Beyninde kitle olan erkek arkadaşın yanında olmak için ısrar etmek mi, ayrılmak mı sizce daha doğru?

melissaon

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
73
-4
6
23
Merhabalar sevgili hanımlar. 1 ay kadar önce tanışıp kısa sürede sevgili olduğumuz erkek arkadaşım geçen hafta beyninde kitle olduğunu ve bunun beyin sapına baskı yaptığını söyledi. Şimdiden vücudunda güçsüzlük var ve hafif aksayarak yürüyor. 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyormuş, bir çok doktora göstermiş ama sonuç alamamış, tedavisi olmadığını söylemişler. Felç olma ihtimali yüksekmiş, bunu bana 3. haftada açıklayıp benimle uğraşıp kendine yazık etme önüne bak diyip ilişkiyi bitirmek istedi. Sonuna kadar yanında olacağımı, bütün zor süreçleri göze aldığımı söyleyip yanında olmak istediğimi söyledim. O beni o hallerde görmeni istemiyorum diyip ayrılmak istediğini belirtti. Onu bu halde bırakmak istemiyorum, ama yanında olmamı istemiyor. Değerli hanımlar çok kararsızım sizce ne yapmalıyım, fikirleriniz için çok teşekkür ederim...

Yani senin sevgi seviyeni bilmiyoruz ki.bu tarz durumlarda ilişkiyi bitiren kişilere demediklerini bırakmıyorlar ama ben katılmıyorum.her sevgili olduğumuz kişiyi çok fazla ve kalıcı olarak sevmek zorunda değiliz ki.her sevgilimiz de hayatımızda kalıcı olmak zorunda değil.bir tanıştık diye ölene kadar yanında olmaz zorunda değiliz.bahaneyle düşüncemi yazdım ama ayrılmak suç değil tabi ki hiçbir koşulda.sen bileceksin artık.gönül işi bu.

Gerçek hayatta tanıştım, yüz yüze 2 kez görüştük.
Yani normalde sanaldan tanıştığın, sonradan yüz yüze gördüğün birisi. Hastalığı gerçek bile olmayabilir. Nasılsa ortak tanıdığınız yok bir şeyiniz yok. Veya hastalığı gerçekse bile 2 yıldır zaten hastalığını biliyormuş. Yüz yüze görüşünce hoşlanmamıştır, iletişimi kesmek için hastalığı öne sürmüş olabilir vs.

Son düzenleme:
Bu ne drama sevdasidir arkadasim, 3 haftaliksiniz alti ustu. Ayrilin gitsin.

Off ergenken manyak bir sevgilim vardı, 3 ay kanserim diye beni kandırmıştı.

. O beni o hallerde görmeni istemiyorum diyip ayrılmak istediğini belirtti.

Konu sahibinin, gerçekten hasta olup o acıklı durumunu bilinmesini istemeyen adam kadınlarla görüşmez. Sizi ya beğenmedi kurtulmak istiyor yada ilerleyen süreçte bu hastalık yalanını kullanıp para koparma derdinde. Aklıma başka birşey gelmiyor.

Ben de öyle düşündüm ama hastalığımı sadece sana söyledim başka kimsenin haberi yok dedi. O yüzden hem sanki hasta psikolojisinde yanında olmamı istiyor, hem de bana kıyamıyor mu diye düşündüm. İlerde vicdan azabı çeker miyim diye kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…