bHCG artış değerlendirir misiniz lütfen

KrcHnd

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
26
7
86
İyi akşamlar hanımlar.
Benim bat 1 Mart'tı
3 Mart'ta 17
5 Mart'ta 63
9 Mart'ta 462
15 Mart'ta 1092 HCG sonuçlarım
5 Mart'ta ek olarak progestan bakıldı 5.72 çıktı
Doktor son hcgye göre sağlıksız olabilir dedi çok üzüldüm. Halbuki sonucu almadan önce vajinal ultrasonda çok minik iki kese benzeri gözlemlendi. Biri kese biri su birikmesi olabilir veya ikiz olabilir dedi. Çok heyecanlanmıştım. Sizce durum nedir?

Bence beta takibine devam edilmeli. Evet son artis istenen duzeyde degil ama ondan snrakuker gayet normal yukselebilir. Kesin bisey doktorunda soylememis zaten sadece ihtimali soylemis

Bence beta takibine devam edilmeli. Evet son artis istenen duzeyde degil ama ondan snrakuker gayet normal yukselebilir. Kesin bisey doktorunda soylememis zaten sadece ihtimali soylemis
Yarın kontrol var umarım güzel şeyler duyarız sağol canım

9 Mart’a kadar çok iyi gitmiş. Ama sonrasında ikiye katlama olaeak baksak 15 Martta 3680 civarı olmalıydı. % 60 katlamaya da ok diyorlar. Onunla bakınca da sanırım 2600 civarlarında olması gerekirdi. Son rakam düşük kalmış. Ama istisnalar var böyle düşük seyreden, doğuma ulaşan. O yüzden kötü düşünmemek lazım hemen. İyi haberlerle dönersin umarım

İnşallah canım teşekkür ederim

Maalesef değer 892 ye düştüğü için doktor kimyasal gebelik dedi. 1092 değerle vajinal ultrasonda dış gebelik bulgusu olmadığı için kendiliğinden düşük gerçekleşecek dedi.

Progestron düşük canım 15 üzeri sağlıklı gebelik beta artışında düzensiz inşallah toparlar ama olumsuza da hazırla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…