Zeymer57 ~`SİZi BANA VEREN RABBİM'E HAMD OLSUN`~ Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 1.366 323 323 1 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dolunay22 #21 Selimyavuz .!.: Dogumumu yapan doktor seda hanımdı galiba ama doğum haneye girdigimde acılma varmı die bakan doktorlar karıssıktı Genişletmek için tıkla... Anladım canım genel olarak memnun kaldığına sevindim. Peki özel oda isteme hakkın var mı yani istesem bı ücret karşılığında özel oda tutabilir miyim
Selimyavuz .!.: Dogumumu yapan doktor seda hanımdı galiba ama doğum haneye girdigimde acılma varmı die bakan doktorlar karıssıktı Genişletmek için tıkla... Anladım canım genel olarak memnun kaldığına sevindim. Peki özel oda isteme hakkın var mı yani istesem bı ücret karşılığında özel oda tutabilir miyim
S Selimyavuz Arryaa Kayıtlı Üye 13 Ekim 2017 197 68 48 1 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dolunay22 #22 GULCHAN .!.: Anladım canım genel olarak memnun kaldığına sevindim. Peki özel oda isteme hakkın var mı yani istesem bı ücret karşılığında özel oda tutabilir miyim Genişletmek için tıkla... Ewet tutablrsn kasım ayında bakımdaydıözel odaları ek bi ücrt istylr ama ne kadar blmyrm
GULCHAN .!.: Anladım canım genel olarak memnun kaldığına sevindim. Peki özel oda isteme hakkın var mı yani istesem bı ücret karşılığında özel oda tutabilir miyim Genişletmek için tıkla... Ewet tutablrsn kasım ayında bakımdaydıözel odaları ek bi ücrt istylr ama ne kadar blmyrm
Zeymer57 ~`SİZi BANA VEREN RABBİM'E HAMD OLSUN`~ Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 1.366 323 323 8 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dolunay22 #23 Selimyavuz .!.: Ewet tutablrsn kasım ayında bakımdaydıözel odaları ek bi ücrt istylr ama ne kadar blmyrm Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Bend e orda yapicam doğumu hayırlısıyla. Referans oldun Allah razı olsun artık içim daha rahat.
Selimyavuz .!.: Ewet tutablrsn kasım ayında bakımdaydıözel odaları ek bi ücrt istylr ama ne kadar blmyrm Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Bend e orda yapicam doğumu hayırlısıyla. Referans oldun Allah razı olsun artık içim daha rahat.
S Selimyavuz Arryaa Kayıtlı Üye 13 Ekim 2017 197 68 48 8 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dolunay22 #24 GULCHAN .!.: Çok teşekkür ederim. Bend e orda yapicam doğumu hayırlısıyla. Referans oldun Allah razı olsun artık içim daha rahat. Genişletmek için tıkla... İnşaAllah memnun kalrsn sende
GULCHAN .!.: Çok teşekkür ederim. Bend e orda yapicam doğumu hayırlısıyla. Referans oldun Allah razı olsun artık içim daha rahat. Genişletmek için tıkla... İnşaAllah memnun kalrsn sende
Zeymer57 ~`SİZi BANA VEREN RABBİM'E HAMD OLSUN`~ Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 1.366 323 323 13 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dolunay22 #25 Selimyavuz .!.: İnşaAllah memnun kalrsn sende Genişletmek için tıkla... Inşallah halime çalıyor gidiyorum sezeryan olacak 2 gün kalicam hastanede inşallah herşey güzel olur
Selimyavuz .!.: İnşaAllah memnun kalrsn sende Genişletmek için tıkla... Inşallah halime çalıyor gidiyorum sezeryan olacak 2 gün kalicam hastanede inşallah herşey güzel olur