Bhcg sonucu yüksek olupta, sonra herşey normal çıkan var mı?

centaurea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
219
0
96
Kahramanmaraş
13+1 de ikili test için kan verdim sonucu almaya gittiğimde 13+4 de karışıklık olduğunu testi göndermediklerini söylediler özür diledilerhastanedekiler, ve o gün 13+4 de tekrar kan verdim ultrason ölçümüm yapıldı o gün ankaraya gideceği söylendi dün sonucu almaya gittiğimde dr kanda b Hcg min yüksek olduğunu 220,4 ng/ml bunun down sendromundan kaynaklanabilceğini başka nedenlerinde olabileceğini 3 lü testin sonucuna göre amnisentez yapacaz dedi.Eve gelip dikkat ettiğimde sonuçta ilk kan veriliş tarihim görülüyor tahminimce ikinci kanla ilk ultrason ölçümü labaratuvarda karıştırılıp gönderildi. Dünden beri gözüm yer görmüyor saat 4 oluyor uyku tutmuyor Bhcg sonucu yüksek olupta sonra herşey normal çıkan varmı

bilgisi olan yokmu kanda 2 li testte bhcg yüksek olup topram risk az olan ve bebeği sağlıklı doğan uyku yok yemek zaten yiyemiyorum sıkıntıdan lütfen yardım

içini rahat tut bol bol dua et Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah.. Bence daha iyi bi yerde bi test daha yaptır... Rabbim yardımcın olsun...

canım ben b hcgsi yüksek olup diğer tüm değerleri normal olan ve sırf beta hcg yüksek diye amniosentez yaptıran bir kaç kişi tanıyorum ama bebişlerinde hiç bir sorun yok.sen yüreğini ferah tut stres yapma eğer aklında tahlillerin karışmış olabileceği gibi bir şey kaldıysa doktoruna git bi daha sor burda bu tarih yazıyor karışmış olabilir mi diye bence

Saolasın içime öyle bir ateş düştükü 3.5 yıl bekledim yavrumu inş herşey normaldir

bilirim evlat özleminin ne olduğunu ben ilk bebeğimi 35 haftalıktı karnım da öldü öyle kaybettim ama hiç isyan etmedim hayırlısı dedim herşey Rabbimden bin şükür olsun ki şimdi öbür yavrumu kucağıma aldım.. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı sıkma canını hakkınızda hayırlısı neyse o olsun... hep de hayırlısını iste... Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…