Bhcg 17/ 45saat sonra 34

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Gecen ay kımyasal gebelık gecırdım bu ay kan verdım ılk 17 sonra 34 cıktı dr kımyasalda olabılr saglıklıda dwvam edebılr 1 hafta sonra tekrar bakalım dedı ama bdn cok uzgunum yınemı kımyasal olcak varmı degerlerı boyle yavas artan yardım edın lutfen

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Ben de kimayasal bi gebelik geçirmiştim. İnsanın gerçekten psikolojisini bozan bi durum. Kimyasal gebelikten sonra 3. Ayda hamile kaldım. Çok şükür 20. Haftamdayım her şey yolunda gidiyor ama hala her tuvalette çamaşırımı kontrol ediyorum acaba bi kan var mı bilmem ne diye.

Insallah kımyasal degıldır..kımse yokmu bu durum hakkında bılgısi tecrubesı olan

2 güne bir 2 kat artmış şimdilik normal sanki bence

Canım işk kan testinde adetin geçmişmiydi ?

Canim adetin kac gun gecmisti? 2 kat artmis ki degerin. Lütfen icini ferah tut. Gecen ay kimyasal oldugu icin yumurtan gec gelişip gec dollenmis olabilir

Bılmıyorm ya dr az artmıs gıbı dedı ama bılmıyorm sadece cok korkuyorm

Canim adetin kac gun gecmisti? 2 kat artmis ki degerin. Lütfen icini ferah tut. Gecen ay kimyasal oldugu icin yumurtan gec gelişip gec dollenmis olabilir
Satımı tam bılmıyorm kı 10 u veya 14 uydu .ama zaten ona takılmıyorm cunkı dedıfın gıbı gecen ay kımyasal oldugu ıcın gec dollenme fln olabılr.ben sadece bhcg nın artısına takıkdm dr yeterlı degıl kımyasal olabılr dedı =(

Doktora bi tane hesap makinesi hediye et onunla yapsin hesaplari akildan hesaplayamiyor demekki. Sonucun super ikiye katlamis hayirlisi olsun

Doktora bi tane hesap makinesi hediye et onunla yapsin hesaplari akildan hesaplayamiyor demekki. Sonucun super ikiye katlamis hayirlisi olsun
Sen ne guzel konustun oyle yaaa canımsınnn yemın ederm keyfım yerıne geldı ınsallah boyle guzel devam eder cok tesekkr ederm canm =)

Benim hcg 33tü.sonra 6gun gecmesine ragmen 83 oldu . 2gun sonra 75 cikti . Ama simdi 107 cikiyor ...Allahim doktor kimyasal demisti deger dusecek demisti ...cok korkuyorun dis gebelik olmasin .boyle ne olabilir

Benim hcg 33tü.sonra 6gun gecmesine ragmen 83 oldu . 2gun sonra 75 cikti . Ama simdi 107 cikiyor ...Allahim doktor kimyasal demisti deger dusecek demisti ...cok korkuyorun dis gebelik olmasin .boyle ne olabilir
Canım yarın hemen doktora git bşzede haber ver

Ya düşüyor diye bile zor alıştırdîm kendimi simdi bide bu cciktiii.tamam canimmm haber ederim . Var mi ki yasayan bunu

Bencede canm yarn dırek ıyı bı dr a gıt bızıde habersız bırakma olurmu

Bu kan sonuclarindan anlaYan varmi arkadaslar bi bakarmisiniz??? Yarin doktora randevum var

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 64
Hamile oldugumu soylediler ama inanamadim degerim cok tuhaf geldi Yinede bi yorumlarinizi duYmak istedim. Coook tesekkur ederim canim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…