Ben de öyle düşündüm ama hastalığımı sadece sana söyledim başka kimsenin haberi yok dedi. O yüzden hem sanki hasta psikolojisinde yanında olmamı istiyor, hem de bana kıyamıyor mu diye düşündüm. İlerde vicdan azabı çeker miyim diye kararsız kaldım.
22 yaşındayım ve önceki bi kaç ilişki deneyimime dayanarak söylüyorum kimseyi iyileştiremezsiniz.Yeni tanıdığınız biri içinde bu kadar fedakar olmanıza gerek yok.Merhabalar sevgili hanımlar. 1 ay kadar önce tanışıp kısa sürede sevgili olduğumuz erkek arkadaşım geçen hafta beyninde kitle olduğunu ve bunun beyin sapına baskı yaptığını söyledi. Şimdiden vücudunda güçsüzlük var ve hafif aksayarak yürüyor. 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyormuş, bir çok doktora göstermiş ama sonuç alamamış, tedavisi olmadığını söylemişler. Felç olma ihtimali yüksekmiş, bunu bana 3. haftada açıklayıp benimle uğraşıp kendine yazık etme önüne bak diyip ilişkiyi bitirmek istedi. Sonuna kadar yanında olacağımı, bütün zor süreçleri göze aldığımı söyleyip yanında olmak istediğimi söyledim. O beni o hallerde görmeni istemiyorum diyip ayrılmak istediğini belirtti. Onu bu halde bırakmak istemiyorum, ama yanında olmamı istemiyor. Değerli hanımlar çok kararsızım sizce ne yapmalıyım, fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
Şakamısınız siz? Elbette arkadaş olarak destek olursunuz da 3 haftada tanısığınız bir adama bu şekilde yaklaşmakta normal değil farkındamısınızMerhabalar sevgili hanımlar. 1 ay kadar önce tanışıp kısa sürede sevgili olduğumuz erkek arkadaşım geçen hafta beyninde kitle olduğunu ve bunun beyin sapına baskı yaptığını söyledi. Şimdiden vücudunda güçsüzlük var ve hafif aksayarak yürüyor. 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyormuş, bir çok doktora göstermiş ama sonuç alamamış, tedavisi olmadığını söylemişler. Felç olma ihtimali yüksekmiş, bunu bana 3. haftada açıklayıp benimle uğraşıp kendine yazık etme önüne bak diyip ilişkiyi bitirmek istedi. Sonuna kadar yanında olacağımı, bütün zor süreçleri göze aldığımı söyleyip yanında olmak istediğimi söyledim. O beni o hallerde görmeni istemiyorum diyip ayrılmak istediğini belirtti. Onu bu halde bırakmak istemiyorum, ama yanında olmamı istemiyor. Değerli hanımlar çok kararsızım sizce ne yapmalıyım, fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
Gerçek hayatta tanıştım, yüz yüze 2 kez görüştük.
Ben de öyle düşündüm ama hastalığımı sadece sana söyledim başka kimsenin haberi yok dedi. O yüzden hem sanki hasta psikolojisinde yanında olmamı istiyor, hem de bana kıyamıyor mu diye düşündüm. İlerde vicdan azabı çeker miyim diye kararsız kaldım.
Acımasızca belki ama şöyle 10 ay 1 sene falan birşey olsa diyeceğim maziniz var destek olun. Ama 3 haftalık adam içinde ben kendimi sersefil edemem yani. Ayrıca doğru söylediğini ne biliypsunuz belki sadece acındırmadır?Merhabalar sevgili hanımlar. 1 ay kadar önce tanışıp kısa sürede sevgili olduğumuz erkek arkadaşım geçen hafta beyninde kitle olduğunu ve bunun beyin sapına baskı yaptığını söyledi. Şimdiden vücudunda güçsüzlük var ve hafif aksayarak yürüyor. 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyormuş, bir çok doktora göstermiş ama sonuç alamamış, tedavisi olmadığını söylemişler. Felç olma ihtimali yüksekmiş, bunu bana 3. haftada açıklayıp benimle uğraşıp kendine yazık etme önüne bak diyip ilişkiyi bitirmek istedi. Sonuna kadar yanında olacağımı, bütün zor süreçleri göze aldığımı söyleyip yanında olmak istediğimi söyledim. O beni o hallerde görmeni istemiyorum diyip ayrılmak istediğini belirtti. Onu bu halde bırakmak istemiyorum, ama yanında olmamı istemiyor. Değerli hanımlar çok kararsızım sizce ne yapmalıyım, fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
Ben de beğenmedi bahane diyenlerin tam aksi sizden hoşlandı ama ileride bu sebepten dolayı zaten hiçbir kadının yanında duracağına inanmadığı için size de baştan gidin diyor.Sonradan yapamıyorum diyip gitseniz çünkü bu sefer daha çok üzülür kendisi.O da bunun farkında.Merhabalar sevgili hanımlar. 1 ay kadar önce tanışıp kısa sürede sevgili olduğumuz erkek arkadaşım geçen hafta beyninde kitle olduğunu ve bunun beyin sapına baskı yaptığını söyledi. Şimdiden vücudunda güçsüzlük var ve hafif aksayarak yürüyor. 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyormuş, bir çok doktora göstermiş ama sonuç alamamış, tedavisi olmadığını söylemişler. Felç olma ihtimali yüksekmiş, bunu bana 3. haftada açıklayıp benimle uğraşıp kendine yazık etme önüne bak diyip ilişkiyi bitirmek istedi. Sonuna kadar yanında olacağımı, bütün zor süreçleri göze aldığımı söyleyip yanında olmak istediğimi söyledim. O beni o hallerde görmeni istemiyorum diyip ayrılmak istediğini belirtti. Onu bu halde bırakmak istemiyorum, ama yanında olmamı istemiyor. Değerli hanımlar çok kararsızım sizce ne yapmalıyım, fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
Yüz yüze iki kere görüştüğün 3 haftadır tanıdığın adam için ömrünü heba et tabi.Anan şu bardağı kaldır dese iki gün şikayet edersin ama..... Adamın hastalığı yeni değil herşeyin sürecin farkında ( yalan değilse)ama internette Fink atıp kız tavlıyor.Kendi derdini çekecek saf avına çıkmış bulmuşta .. ,Ne diyelim böyle adamlara enayi lazım oda sizsiniz, Tebrikler......Gerçek hayatta tanıştım, yüz yüze 2 kez görüştük.
Burada yalan söylediği belli, ailesi çevresi nasıl bilmez???Adam bariz dolandırıcı ya da ağır bencil ruhsal dengesiz deli.....Ben de öyle düşündüm ama hastalığımı sadece sana söyledim başka kimsenin haberi yok dedi. O yüzden hem sanki hasta psikolojisinde yanında olmamı istiyor, hem de bana kıyamıyor mu diye düşündüm. İlerde vicdan azabı çeker miyim diye kararsız kaldım.
Evet hata,daha ilişki bile değil çok yeni 5 yıldır birliktesindir böyle bir durum olmuş olsa tamam yanında ol,ama siz daha yeni tanışmışsınız neden belirsizliğe kendinizi sürükleyorsunuz kiSizce destek olmak istemekle hata mı yapıyorum
Çocuk bu kadar ucuz bir bahane bulabildigine göre o küçük kitle beyni olabilir.Merhabalar sevgili hanımlar. 1 ay kadar önce tanışıp kısa sürede sevgili olduğumuz erkek arkadaşım geçen hafta beyninde kitle olduğunu ve bunun beyin sapına baskı yaptığını söyledi. Şimdiden vücudunda güçsüzlük var ve hafif aksayarak yürüyor. 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyormuş, bir çok doktora göstermiş ama sonuç alamamış, tedavisi olmadığını söylemişler. Felç olma ihtimali yüksekmiş, bunu bana 3. haftada açıklayıp benimle uğraşıp kendine yazık etme önüne bak diyip ilişkiyi bitirmek istedi. Sonuna kadar yanında olacağımı, bütün zor süreçleri göze aldığımı söyleyip yanında olmak istediğimi söyledim. O beni o hallerde görmeni istemiyorum diyip ayrılmak istediğini belirtti. Onu bu halde bırakmak istemiyorum, ama yanında olmamı istemiyor. Değerli hanımlar çok kararsızım sizce ne yapmalıyım, fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
Sen böyle her söylenene inanıyor musun?Ben de öyle düşündüm ama hastalığımı sadece sana söyledim başka kimsenin haberi yok dedi. O yüzden hem sanki hasta psikolojisinde yanında olmamı istiyor, hem de bana kıyamıyor mu diye düşündüm. İlerde vicdan azabı çeker miyim diye kararsız kaldım.
Hasta falan değil seni kekliyor ne kiyamisu of kızım yaBen de öyle düşündüm ama hastalığımı sadece sana söyledim başka kimsenin haberi yok dedi. O yüzden hem sanki hasta psikolojisinde yanında olmamı istiyor, hem de bana kıyamıyor mu diye düşündüm. İlerde vicdan azabı çeker miyim diye kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?