selam canım ben de dış gebelik geçirenlerdenim. Gerçekten zor bir süreç ne olduğunu bilememek, beklemek hepsinden kötü ben bunları tam 1 ay yaşadım. 1 ay boyunca sürekli bhcg bakıldı ama hep düzensizdi değerler 2000 lere geldiğinde hala kese görünmemişti benim de dr sol üst köşede kese gibi birşey gördü ama o da gelişmiyordu. Transferden sonra 35. günde benim değerim 4000 lere gelmişti ve hala kese yoktu. Bu kadar uzun bir süre geçmesine rağmen ben de ne ağrı ne kanama hiç birşey olmadı. ılaç verdiler ama ilaçla da düşmedi mecburen ameliyata alındım.
Ameliyatı ise tüp bebek yaptırdığım merkezde oldum eğer yumurta toplamayı merkezinde olduysan, ameliyatın da orada olabilir. Ameliyatta çok kolaydı. Ameliyattan sonra 2-3 gün hafif ağrılar oldu ama onlar da çok uzun sürmedi ve rahatsız edici değildi....
Bunlar benim yaşadıklarım ama inş. senin durumun bu hale gelmez umarım herşey yoluna girer
Ameliyatı ise tüp bebek yaptırdığım merkezde oldum eğer yumurta toplamayı merkezinde olduysan, ameliyatın da orada olabilir. Ameliyatta çok kolaydı. Ameliyattan sonra 2-3 gün hafif ağrılar oldu ama onlar da çok uzun sürmedi ve rahatsız edici değildi....
Bunlar benim yaşadıklarım ama inş. senin durumun bu hale gelmez umarım herşey yoluna girer