Yaa öyle mi dersiniz peki çıkınca rahatlar mi yaOral dönemde olduğu için damakları kaşınıyor büyük ihtimalle diş huzursuzluğu yaşıyor
Diş kaşıyıcı alabilirsiniz şu plastik olanlardan onu soğutup verirseniz rahatlar belki emziği varsa onuda soğutup verebilirsinizKızlar lütfen bakın oğlum beş aylık hiç uykusu yok on dk uyur geri uyanır hafif tükürük falan çıkarıyor bazen elleri sürekli ağzında kafası sürekli sıcak ve bazen ateşi çıktığı da oluyor aşırı da huysuzlaniyor napmam lazım yardım edin
Rahatlar ama diğer dişi çıkana kadarYaa öyle mi dersiniz peki çıkınca rahatlar mi ya
Ya evet soğutup vermeyi düşündüm damaklarini kasisin diye ama biz Kars'ta oturuyoruz henüz hava sıcak hasta olmasından korkuyorum açıkçasıDiş kaşıyıcı alabilirsiniz şu plastik olanlardan onu soğutup verirseniz rahatlar belki emziği varsa onuda soğutup verebilirsiniz
Bunu deneyeceğim kesinlikle inşallah bizde de işe yararRahatlar ama diğer dişi çıkana kadarbenim oğlum da diş sürecinde. Birkaç tomurcuk karanfil ezip üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekleyin buzdolabında bekletin. Eczanedeki gazlı bezlerden alıp işaret ya da serçe parmağınızı bu yağa batırıp bebişin alt ve üst damaklarında gezdirin bu çok rahatlatır çoğu bebeği
O zaman oralar soğuktur hasta olmasın kusura bakmayın Akdeniz bölgesinde olunca akıl edemedim diş ağrısını gideren jeller varmış onuda eczaneye sorun benceYa evet soğutup vermeyi düşündüm damaklarini kasisin diye ama biz Kars'ta oturuyoruz henüz hava sıcak hasta olmasından korkuyorum açıkçası
Yok estağfurullah nerden bilebilirdiniz ki yarın doktor kontrolü var bakalım doktoru ne diyecek deneyimli annelerden de fikir almak istedim sağolunO zaman oralar soğuktur hasta olmasın kusura bakmayın Akdeniz bölgesinde olunca akıl edemedim diş ağrısını gideren jeller varmış onuda eczaneye sorun bence
İnşallah. Benim de ilk bebeğimdi sağlıkla büyüsünler yaşaya yaşaya tecrübe ediyoruz :) çok çok dayanılmaz duruma geldiğinde tetagil diş granülü var bazen ondan kullanıyorum o da bitkisel ve iyi geliyor doktorunuza siz de sorarak kullanabilirsinizBunu deneyeceğim kesinlikle inşallah bizde de işe yarar
Amin inşallahhhİnşallah. Benim de ilk bebeğimdi sağlıkla büyüsünler yaşaya yaşaya tecrübe ediyoruz :) çok çok dayanılmaz duruma geldiğinde tetagil diş granülü var bazen ondan kullanıyorum o da bitkisel ve iyi geliyor doktorunuza siz de sorarak kullanabilirsiniz
İnşaallah çok sağolunBenimde ilk çocuğum yaşayarak öğreniyoruz hiç endişe etmeyin zamanla herşey yoluna girer dişlerini rahatça çıkarsın inşallah bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?