Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

Kızlar bugun iğneye basladık aksam 6da ilk iğnemi olacagım inş.yalnız eşimin işi nedeni ile rapor cıkmıyor direk özel gibi 7 bin ödüycez 3 aylık aktif calısma sartı ve 900 gün dolmadıgı için sıkıntı oldu dua edin lütfen bari tutsun bir sürü borca gircez

Sanırım eşin sigorta pirim gün sayısı ile ilgili bir şartı vardı. Belki tüp bebek içindir tam hatırlayamadım. Ben de bugün gittim.
Çok sevdim Müşerref hanımı çok tatlı, çook ilgili bir kadın. Mesleki bilgi ve yeterliliğini bilemiyorum tabi. Benden de tahlil falan istedi. Bu adetime yetişmeyecek sanırım aşılama. İnş senin ilk seferde tutar.

Hayırlı olsun Can'ım. Yaaaa çokmuş yaaa. Ama inşallah bebişim gelir de değer her şey. Bugün ben oradayken biri arayıp test sonucunu bildirdi. Pozitifmiş :)

Ayy hadi inş cnm sanada hayırlı olsun inş bizede nasip olur ya☺iğneden cok korkuyordum ama hic acımadı kendim yaptım

Ayy hadi inş cnm sanada hayırlı olsun inş bizede nasip olur ya☺iğneden cok korkuyordum ama hic acımadı kendim yaptım
Çatlatma iğnesi gibi sanırım. Ben daha önce 5 kez oldum. Hiç acımıyor. Ama kendim yapabilir miyim bilmiyorum. Sen Ramazan beye mi gidiyorsun

Amin inşallah tüm bu yolda olanların emekleri boşa çıkmaz.. insanlık olarak iyi biri gibi gerçekten umarım vesilemiz olur.. test sonuçları çıkana kadar gecikmeyiz inşallah hayırlı zamanda olsun tabi..

Çatlatma iğnesi gibi sanırım. Ben daha önce 5 kez oldum. Hiç acımıyor. Ama kendim yapabilir miyim bilmiyorum. Sen Ramazan beye mi gidiyorsun
Yok cnm müşerref hanıma gidiyorum göbekten vuruluyor cok ince bir iğne vurursun sende inş kolay yani

Yok cnm müşerref hanıma gidiyorum göbekten vuruluyor cok ince bir iğne vurursun sende inş kolay yani
Sen tüp bebek mi yapıyorsun arkadaşım ben aşılama yaptıracağım kısmetse bana da iğne vericekmiş acaba nasıl bir süreç bekliyor beni bilmiyorum

Sen tüp bebek mi yapıyorsun arkadaşım ben aşılama yaptıracağım kısmetse bana da iğne vericekmiş acaba nasıl bir süreç bekliyor beni bilmiyorum
Evet ben tüp bebek yapıyorum inş.Allah kolaylık versin inş hepimize nasip olur güzel haberler

Evet ben tüp bebek yapıyorum inş.Allah kolaylık versin inş hepimize nasip olur güzel haberler
Amin inşallah emeklerimizin karşılığı boş çıkmaz sende inşallah bebeğine kavuşursun bu vesile ile.. iğneleri kendin karından mı yapıyosun bananda iğne verecek ama kendim yapamam diye düşünüyodum herkes kendi mi yapıyo acaba

Valla cnm bende korkuyordum iğneden yapamam falan dedim ama ilk deneyim dedim sonra nefes aldım göbeğimi sıktım bastırdım hemen girdi acı vs hissetmedim hemen sıktım 10 a kadar saydım dik açı ile cıkardım bugun 3üncü gün ve rahatım morarma vs yok yani sende yaparsın bekleme anlık sok inş sende yaparsın

Can'ım sen yapamazsan da eşine yaptırırsın. Yani ben öyle düşünüyorum açıkçası

kızlar nasılsınız tedavileriniz hayırlı olusn inşaAllah sgk rapor çıkınca tüp bebek kaç lira oluyo acaba giden arkadaşlar bi öğrenin bakalım uygun olursa bende doğal yolla kalamazsam denerim orayı bi rnegatif aşılama oldu bezmialemde ama tüpümde problem olduğu için tutmadı ayrıca bir negatif tüp bebek denemem var miyom ameliyatı oldum 6ay korun dedi doktor tek tüplede kalma ihtimalim varmış inşaAllah tüpe gerk kalmaz

ay canım benim inşaAllah tutar hakkınızdan hayırlısı olsun

Merhaba bende bezmialeme gidiyorum müşerref hanımdan çok memnunum ilgili ve çok tatlı bir bayan açıklıyor anlatıyor rahatlıkla soru sorabiliyorsunuz. Benimde çikolata kistim var onunla hamile kalmaya çalışıyorum hormonlar iyi çıktı yumurta rezervim iyi Dün Hsg çekildi onda da bi sıkıntı yok bi tane düşük yaptım geçen yıl sonrasında bu kist çıktı zaten . Bu ay kendiliğinden deneylim dedi olmazsa asilamaya başlayacağız eşimin sperm testi sonucuna göre

Hayırlı olsun cnm

Ben sormuştum Can'ım. İlaçlar hariç 3650 dedi sanırım. 3500 de olabilir. Ama o civar bişey :)
Geçen gün duydum Erdem hastanesinde 2000 miş

Merhaba hanımlar. Ben de 1 aydir bezmialeme Müşerref banu hanima gidiyorum. Muhteşem bir insan. Allah ne muradi varsa versin.
Geçen ay sabah aksam 5 gün klomen kullandim. Gün aşırı yumurta takibine gittim. Sali günü 2 yumurta vardi,persembe birden 6 yumurta oluverdi. Bu ay iptal oldu aşılama. Esimde de bende de bi sorun yok,malesef vajinismustan dolayi cocuk sahibi olamiyoruz.
Ilac veya igne kullanmadan yumurta takibi yapan var mi?
Muayene ve kan tahlilleri ucretsiz. Sperm tahlili 50 tl. Aşılama ücreti 650 tl. Ilaclar igneler haricinde.

merhaba arkadaşlar. ben de yarın için randevu aldım müşerrref hanımdan.. inşallah hayırlı haberler almayı nasib etsin Rabbim en hayırlı yakın zamanda. bizde varikosel ameliyatı olduk ama hala düzelme yok sayı düşük. keşke direkt tüp bebek deseler diye geçiriyorum içimden.. aylardır çok yordum yıprattım kendimi psikolojik olarak...
hayırlısıyla müjdeli habere yaklaşmışızdır inşallah artık. dualarda unutmayalım birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…