Bhcg Değerleriniz Kaçti?

3simay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
129
0
96
44
Sakarya
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ AYIN 8'i PERŞEMBE GÜNÜ TRANSFERİM OLDU.CUMA AKŞAMI KANAMALARIM BAŞLADI.:çok üzgünümAZARTESİ KANAMALAR BİTTİ.PROGESTERON TEDAVİSİ HERGÜN DEVAM EDİLDİ.DÜN 9. GÜNDÜ VE BHCG BAKTIRDIK.SONUÇ 5.29 ÇIKTI. :uhm: TAM SINIRDA ÇIKTIĞI İÇİN YİNE VARMI YOKMU ANLAYAMADIK.DOKTORUM SALI GÜNÜ TEKRARLA DEDİ.
ŞİMDİ MERAK ETTİĞİM SİZLERİN BHCG DEĞERLERİ KAÇ GÜN SONRA,NE DEĞERDEYDİ?:teselli:

canım benim 11. günde 14.60 tı.2 gün sonra 73 oldu fakat 2 gün sonra kanamam başladı.kanamamın başladığı ertesi günde 200 dü ama yinede kanamam devam etti.bir gün hastanede yattım ve retesi gün bakıldığında 75 e düştüğü görüldü yani kimyasal düşüktü.

Teşekkürler Egecan Sorumu Hemen Yanitlamişsin.
Arkadaşlar Hadi Sizide Bekliyorum.umutlanmalimiyim Yoksa Bu Değer çokmu Düşük?

canim ben asilama oldum benim asilamanin 14. gunu yani gecen pazartesi 31 cikti 1 haftalikti yarin tekrar bakilacak deger yukselmismi diye tam bir hafta gecti!!!tekrar sonucu alinca buraya yazarim!!

mehaycım ALLAH yardımcın olsun.inşallah değerlerin normal seyreder.
benimki ne olacak acaba?

Simaycım nasılsın arkadaşım...Merak ettim ama sana ulaşamadım ...yazdıklarından canının sıkkın olduğunu görüyorum ama teleş etme bence herşey yoluna girecek emin ol sonuç çok güzel olacak ...Allah yardımcın olsun canım...sevgiyle kal...

simay canım benimde benzer durum yaşandı bhcg değerim 12. gün 10.95 idi doktorum sevinmek için erken demişti ikigün sonra tahlil istedi onda 32.50 olmuştu herşey iyi gidiyordu her ikigünde bir iki katın üzerinde artış gösteriyordu fakat 1500 lerde iken kanamam başladı ve düşük oldu.inşalah senin herşey yolunda gider ve bebişini kucağına alırsın.

arkadaşlar hepinize desteğiniz için çook teşekkür edrim.
yanlız olmadığımı bilmek güzel.sizlerinde bhcg değerlerini öğrenerek durumumun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.
çok sıkıntıdayım çok.ALLAH sonumuzu hayırlı eder inşallah

simaycım normalde transferin 12. gününde beklenen beta değeri 150 civarındadır.Ama bu sonuç sadece kimyasal gebeliği gösterir.Eğer 2-3 gün sonra bakılan beta değerinde de artış varsa kimyasal gebeliğimiz ilerliyor demektir.
Sana tavsiyem şimdilik kanama miktarını gözle ve artış olunca doktoruna başvur.Bir hastam vardı beta bakılmadan çok fazla kanması olmuştu.Ama şu anda 4 aylık bir kızı var.Canını sıkma.Unutma bizler vesileyiz

tatlım kanamam var diye sakın canını sıkma olurmu allah büyük benim bir komşum var hamile 5 aydır az az kanaması var üstelik çalışıyorda doktoru demiş hiç kanamanı düşünme ne kadar azmı çokmu diye rahat ol hayatına devam et demiş anlıycan allah kısmet ederse oluyor be güzelim kafana takma ilaç kullanıyormusun güzelim allahım yardımcın olsun inşallah :1hug:

birde 12.ci gün tam belli oluyor diye biliyorum yat dinlen bol bol benimde sonuç öğrenmeme 2 gün kala başlamıştı ve bayağıda az az devam etti progestan bebe aspirini vitamin kullanıyorum hala sakın üzülme moralini yüksek tut canım arkadaşım birde kendini yorma sakına.s

benim degerim bir hafta once 31 di dun 2. kan testinin sonucunu aldim bir haftada 614 olmus ekografi icin randevu verdiler sukur allahima!!!!

benim adetim 3 gün geçmişti hcg degerim 94.4 çokmıştı 3gün sonra 390 çıkmıştı banada 10 günlük falan demişleridi.ama 10günden fazlaydı benim adet tarihime göre.ama benimki normal tüp bebek değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…