Bezdim Yeminle Bezdim

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Derdim bu. Sinir krizi geçiriyorum sağa sola kafa atmak yerine açayım sıkıntımı derdimi paylaşayım dedim.
Böyle kendime harakiri yapasım var. Deli miyim neyim allahım yarabbim ya.

İnsanlardan bezdim, insansız bir yerde yaşamak istiyorum. Hayatım boyunca kimseyle iletişim kurmak istemiyorum..

İnsanların beni kendi düşüncelerine empoze etmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Dilimin ayarı yok. Söyleyince küsüyorlar. Cehalete katlanamıyorum.. Kadın düşmanlarına da katlanamıyorum. Bazen kocama da katlanamıyorum..Komple dünyaya katlanamıyorum.. yeminle kendime muhalefetim.

Bazen kendimi camdan atacak oluyorum, lan ya ölmez de sakat kalırsam diye düşünüp yusuf yusuf vazgeçiyorum.. ona bile cesaretim yok ay yemin ediyorum ötenazinin meşru olduğu bir ülke bulacağım kendime. Ciddi ciddi bunu düşünüyorum.
Ve evet uzun zamandır psikoloğa da gidiyorum.

Bazen öyle anlarimiz olur canim
Asıl konu seni bu radeeye getiren olay ne ona çözüm bulmak lazım
Biraz sakin kalmaya çalış bu aralar senin için zor olsada çünkü böyle kendinide mutsuz edersin

Canim sakin ol bazen hersey ustumuze fazla gelir.
Biraz iletisimsiz kal kabuguna cekil.bende bazen yeterrrr cigliklari atmak istiyorum.careyi beni uzen insanlari hayatimdan def etmekte buldum.boyle bir temizlik bana iyi geldi

sorun ne bilmiyorum ama ölümü falan düşünmeyin. valla hayat güzel. camdan dışarı bakın temiz hava alın. şükredin.

hayat güzel...

(ağzıma 2 çarpasın gelebilir, anlıyorum)

Annem der di ki bana b*kunla bile kavga eden cinstensin. Bende senin bir türünüm. Anlayabiliyorum seni. Balkona çık sade şekersiz bir kahve yap kendine iyi geliyor bunlar tavsiye ederim.
Annem de aynı cümleyi kuruyor.
Yüksek doz endorfin vursalar ya bize keşke

Bende bugün delirdim. Sürekli söylendim sürekli. Hayatta en sevmediğim şeyi yaptım. Herşeye söylendim. Sonra yoruldum sustum. Kızımı banyo yaptırdım biraz iyi geldi suyla oynamak sonra:)

Back
X