- 22 Mart 2016
- 1.600
- 1.240
- 133
Sanırım eşin sigorta pirim gün sayısı ile ilgili bir şartı vardı. Belki tüp bebek içindir tam hatırlayamadım. Ben de bugün gittim.Merhaba arkadaşlar,
Bende bezmialem infertilite kliniğine gittim müşerref hanım a. Adetimle birlikte aşılamaya başlamayı planlıyoruz bir aksilik olmazsa. Bana da aşılama 660 dediler ek olarak ilaçlar varmış rapor çıkarsa sizimde dediğiniz gibi yarısını karşılıyormuş ilaçların.. 4 yıllık evliyim 3 yıl şartını sağlıyorum ama başka ne şart var onu bilemiyorum
Hayırlı olsun Can'ım. Yaaaa çokmuş yaaa. Ama inşallah bebişim gelir de değer her şey. Bugün ben oradayken biri arayıp test sonucunu bildirdi. Pozitifmiş :)Kızlar bugun iğneye basladık aksam 6da ilk iğnemi olacagım inş.yalnız eşimin işi nedeni ile rapor cıkmıyor direk özel gibi 7 bin ödüycez 3 aylık aktif calısma sartı ve 900 gün dolmadıgı için sıkıntı oldu dua edin lütfen bari tutsun bir sürü borca gircez
Ayy hadi inş cnm sanada hayırlı olsun inş bizede nasip olur ya☺iğneden cok korkuyordum ama hic acımadı kendim yaptımSanırım eşin sigorta pirim gün sayısı ile ilgili bir şartı vardı. Belki tüp bebek içindir tam hatırlayamadım. Ben de bugün gittim.
Çok sevdim Müşerref hanımı çok tatlı, çook ilgili bir kadın. Mesleki bilgi ve yeterliliğini bilemiyorum tabi. Benden de tahlil falan istedi. Bu adetime yetişmeyecek sanırım aşılama. İnş senin ilk seferde tutar.
Hayırlı olsun Can'ım. Yaaaa çokmuş yaaa. Ama inşallah bebişim gelir de değer her şey. Bugün ben oradayken biri arayıp test sonucunu bildirdi. Pozitifmiş :)
Çatlatma iğnesi gibi sanırım. Ben daha önce 5 kez oldum. Hiç acımıyor. Ama kendim yapabilir miyim bilmiyorum. Sen Ramazan beye mi gidiyorsunAyy hadi inş cnm sanada hayırlı olsun inş bizede nasip olur ya☺iğneden cok korkuyordum ama hic acımadı kendim yaptım
Sanırım eşin sigorta pirim gün sayısı ile ilgili bir şartı vardı. Belki tüp bebek içindir tam hatırlayamadım. Ben de bugün gittim.
Çok sevdim Müşerref hanımı çok tatlı, çook ilgili bir kadın. Mesleki bilgi ve yeterliliğini bilemiyorum tabi. Benden de tahlil falan istedi. Bu adetime yetişmeyecek sanırım aşılama. İnş senin ilk seferde tutar.
Hayırlı olsun Can'ım. Yaaaa çokmuş yaaa. Ama inşallah bebişim gelir de değer her şey. Bugün ben oradayken biri arayıp test sonucunu bildirdi. Pozitifmiş :)
Yok cnm müşerref hanıma gidiyorum göbekten vuruluyor cok ince bir iğne vurursun sende inş kolay yaniÇatlatma iğnesi gibi sanırım. Ben daha önce 5 kez oldum. Hiç acımıyor. Ama kendim yapabilir miyim bilmiyorum. Sen Ramazan beye mi gidiyorsun
Sen tüp bebek mi yapıyorsun arkadaşım ben aşılama yaptıracağım kısmetse bana da iğne vericekmiş acaba nasıl bir süreç bekliyor beni bilmiyorumYok cnm müşerref hanıma gidiyorum göbekten vuruluyor cok ince bir iğne vurursun sende inş kolay yani
Evet ben tüp bebek yapıyorum inş.Allah kolaylık versin inş hepimize nasip olur güzel haberlerSen tüp bebek mi yapıyorsun arkadaşım ben aşılama yaptıracağım kısmetse bana da iğne vericekmiş acaba nasıl bir süreç bekliyor beni bilmiyorum
Amin inşallah emeklerimizin karşılığı boş çıkmaz sende inşallah bebeğine kavuşursun bu vesile ile.. iğneleri kendin karından mı yapıyosun bananda iğne verecek ama kendim yapamam diye düşünüyodum herkes kendi mi yapıyo acabaEvet ben tüp bebek yapıyorum inş.Allah kolaylık versin inş hepimize nasip olur güzel haberler
Valla cnm bende korkuyordum iğneden yapamam falan dedim ama ilk deneyim dedim sonra nefes aldım göbeğimi sıktım bastırdım hemen girdi acı vs hissetmedim hemen sıktım 10 a kadar saydım dik açı ile cıkardım bugun 3üncü gün ve rahatım morarma vs yok yani sende yaparsın bekleme anlık sok inş sende yaparsınAmin inşallah emeklerimizin karşılığı boş çıkmaz sende inşallah bebeğine kavuşursun bu vesile ile.. iğneleri kendin karından mı yapıyosun bananda iğne verecek ama kendim yapamam diye düşünüyodum herkes kendi mi yapıyo acaba
Amin inşallah emeklerimizin karşılığı boş çıkmaz sende inşallah bebeğine kavuşursun bu vesile ile.. iğneleri kendin karından mı yapıyosun bananda iğne verecek ama kendim yapamam diye düşünüyodum herkes kendi mi yapıyo acaba
Valla cnm bende korkuyordum iğneden yapamam falan dedim ama ilk deneyim dedim sonra nefes aldım göbeğimi sıktım bastırdım hemen girdi acı vs hissetmedim hemen sıktım 10 a kadar saydım dik açı ile cıkardım bugun 3üncü gün ve rahatım morarma vs yok yani sende yaparsın bekleme anlık sok inş sende yaparsın
ay canım benim inşaAllah tutar hakkınızdan hayırlısı olsunKızlar bugun iğneye basladık aksam 6da ilk iğnemi olacagım inş.yalnız eşimin işi nedeni ile rapor cıkmıyor direk özel gibi 7 bin ödüycez 3 aylık aktif calısma sartı ve 900 gün dolmadıgı için sıkıntı oldu dua edin lütfen bari tutsun bir sürü borca gircez
Ben 2015 de bir kere aşılama yaptırdım 550 tlydi sanırımvakıf gurebada aşılama yaptıran arkadaslar ne kadra yaptırdınız ve kime yaptırdınız nilay güler karaca da aşılama yaptıran varmı
Hayırlı olsun cnmMerhaba bende bezmialeme gidiyorum müşerref hanımdan çok memnunum ilgili ve çok tatlı bir bayan açıklıyor anlatıyor rahatlıkla soru sorabiliyorsunuz. Benimde çikolata kistim var onunla hamile kalmaya çalışıyorum hormonlar iyi çıktı yumurta rezervim iyi Dün Hsg çekildi onda da bi sıkıntı yok bi tane düşük yaptım geçen yıl sonrasında bu kist çıktı zaten . Bu ay kendiliğinden deneylim dedi olmazsa asilamaya başlayacağız eşimin sperm testi sonucuna göre
Âmin inşallahHayırlı olsun cnm
Ben sormuştum Can'ım. İlaçlar hariç 3650 dedi sanırım. 3500 de olabilir. Ama o civar bişey :)kızlar nasılsınız tedavileriniz hayırlı olusn inşaAllah sgk rapor çıkınca tüp bebek kaç lira oluyo acaba giden arkadaşlar bi öğrenin bakalım uygun olursa bende doğal yolla kalamazsam denerim orayı bi rnegatif aşılama oldu bezmialemde ama tüpümde problem olduğu için tutmadı ayrıca bir negatif tüp bebek denemem var miyom ameliyatı oldum 6ay korun dedi doktor tek tüplede kalma ihtimalim varmış inşaAllah tüpe gerk kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?