Bhcg 17/ 45saat sonra 34

Suan beni gercekten cok mutlu ettin biliomusun ben cnku biraz detayci ve takintili bi yapim var peki hic sikaytn varmiydi bana ilk basta degerlerim dusuk diye dis gebelik olabilcegini solemisti ikinci testi yuksek gorunce ikna oldu. Beni en cok korkutanda bu malesef ki bide benim eylul 4 adetim ama bu gebeligin adetle bir olmadgni soledi ne demek istedi anlamadim.

Canm tebrık ederm degerın gayet guzel daha cok yenı o yuzden . Melegın sennle bızede dua et olurmu

Etmezmiyim hic rabbim herkeze sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin inşaallah. Aminn. Ama doktorum ilk basta 26.86 gorunce dis gebelik demisti ve en son 4 eylulde adet gordugumude soledigimde adetmle alakasi olmadgni soledi sonradan olmus dedi beni en cok korkutan sey dis gebelik

Benimde ilk hamileligimde 18 mi ne cikmisti sonradan betam katlandi ama dusuk yaptim.doktor bana hic demedi kimyasal filan diye bak betaymis doktormus vs bunlarin hepsini bi tarafa koyalim diger tarafada Rabbimi koyalim . biz Rabbimize dua edelim benimde suan dusuk tehikem var.ama ne yapalim nasibimizde varsa olur insalah olmazsa zaten Rabbim.bizden daha iyisini bilir . Dunyam icin Allah bana yeter
Her hastaligim icin Allah bana yeter .. Bunlari surekli soyle Rabbim hepimize sifalarini versin tabib isminin hurmetine bizleri tedavi eylesin en iyi doktor Rabbimdir

Amınn .dr a gıtcem arastrsınlar nedenboyle oluyo cok uzulüyorm
Canım kimyasal gebeliği çok önemsemiyor doktorlar korkma bikaç aya sağlıklı olur inşallah. Ben kimyalsaldan 4 ay snra hamile kaldım Allahın izniyle

Oyle guzel seyle soylemissin ki o guzel dualrin icin allah razi olsun rabbim cumlemizin gonlune gore verir insalh yarin onur gun gidicem kntrole inslh hayrli snclarla doner ve sizinle paylasirim insaniz iste kafamiza takmadan olmuyo doktr bide dis gebelik dedi kafam karisti sonradan da normal dedi..hersey gonlunuzce olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…