14, gune kadar artıs guzel de 14 ıle 16. gun arası yuzde 36 artış. doktorun bu konu hakkında olumlu yada olumsuz bısı soylemedı mı? hakkında hayırlısı olsun tekrar kan tahlılı yaptırcak mısn ?Selam. Uzun zamandir forumu takip ediyorum. Üye olmak yeni nasip oldu.
Tüp bebekte 3. Denemem 2 embriyo transfer edildi
10. Gün değerim 110
12. Değerim 240
14. Gün değerim 550
16. Gün değerim 750
Bu değerle sonucum durumjm ne anlamadım. Bu şekilde ilerleme alan varmı .
Defer düştüyse kimyasal olmuş tur canım kanamayla düşük yaparsın malesef634 e düştü. Bugünkü sonucum
Benim durumumdan daha cok parlaksin buna emin ol. Benimde ayni 5.gun embriyosu 8.gun kandegrim 27.08 12.gün kandegerimde 48.08 dr.um bir hafta sonra tekrar gel dedi ama gune kadar kafayi yemem an meselesi.14, gune kadar artıs guzel de 14 ıle 16. gun arası yuzde 36 artış. doktorun bu konu hakkında olumlu yada olumsuz bısı soylemedı mı? hakkında hayırlısı olsun tekrar kan tahlılı yaptırcak mısn ?
Ayni hastanedemi yaptin?634 e düştü. Bugünkü sonucum
İki güne bi tekrarla canım bakalım artıyo muBenim durumumdan daha cok parlaksin buna emin ol. Benimde ayni 5.gun embriyosu 8.gun kandegrim 27.08 12.gün kandegerimde 48.08 dr.um bir hafta sonra tekrar gel dedi ama gune kadar kafayi yemem an meselesi.
Ailem izin vermioki dr.um cumaya cagirdi die o gunu bekletiolar zorla . bide kizdi sen nie 8.gun baktirdn kan degerine die onu duyunca dr. Ne diosa onu yapalim dio . annem kan verdikce kanimin azalip zarar gorcegimi sanio :)İki güne bi tekrarla canım bakalım artıyo mu
Zor bekleyiş Tabbim güzle haberler duyursun canımAilem izin vermioki dr.um cumaya cagirdi die o gunu bekletiolar zorla . bide kizdi sen nie 8.gun baktirdn kan degerine die onu duyunca dr. Ne diosa onu yapalim dio . annem kan verdikce kanimin azalip zarar gorcegimi sanio :)
Canim az once yanlislikla sana yazmisim silemedim de kaldi öyle k.bakma :)14, gune kadar artıs guzel de 14 ıle 16. gun arası yuzde 36 artış. doktorun bu konu hakkında olumlu yada olumsuz bısı soylemedı mı? hakkında hayırlısı olsun tekrar kan tahlılı yaptırcak mısn ?
Merhaba canim neden bu kadar sikliklw test yaptin? Doktormu soyledi? Ben sadece iki jez verdim baktigim uzere sonuncu istisna hepsi iki katina cikmis bu yuzden kotu dusunmeSelam. Uzun zamandir forumu takip ediyorum. Üye olmak yeni nasip oldu.
Tüp bebekte 3. Denemem 2 embriyo transfer edildi
10. Gün değerim 110
12. Değerim 240
14. Gün değerim 550
16. Gün değerim 750
Bu değerle sonucum durumjm ne anlamadım. Bu şekilde ilerleme alan varmı .
Canim degerlerin bence iyi . dr.a sordunmu ne dio?Aynı hastanede hepsi. İki transfer edilmisti. Belki biri tutunamadı sonrasında . Bilemiyorum.
İnsallah canim salolsinZor bekleyiş Tabbim güzle haberler duyursun canım
Evet doktor istedi. Büyük ihtimal dış gebelik. Yarın kontroldoktorunuz ne diyor, o mu istedi testleri?
911 çıktı bugün yarın ultrason bakılacakBugün 634 düştü .
Kese içinmi?911 çıktı bugün yarın ultrason bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?