• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum onlar geldiğinde hiç ama hiç uyumuyor hep ağlıyor

34 yaşındayım benim de düzenim bozulunca evimde yatılı misafirim olunca uyuyamıyorum,
dediğiniz gibi kötü düşünce, kötü niyet, fesatlık gütmeyeceğinden emin olduğum insanlar olmasına rağmen uyuyamıyorum,
evlerimiz konfor alanımız hepimizin bir düzeni, alışkanlığı var onun dışına çıkınca biz yetişkinlerin bile dengesi şaşıyor çocuk ne yapsın,
çocuğunuzun durumunun düşündüğünüz şeylerle alakası yok bence düzeni bozulduğu için huysuzlanıyordur, lütfen başka anlamlar çıkarmayın, kalbinizi bozmayın.

Siz o kişilerin gelmesinden rahatsız olup geriliyorsanız çocuğunuz bunu hissediyor olabilir. Gelen kişiler belki iyi niyetli değillerse negatif elektrik alıyor olabilir.
En kötüsü biraz paranoyakça gelecek ama çocuğunuza fiziksel bir zarar veriyor olabilirler sizin görmediğiniz bir zamanda.
Ben böyle bir durumda olsam bir şekilde o kişileri kabul etmemeye çalışırım. Şimdi tabi eşinize söyleyecek net bir şeyiniz yok ama bir bahane uydurabilirsiniz.Önemli olan çocuğunuzun sağlığı huzuru mutluluğu gerisi boş.

Arkadaşlar konuya nasıl girsem bilmiyorum saçma bir düşünce mi bunu da bilmiyorum ama bir öneri almam lazım. Oğlum 15 aylık. Eşimin ailesi köyde yaşıyor ara sıra kardeşleri yeğenleri bize yatılı kalmaya geliyor. Ve oğlum onlar geldiğinde hiç ama hiç uyumuyor hep ağlıyor normalde oyuncaklarla oynar küp yapar beni cok aramayan cocuk onlar geldiğinde yakama yapışıyor gece asla uyumuyor onlar gidiyor cocuk uyuyor oyuna geri dönüyor nedendir sizce bana bir yardım edin birşey söyleyin 😔
Benim kızım da kocamın bi arkadaşi var hiççç sevmez onu görünce huysuzlanır yabancılaması vardı baya geçti şükür ama artık insan seçiyor
Bence normal çok sık geliyolarsa çocuk rahatsız oluyodur

Back
X