Bhcg 17/ 45saat sonra 34

Canim bende pko var aderlerim düzensiz adet görmeden hamile kaldim o yuzden gecikme hakkinda birse diyemicem. Yaklasik 3 aydir adet gormedim o sirada hamile kalmisim

Oldu tabiki goguslerim cok aciyordu ama ben adetim gelcek sandim cunku adet belirtisi olaral goguslerim hep acirdi. Onun disinda halsizlik surekli idrar yolu enfeksiyonu soguk alginligi gibi belirtiler yasadim baskada oyle ben hamileIm dedirtecek belirtiler yoktu

İdrar yolu enfeksiyonda bişe kullanmadın mı

Arkadaslar benm yıne kımyasal gebelık oldu bu kımyasal neden olur ya bılgısı olanınız varmı =(

Arkadaslar benm yıne kımyasal gebelık oldu bu kımyasal neden olur ya bılgısı olanınız varmı =(

1. Gun 17 2.gun 34 3.gun 29 cıktı tabı,dıs gebelık ıhtımalıde var tekrar kan verıcem en azından saglıklı bı gebelık olmadıgı kesın o yuzden kımyasal dedım

1. Gun 17 2.gun 34 3.gun 29 cıktı tabı,dıs gebelık ıhtımalıde var tekrar kan verıcem en azından saglıklı bı gebelık olmadıgı kesın o yuzden kımyasal dedım
Dış gebelik değil canım büyük ihtimal kimyasal gebelik. Rabbim beterinden korumuş allah korusun

Slm kizlar ben deli gibi arastirma ve kafamda ki sorulari gecirmek isterken sizin konulariniza denk geldim bana yardimci olurmusunuz. Bu ayin 11 de kan testi yaptim. Sonucum 26.86.di 3 gun sonra 107.1 yukseldi doktor ilk degerin cok dusuk oldugunu solemisti ikinci degerde tatmin oldu 10 gun sonraya gun verdi gidicen ama o anki sasknlikla bisiler sormak aklima gelmedi sizce degerlerm normalmi agrim sancim yok sadece gogslerim de sizi ve agri var okdr bide sabhlari migde bulantim.

Canm tebrık ederm degerın gayet guzel daha cok yenı o yuzden . Melegın sennle bızede dua et olurmu

2 günde tam 2'ye katlanmış. Bence 1 gün sonra bir daha yapın tekrar 2'ye katlarsa kimyasal değildir bence.

Değerlerimiz çok benzer.
Benim de önce 28 çıktı sonra 109 çıktı.
1 hafta sonraya çağırdı.
1 hafta sonra değerim 3205 olmuştu ve keseyi gördük.
2 hafta sonra yani bugün de kalp atışını duyduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…