- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
-
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Allah bütün hastalara acil şifalar nasip etsin inşallah.:Saruboceq: Ben de ağladım ağladım okudum yazılanları. Benim hikayem de şu: Ben tam 4 yıl önce beyin kanaması (avm) geçirdim. beyinde doğuştan baloncuk varmış ve aniden kanama yapmış. 15 gün kendimi hiç bilmeden yatmışım. Zaten sürekli uyutmuşlar. Yaklaşık 3 ay kısmi bi yatalaklık dönemi geçirdim. Beni ameliyat edememişler çünkü kanama çok riskli biryerdeymiş. İstanbul Marara Üniv. Hastanesinde Gamma Knıfe tedavisi gördüm. Yani kanamanın olduğu yer 3 saat ışın verdiler ve kontrollerim anjıolarım 3 yıl boyunca devam etti. Zaten baştan söylemişlerdi tedavinin uzun, yani 3 yıl süreceğini. Sonuçta 1 yıl önce anjıom yapıldı ve kanamadan hiçbirşey kalmadığını söylediler. 1 yıl sonra yani bu zamanlarda mr çekilip kontrole gitmemi söylediler. Ben de bugün Mr sonuçlarımı aldım ve Devlet Hastanesindeki Dr. kist var sanki dedii:çok üzgünüm: Gündüz tam olarak idrak edemedim ama şuanda dağılmış haldeyim. Tam da hayatım normale döndü derken bu da nerden çıktı şimdiii:1no2: Marmara Üniv. Hastanesine randevu aldım ama şubatın 26 sına gün verdiler. Ben şimdi 20 gün nasıl bekleyecem. Çokuzun oldu özür dilerim:a015:
kızlar hepinizin yazılarını okudum eşlerinize ailerinize çok çok geşmiş olsun..
benim miğren bu zamanlarda çok yoğunlaştı kafama masaj yaparken kafamın arka kısmında fındık kadar şişlik elime geldi..iki gündürdürde koluma ağrı giriyor..ben 8 ay önce 6 aylıkken erken doğumdan bebeğimi kaybettim o kötü günümden bu yana migrenim beni hiç bırakmadı.sinirlendiğim zaman zonklama başlıyor.. ..ssk okmeydanından randevu alamadım..yarın tekrar denicem..sizce nedir bu arkadaşlar...:uhm::uhm::uhm::uhm:.
hep bır agrı var ama boyle dayanılmaz gıbı bır agrı degıl dayanılmaz agrılar haftada 1 veya 2 haftada 1 oluyor bas donmesı yok ama mıdemde hafıf bulantı var oda pskolojık dıye dusunuyorum aynı zamanda gozluk kullanmaya basladım onun kenarlarıda basımı agrıtabılır dıye dusunuyorum doktor mr vermedı ıcımde hep korku var
benımde basım agrıyor devamlı doktora gıttım ısıkla gozşerıme baktı ve parmagını fılan ızletı sonuc olarak mıgren dedı benım korkum gecmedı fılm cektırın fılan dedım cektırmedı paran varsa cık dısarda cektır dedı cok moralım bozuk korkuyorum kotu bırsey vardır dıye acaba doktor ısıkla gozume bakarak ve paramak ızleterek anlaya bılırmı kotu bırsey olup olmadıgını
canım mr çekilmeen bu kadar kolay deilki migreni anlamak bendeöle sanıodum ama mr sonuçum bu konuda temiz çıktı ne migren var nede sinizüt istersen daha detaylı baktır ilerde başına dert açmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?