• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg düşüyorsa tekrar yükselebilirmi?

jansettt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
94
14
48
İnanılmaz moralim bozuk..Arkadaşlar aranızda hiç böyle bir mucize yaşayan varmı?Bu soruyu umutsuzca ve cevabını bilerek soruyorum aslında..Hani o umutlu ,heyecanlı ve güzel duyguyu 1 gün bile olsa tekrar yaşayımmı diye..Yarın kan tahlili yaptırcam.35...49 ve . 11.gün iki ayrı tahlilde 31....29..doktor iki gün sonra birdaha yapalım dedi ama hiç böyle birşey yaşayıp tekrar artan oldumu???

öncelikle geçmiş olsun jansett ama aynı şeyi bende yaşadım benimde düşüyordu , bebeğimi ben kaybettim ama inşallah sende böyle olmaz

öncelikle geçmiş olsun jansett ama aynı şeyi bende yaşadım benimde düşüyordu , bebeğimi ben kaybettim ama inşallah sende böyle olmaz

Canım sanada çok geçmiş olsun..Peki kanaman oldumu düşerken yoksa değer düştü ve sonradanmı kanama oldu..

Canım sanada çok geçmiş olsun..Peki kanaman oldumu düşerken yoksa değer düştü ve sonradanmı kanama oldu..

canım ben kendimi anlatayım. benim 16. günde kahverengi kanamalarım başladı ve durmadı. bhcg 19. günde düşmeye başladı ama benim düşüşüm bir ayı buldu. sürekli kahverengi lekelenmem oldu. bir ay sonra kanama oldum. bhcg sıfırlandı. senin değerin düşük olduğu için çabuk sıfırlanır sorun yaşamazsın. rabbim yardımcın olsun.

canım ben kendimi anlatayım. benim 16. günde kahverengi kanamalarım başladı ve durmadı. bhcg 19. günde düşmeye başladı ama benim düşüşüm bir ayı buldu. sürekli kahverengi lekelenmem oldu. bir ay sonra kanama oldum. bhcg sıfırlandı. senin değerin düşük olduğu için çabuk sıfırlanır sorun yaşamazsın. rabbim yardımcın olsun.

Anlıyorum canım..Teşekkürler..Rabbim hepimizin yanında olsun.

Back
X