Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslarim...basindan yaralanip iyilesmis yakinlariniz var mi? Cok zor gunler geciriyorum tükendim....
Ne tür bir yaralanmadan bahsediyorsunuz, bir yerden düşme, çarpma gibi mi kurşun yarası vs gibi mi?
sol yanımdan kurşun yedin aheeeyyyy![]()
Merhaba arkadaslarim...basindan yaralanip iyilesmis yakinlariniz var mi? Cok zor gunler geciriyorum tükendim....
öncelikle çok geçmiş olsun, başından yaralanıp iyileşmiş olan tanıdığım yok ama öyle haberler çok gördük başından yaralanan belirli süre yoğun bakımda yatıp, beyninde hasar bırakıp ama iyileşen çok kişi var. Allah'tan umut asla kesilmez....konuyu biraz daha acarsanız seviniriz bu arada.
bir yakınım...detaya girmek istemiyorum o çok önemli değil yani önemli olan özellikle hastanelerde çalışan kişiler böyle birşey gördümü merak ediyorum
bir yakınım...detaya girmek istemiyorum o çok önemli değil yani önemli olan özellikle hastanelerde çalışan kişiler böyle birşey gördümü merak ediyorum