• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyninde-Kafasında uyuşma hisseden var mı

MadoHomu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
30
9
1
21
Herkese merhaba ben yaklaşık bir buçuk ay önce panik atak geçirdim o zamandan beri baş ağrısı çekiyorum bir de son zamanlarda bir şey gözlemledim bir duygu yaşadığım an kafamda ya da beynimde bir uyuşukluk hissediyorum mutlu oluyorum gülüyorum kafam uyuşuyor korkuyorum kızgınlık hissediyorum yine kafamın üst kısmını uyuşma kaplıyor sonra bir ısı artışı oluyor nörolojiye bu uyuşma-ısınma durumu olmadan sadece baş ağrısı şikayeti ile gittim MR çekildim sonuçları bu ayın 20'sinde göstermeye gideceğim bu uyuşma-ısınma durumunu sonuçları gösterirken bahsetmeli miyim siz böyle bir şey yaşadınız mı hiç

Büyük ihtimalle panik ataktan. Ama doktoruna durumundan gene de bahset. Panik atak olayını da söyle.

Bende atak olduğu zaman oluyor uyuşuyor ısınıyor hava giriyor gibi yada kafatasimin içi su dolu yüzüyor gibi malesef herşeyi hissetoriyor

Herkese merhaba ben yaklaşık bir buçuk ay önce panik atak geçirdim o zamandan beri baş ağrısı çekiyorum bir de son zamanlarda bir şey gözlemledim bir duygu yaşadığım an kafamda ya da beynimde bir uyuşukluk hissediyorum mutlu oluyorum gülüyorum kafam uyuşuyor korkuyorum kızgınlık hissediyorum yine kafamın üst kısmını uyuşma kaplıyor sonra bir ısı artışı oluyor nörolojiye bu uyuşma-ısınma durumu olmadan sadece baş ağrısı şikayeti ile gittim MR çekildim sonuçları bu ayın 20'sinde göstermeye gideceğim bu uyuşma-ısınma durumunu sonuçları gösterirken bahsetmeli miyim siz böyle bir şey yaşadınız mı hiç
Beyninize bir şey olmuyor merak etmeyin. Sadece siz öyle hissediyorsunuz. Isınma ve uyuşma hissi sinir uçlarınızın verdiği tepki.
Panik atak için tedavi almıyorsanız başlayın.

Back
X