Ohh biri cevap yazdı sonunda :) çok sağol. Çok geçmiş olsun. Allah bağışlasın yavrunu.Bezmialemde yatıyorum şuan.. Sezeryan oldum ve bu hastne dogumda bir numara bence..
Canım ben acılden girdim 34 haftalıkfım sancım coktu.. 3 gün boyunca kesmeye calıstılar erken dogum olmaması için ve malesef kuvesde yer yoktu bebegm baska hastneye gdckti bana sabaha kadar dayanmamı küvesde yer ayarlıcaklarını söyldlr ve sabaha kadar bekledm küvesde yer acldktn snra acıl sezeryana alındım ben calısanlarından cok memnunum oyle belli bi doktor yok bi cok doktor ilgilençyoOhh biri cevap yazdı sonunda :) çok sağol. Çok geçmiş olsun. Allah bağışlasın yavrunu.
Çok olumsuz yazı okudum. Oda kalmadı küvez kalmadı gibi birçok şey.
Doğumu rastgele bir dr mu yaptırıyor?
Canım ben acılden girdim 34 haftalıkfım sancım coktu.. 3 gün boyunca kesmeye calıstılar erken dogum olmaması için ve malesef kuvesde yer yoktu bebegm baska hastneye gdckti bana sabaha kadar dayanmamı küvesde yer ayarlıcaklarını söyldlr ve sabaha kadar bekledm küvesde yer acldktn snra acıl sezeryana alındım ben calısanlarından cok memnunum oyle belli bi doktor yok bi cok doktor ilgilençyo
Çok sağolun kızlar. Kafamda ciddi soru işaretleri vardı. Doktorları çok iyi. Ama oranın hemşire ve personelini sevmiyorum maalesef. Endişelerim en çok o yönde. Çok teşekkür ederim.Ben de iki defa sezeryanla doğum yaptım bezmialemde çok memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim
Çok sağolun kızlar. Kafamda ciddi soru işaretleri vardı. Doktorları çok iyi. Ama oranın hemşire ve personelini sevmiyorum maalesef. Endişelerim en çok o yönde. Çok teşekkür ederim.
7 kasımda sezeryanla dogum yaptım cok mu cok tatlı bi oğlum oldu 2 gun kuvezde kaldı ve cıktık bezmialemdeki huler yüz kimsede yok doktorundan hemşirelerine kadar memnundum sezeryanımda mukkemmel gecti sadece iz ve pansuman yapanlar bile nekadar ufaak kesigin var dedilerKonu çok yarım kalmış doğum yapan var mı özellikle sezeryan doğum yapanlarin yorumlarını bekliyorum. Birde hangi doktoru önerirsiniz?
Bunları duyduğuma çok sevindim açıkçası çok ta rahatladım. Rabbim oğlunu bağışlasın. Vatan caddesindeki bezmialem değil mi? Çünkü Eyüp ve Maltepede de var. O iz illaki oluyor. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı acaba bilginiz var mı bide doktorunuz kimdi? Hakkınızı helal edin çok soru sordum7 kasımda sezeryanla dogum yaptım cok mu cok tatlı bi oğlum oldu 2 gun kuvezde kaldı ve cıktık bezmialemdeki huler yüz kimsede yok doktorundan hemşirelerine kadar memnundum sezeryanımda mukkemmel gecti sadece iz ve pansuman yapanlar bile nekadar ufaak kesigin var dediler
Bunları duyduğuma çok sevindim açıkçası çok ta rahatladım. Rabbim oğlunu bağışlasın. Vatan caddesindeki bezmialem değil mi? Çünkü Eyüp ve Maltepede de var. O iz illaki oluyor. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı acaba bilginiz var mı bide doktorunuz kimdi? Hakkınızı helal edin çok soru sordum[/QUOewet fatihteki hastane.. Benim oglum 2 hafta kuvezde kaldı ve iyi bakıldı hani memnunduk... Doktora gelince o hastaneye mecburiyette gtmştk uzaktı kalçamda ödem oldu hamileykn deyneklerle yürüyodum hiç bi hastane doğumumu üstlenmedi daha doğumuma 1 bucuk ay varken dogum yptım ve direk oraya gittim dogum olsun dememe ragmen beklttlr serumlar nidilatlar sancım kesilsin die ama malesef 3 gun dayanabldm mecbur aldılar acılmam artınca 1 hafta kaldım ve artık dost olmştk calısanlarla doktorum belli deildi dogumuma giren fçdktr kagıdımda yazarda adını htrlmyrm o bi hafta içinde hergun bi bayan doktor bkydu
Fiyat ne kadardı cnm7 kasımda sezeryanla dogum yaptım cok mu cok tatlı bi oğlum oldu 2 gun kuvezde kaldı ve cıktık bezmialemdeki huler yüz kimsede yok doktorundan hemşirelerine kadar memnundum sezeryanımda mukkemmel gecti sadece iz ve pansuman yapanlar bile nekadar ufaak kesigin var dediler
O Maltepe de çalışıyorOp. Dr. Kenan Karaca çok iyi bir doktor Ümraniye e.a.h den oraya geçti geçen yıl..
900 sezeryan 400 - 450 normal doğum 1 hafta yattım ben cunki sancılarım vardı ve durdrmya calşylrdı 1 hafta yatmama ragmen sadece dogum parası verdikFiyat ne kadardı cnm
O Maltepe de çalışıyor
Bezmi alem hastanesi sonuçta yani yer olarak başlıkta belirtilmemiş :)
Canım doktorun kimdi öğrenebilir miyim ?900 sezeryan 400 - 450 normal doğum 1 hafta yattım ben cunki sancılarım vardı ve durdrmya calşylrdı 1 hafta yatmama ragmen sadece dogum parası verdik
Dogumumu yapan doktor seda hanımdı galiba ama doğum haneye girdigimde acılma varmı die bakan doktorlar karıssıktıCanım doktorun kimdi öğrenebilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?