Bezmi Alem de Doğum yapanlar.

Dolunay22

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
7.030
4.605
373
Arkadaşlar konuyu buraya açmak zorunda kaldım. Doğum sonrası gebelik sayfasına uğrayan yoktur.
Yakın zamanda hiç bilgi göremedim.
Bezmi alemde Doğum yapan kimse Yok mu? Nasıldı? Memnun kaldınız mı?

Bezmialemde yatıyorum şuan.. Sezeryan oldum ve bu hastne dogumda bir numara bence..
Ohh biri cevap yazdı sonunda :) çok sağol. Çok geçmiş olsun. Allah bağışlasın yavrunu.
Çok olumsuz yazı okudum. Oda kalmadı küvez kalmadı gibi birçok şey.
Doğumu rastgele bir dr mu yaptırıyor?

Canım ben acılden girdim 34 haftalıkfım sancım coktu.. 3 gün boyunca kesmeye calıstılar erken dogum olmaması için ve malesef kuvesde yer yoktu bebegm baska hastneye gdckti bana sabaha kadar dayanmamı küvesde yer ayarlıcaklarını söyldlr ve sabaha kadar bekledm küvesde yer acldktn snra acıl sezeryana alındım ben calısanlarından cok memnunum oyle belli bi doktor yok bi cok doktor ilgilençyo

Ben de iki defa sezeryanla doğum yaptım bezmialemde çok memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim

Ben de iki defa sezeryanla doğum yaptım bezmialemde çok memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim
Çok sağolun kızlar. Kafamda ciddi soru işaretleri vardı. Doktorları çok iyi. Ama oranın hemşire ve personelini sevmiyorum maalesef. Endişelerim en çok o yönde. Çok teşekkür ederim.

Bi kişiden bile şikayetci degilim inan hepsi vok iyilerdi
Çok sağolun kızlar. Kafamda ciddi soru işaretleri vardı. Doktorları çok iyi. Ama oranın hemşire ve personelini sevmiyorum maalesef. Endişelerim en çok o yönde. Çok teşekkür ederim.

Konu çok yarım kalmış doğum yapan var mı özellikle sezeryan doğum yapanlarin yorumlarını bekliyorum. Birde hangi doktoru önerirsiniz?

Konu çok yarım kalmış doğum yapan var mı özellikle sezeryan doğum yapanlarin yorumlarını bekliyorum. Birde hangi doktoru önerirsiniz?

7 kasımda sezeryanla dogum yaptım cok mu cok tatlı bi oğlum oldu 2 gun kuvezde kaldı ve cıktık bezmialemdeki huler yüz kimsede yok doktorundan hemşirelerine kadar memnundum sezeryanımda mukkemmel gecti sadece iz ve pansuman yapanlar bile nekadar ufaak kesigin var dediler

Bunları duyduğuma çok sevindim açıkçası çok ta rahatladım. Rabbim oğlunu bağışlasın. Vatan caddesindeki bezmialem değil mi? Çünkü Eyüp ve Maltepede de var. O iz illaki oluyor. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı acaba bilginiz var mı bide doktorunuz kimdi? Hakkınızı helal edin çok soru sordum

Fiyat ne kadardı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…