- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Kaç gün gecikmeyle bu sonuca ulaştınızBu kan sonuclarindan anlaYan varmi arkadaslar bi bakarmisiniz??? Yarin doktora randevum var
5 6 haftalık hamilesinizHayırlı olsun hamilesiniz hemde yaklaşık 5 haftalik
Nasıl ya hiç mi belirti olmadı ..kaşık ağrısı gibi göğüslerde hassasiyetCanim bende pko var aderlerim düzensiz adet görmeden hamile kaldim o yuzden gecikme hakkinda birse diyemicem. Yaklasik 3 aydir adet gormedim o sirada hamile kalmisim
İdrar yolu enfeksiyonda bişe kullanmadın mıOldu tabiki goguslerim cok aciyordu ama ben adetim gelcek sandim cunku adet belirtisi olaral goguslerim hep acirdi. Onun disinda halsizlik surekli idrar yolu enfeksiyonu soguk alginligi gibi belirtiler yasadim baskada oyle ben hamileIm dedirtecek belirtiler yoktu
Sen hamilmisin peki . Senin ne gibi belirtileri olduİdrar yolu enfeksiyonda bişe kullanmadın mı
Peki kaç gün sonra kaç artış oldu da kimyasal olduğu anlaşıldıArkadaslar benm yıne kımyasal gebelık oldu bu kımyasal neden olur ya bılgısı olanınız varmı =(
bende onu soruyorum kimyasal olduğu değerlendirmesi yapması İçin bundan sonraki bir test daha yapman lazım 45 ten sonra kaç çıktı48 saat arayla yapıldı bu testler canm
Dış gebelik değil canım büyük ihtimal kimyasal gebelik. Rabbim beterinden korumuş allah korusun1. Gun 17 2.gun 34 3.gun 29 cıktı tabı,dıs gebelık ıhtımalıde var tekrar kan verıcem en azından saglıklı bı gebelık olmadıgı kesın o yuzden kımyasal dedım
Amınn .dr a gıtcem arastrsınlar nedenboyle oluyo cok uzulüyormDış gebelik değil canım büyük ihtimal kimyasal gebelik. Rabbim beterinden korumuş allah korusun
Canm tebrık ederm degerın gayet guzel daha cok yenı o yuzden . Melegın sennle bızede dua et olurmuSlm kizlar ben deli gibi arastirma ve kafamda ki sorulari gecirmek isterken sizin konulariniza denk geldim bana yardimci olurmusunuz. Bu ayin 11 de kan testi yaptim. Sonucum 26.86.di 3 gun sonra 107.1 yukseldi doktor ilk degerin cok dusuk oldugunu solemisti ikinci degerde tatmin oldu 10 gun sonraya gun verdi gidicen ama o anki sasknlikla bisiler sormak aklima gelmedi sizce degerlerm normalmi agrim sancim yok sadece gogslerim de sizi ve agri var okdr bide sabhlari migde bulantim.
Slm kizlar ben deli gibi arastirma ve kafamda ki sorulari gecirmek isterken sizin konulariniza denk geldim bana yardimci olurmusunuz. Bu ayin 11 de kan testi yaptim. Sonucum 26.86.di 3 gun sonra 107.1 yukseldi doktor ilk degerin cok dusuk oldugunu solemisti ikinci degerde tatmin oldu 10 gun sonraya gun verdi gidicen ama o anki sasknlikla bisiler sormak aklima gelmedi sizce degerlerm normalmi agrim sancim yok sadece gogslerim de sizi ve agri var okdr bide sabhlari migde bulantim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?