- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi queenofhaters
Bu eskiden bende de vardı. Yani resmen insanları doğru yola evirmeyi (!) kendime görev addetmiştim. Yapamadığımda, ki bunu yapabilmek haliyle mümkün değil, suçluluk ve başarısızlık hissettiğimi söylememe gerek yok tabi. Başarısızlık hissetmemek için görevime daha çok sarılıyordum daha başarısız oluyordum kısır döngüye bakHerşeyi ve herkesi olduğu gibi kabul etseniz? Ağzı olan konuşur yani size uymuyorsa düşüncesi he he deyip geçin. Belli yaşa gelmiş insanların düşünceleri de karakterleri de değişmez artık. Kimse de sizin ne dusundugunuzu nasıl yaşamak istediğinizi de bilemez. Yani tavrinizi belli ettikten sonra da kendinizi niye vurup yikiyorsunuz ki. Sonuçta ne siz ne de karşınızdaki insan değişmeyecek.

Neden sonra saçmaladığımı anladım düşünce tarzımı değiştirdim. Artık mottom "ben böyle bir insanım, o da öyle bir insan". Sağlıklı düşünmek kadar önemli şey yok yeminle.
Komikli video diye gülüyoruz ama abi bize normalini söylüyor aslında: herkesin hayatına kimse karışamaz, sen o şekil giyinirsin ben bu şekil. Budur ya.