• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg sonucum 1.35

meleim90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
87
13
38
35
Selamlar bayanlar benim bugun transferimin 9.gunu ve dayanamadim
Bekledim kan testi verdim sonuc 1.35 cikti doktor hamilesin ama cok daha dusuk degerin dedi başına böyle bir şey gelen var.mi ? Kafam cok karisti kendi doktorumun hemsiresini aradim o degeri gebelik saymiyoruz dedi hangisine inanacam şaştım kaldim

2 gün sonra tekrar ölçüm yap canım inşallah artar degerin

Aynen doktorda öyle dedi ya ne garip seyler bunlar insan sevinsin mi üzülsün mu bilemiyo

En iyisini temenni et Allahtan ama en kötüsüne de hazır olmaya çalış canım insallah Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin :)

Bekledim kan testi verdim sonuc 1.35 cikti doktor hamilesin ama cok daha dusuk degerin dedi başına böyle bir şey gelen var.mi ? Kafam cok karisti kendi doktorumun hemsiresini aradim o degeri gebelik saymiyoruz dedi hangisine inanacam şaştım kaldim
Rabbim insallah yuzunu guldursun canım.Bende dün yaptirdim 10.gunum ve 0.12 cikti banada doktor erkn yaptrmssin 12gunu tekrar yapicaz dedi ama benim ümidim kalmadı karaları bağladım bile hakkimizda hayirlisi insallah.

benim de 9. gün 0.7 cikti 12. gün 5.4 ve 15. gün 25.9 cikti, düzgun arttigi icin dr hamilesin dedi. sanirim benimki geç tutunmuş belki senin de öyledir.

1.35 ile nasil hamile olunur?gerçekten bunu söyleyen doktorunuzmu çok enteresan 5.üstü olsaydı .bekleyin derdim.ama suandan itibaren yukselenecegini sanmıyorum.tabi Allah büyüktür )yani çok umut bağlamanın sonradan daha çok uzulursunuz

1.35 ile nasil hamile olunur?gerçekten bunu söyleyen doktorunuzmu çok enteresan 5.üstü olsaydı .bekleyin derdim.ama suandan itibaren yukselenecegini sanmıyorum.tabi Allah büyüktür )yani çok umut bağlamanın sonradan daha çok uzulursunuz
Acil doktoruydu ve 9. Günümde yaptırmıştım bugun bidaha gidicem test yaptirmYa degerler yukseldimi bakicaz

Back
X