo,ve bunu devlet meselesi haline getiriyosa en iyisi olmuş.yol ver gitsin!

cnm yaa inanamıyorum sırf güvensizlikten yanii..bana ispatla diyor..ispatlarım ama ispatladıktan sonra seni tanımam dedim bende..aramadı aramıyor

:50:ya bu adam yaşına bakıp da mı sennle ewlenme kararı aldı sinir olym ya şu heriflere bnmki benden 11 yaş büyük ama bişey olmuyo eminm ben ondan on bir gün büyük olsaydım bu mesele olacaktı hey allahım heyy

Back
X