Bhcg Değerleriniz Kaçti?

Mehaycim Sonuçlarin Güzel Gözüküyor.allah Bebişini Sana Bağişlasin.darisida Bizlerin Başina

Kizlar Benim Bazi Mesajlarim Aralarda Kayboluyor.başka Yerlerde Gözüküyor.durumu çözmeye çalişiyorum

3simaycim doktorda begendi sonuclari ilk basta korkmustum ama simdi rahatim biraz!!!sukur allahima!!

ya canım ne stres ama demı korkma sakın allaha sıgın dua et ben sana ve bızım gıbılereher gece edeyorum rabbım yuzunu guldursun hayırlı haberlerını alırız insallah allaha emanetol

inşallah değerlerin yükselir ve hamişliğin kesinleşir canım
son zamanlar geçmek bilmiyor....

yokbe canım nerde gene hastalandım ve hüsran bide temın bagkur borcumuzu ögrendım netten 10mılyarmıs tüpede baslıyamıcam ödüyamiyicegimiz icin canım cok sıkkınnnn

darkinlife lütfen üzülmemeye çalış.benimde aşılamalarım negatif olmuştu.ama yinede umudu kesmedik.İNŞALLAH BİRDAHAKİ SEFERE:teselli:

darkinlife lütfen üzülmemeye çalış.benimde aşılamalarım negatif olmuştu.ama yinede umudu kesmedik.İNŞALLAH BİRDAHAKİ SEFERE:teselli:

inşallah değerlerin yükselir ve hamişliğin kesinleşir canım
son zamanlar geçmek bilmiyor....

dakınlife senın asılama olmadı demı napalım vardır bı hayırcok üzme kendını sonra bıyerden cıkıyo benımde 2kez asılama tutmadı bılırım yanı ama vazgecme sakın umudunu kaybetme allah icine ferahlık versın canım

darkinlife biliyorum ne dersek diyelim bir anlam ifade etmeyecek çünkü ben negatif sonuçlar aldığımda hep öyle oluyor sadece sen ve tüm isteyen arkadaşlar için dua ediyorum canım.
allahım evlat sahibi olabilmek için çıktığımız bu zorlu yolda hepimizin gücünü kuvvetini arttırsın bizlere dayanma gücü versin. hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin

slm kızlar beni sormuşsunuz şükür iyiyim.dün 13. gün bhcg 157 çıktı şimdilik iyi gidiyor.sizler ne yaptınız?
hayat nasıl gidiyor?:1hug:

slm kızlar beni sormuşsunuz şükür iyiyim.dün 13. gün bhcg 157 çıktı şimdilik iyi gidiyor.sizler ne yaptınız?
hayat nasıl gidiyor?:1hug:

canım ya hadi hayırlısı içini rahat tut olacak inşallah allahın izniyle

teşekkürler canım İNŞALLAH sağlıklı bir gebelik olur..
acele senin ilk bhcg değerlerin kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…