- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Haklisiniz eger cocugunuz daha tuvalete yapmak istemiyosa bence zorlamayin demekki daha hazir hissetmiyo kendini. Eninde sonunda birakicak buyudukce anliycak bence bezi birakmanin yasi yok bu yaz komsunun cocugu 4 yasina girdi bi anda birakmis kendi istegiyle o yuzden caninizi sıkmayin. Bende bezi istemeyince heves ettim belki alisir diye insallah boyle devam edicem pes etmek yok yorumunuz icin tesekkur ediyorumNe guzel iste sakın beze dönmeyin...
Bu ay 3 yaşını dolduracak oğlum inatla alıştırma külotunu bile giydiremiyorum o kadar inatlasiyor benimle....
Bezine yapinca anne değiştir ve bez tak diyor üzerine gidip korkutmak istemiyorum ama bıraksak iyi olacak...
Milletin lafına bakma onlara ne sanki bezi onlar alıyor hayret birsey....
Gerek duymasam yazmazdim okumayabilirsiniz oneriniz varsa onerin yoksada cikin konudan mecbur degilsinizbu kadar ayrıntılı ve uzun anlatmaya gerek var mıydı ?
Evet birakmak istemedim aslinda ama babama cok duskun dede der baska bisey demez her aksam uyku saati geldiginde isiklari kapattigim an dedeye gidicem diye kiyameti kopariyor mecburen goturuyoruz dunde gelmek istemedi cok ilgileniyolar oda hep orda durmak istiyor. 1 haftadir gunduz bende aksam 10 11 den sonra hep orda kaldi. Bezden kurtulana kadar gondermeyi dusunmuyorum insallah bakalim cok tesekkur ediyorum :))ben bir sorun gormedim.
yanliz bezi biraktiginiz ilk gun ananeye gondermeniz garip olmus, genelde ilk hafta evde egitim verilir, hem aliskanlik hem duzen acisindan.
ikinci olarak saglik sorunu olmayan hic kimse uykusunda cis yapmaz zaten, bebekler dahil cisleri gelince illa ki uyanirlar veya mirildanarak uyuduklari su evreye gecerler, o zaman uyandirir goturursunuz cise, uyuyan cocugu uyandirmayin yani bence, ama kulaginiz onda olsun, mirildandigi gibi kaldirin.
:))) niye bu kadar detaya girdim bende bilmiyorum heycanlandim heralde kusura bakmayin gercekten bende simdi baktimda baya uzun olmus guluyorum kendimeYavaş yavaş alışıyor işte, daha nasıl bir adaptasyon bekliyorsunuz?
Kazalar olur haliyle.
Ama hiç bu kadar uzun bir kaka çiş mevzusu okumamıştım
Evet birakmak istemedim aslinda ama babama cok duskun dede der baska bisey demez her aksam uyku saati geldiginde isiklari kapattigim an dedeye gidicem diye kiyameti kopariyor mecburen goturuyoruz dunde gelmek istemedi cok ilgileniyolar oda hep orda durmak istiyor. 1 haftadir gunduz bende aksam 10 11 den sonra hep orda kaldi. Bezden kurtulana kadar gondermeyi dusunmuyorum insallah bakalim cok tesekkur ediyorum :))
Bence çok erken başlamış, güzel de sonuç almışsınız. Daha ne bekliyorsunuz ki?
Kızım 30-31 aylıkken bıraktı bezi. Hiç zorlanmadı, toplasan 5 kere filan altına kaçırmıştır. Ama dediğim gibi, 2,5 yaşını çoktan geçmişti. Sizinki 2 yaşını daha yeni dolduracakmış. Geç kaldın diyenler de halt etmiş. Bu milletin de her konuda bilgisi, fikri var. Takmamak lazım.
Ahahahaha:))) niye bu kadar detaya girdim bende bilmiyorum heycanlandim heralde kusura bakmayin gercekten bende simdi baktimda baya uzun olmus guluyorum kendime
O lafin gelisi 5 dk da bir bende unutuyorum sormayi aklima geldikce soruyorum. Evet orda hata yaptigimin farkindayim ama cok israr ettim hicbi sekilde gelmek istemedi biraktim bende5 dakikada bir çocuğa çiş kaka sorulur mu yahu? Yazık günah çocuğa. Saat başı, 2 saatte bir sorarsınız en fazla anlarım. Arada yaparsa da yapsın. Çocuğu bu kadar bunaltmanın anlamı ne?
Bide eğitimi tek 1 kişi yönetir. Eğitime başlar başlamaz annenizde kalmasına izin vermemeliydiniz. Umarım başa sarmazsınız.
2 yaşını tamamen doldurup, 3'e girecek dedi. Bilemedim şimdi. =) Yeni uyandım ondan mı acaba?ben 36 aylik diye anladim ama yanlis mi anladim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?