- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi askimunteha
Keşke dümdüz şey yazsaydınız, sence de konuşmamız gereken bir şeyler yok mu? Koca insanlarsınız çünkü. Böyle alttan iğneme ve mesajlara gerek var mıydı bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle hicbir soruna yol açmadı ablasının yaptığı keza annesi babası da ablasını haksız gördü abisi şehir dışından gelmişti sonraki gün bize de uğradılar diğer ablasına ben gittim bayram sonrası da eşim annesiyle görüşünce beni haklı bulmuşlarŞuan nasılsınız
Ay konuyla alakasız ama iletişiö ben dilini hayata geçirmeye çalışıyorum bunun için tavsiye edebileceğiniz kitap var mı?Konu sahibi arkadaşım kusura bakmayın ama siz hep testiyi kırdıktan sonra ne yapsam?
Diye soruyorsunuz.
Madem iletişime geçmeye karar verdiniz,
eşinize mesaj yazmadan burdan fikir alabilirdiniz.
İletişim,insan psikolojisi ve ben diliyle ilgilenen biri olarak eşinize gönderdiğiniz mesajı tek kelimeyle 'facia' olarak değerlendiriyorum.
Edebiyat öğretmeni misiniz bilmiyorum ama
bu kadar edebiyat parçalamak niye?
Tohum,toprak muhabbeti niye?
Adamın villası,parası yokmuş,
bunu gündeme getirmek niye?
Mesaji doğmamış çocuğunuzun ağzından yazmak niye?
Daha soracak çok niye?Sorum var da bu kadarı yetsin.
Konularınızdan ve verdiğiniz cevaplardan az çok şunu çıkardım.
Ne yazık ki olayları çok yönlü değerlendiremiyorsunuz.
Söylediğiniz lafların altında yatan anlamların farkında değilsiniz,ne var bu dediğimde?
Diye soruyorsunuz.
Kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz ve
hiç özeleştiri yapmıyorsunuz.
Yerinizde olsaydım,niyetim barışmaksa,
evime geçer,bir de sofra hazırlardım.
Eşime şöyle bir mesaj yazardım.
Evdeyim,seni bekliyorum.
Bu kadar.
Gerisini gelince yüzyüze konuşurdum.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.
Trip,blöf,sudan sebeplerle evi terk etmek,nazlanmak,imalı sms göndermek sorunları çözmüyor görüldüğü üzere.
geçen bayramda gitmediğini nerden çıkardınız kaçtır yazıyorsunuz?
diğer konunun ilk mesajında yazmış, ilk bayramlarıymış zaten ve toplanıp kahvaltıya gitmişler sonra kendi ailesine geçmiş.
bu da ikinci bayrammış
aralarda mi yazıldı?
geçen kurban ilk bayramlarıymış.Ilk konusunda yaziliydi. Hatta tartişma çikmişti. Konu sahibi kendi ailesinde kalmişti ve eşi ailesine yanliz gitmişti. Eşi konu sahibine saat gece 1de gitmişti kendisi et kesmşti diye. Konu sahibide orda başka kadinlar var, onlar niye kesmedi diye tartişmişti üstelik eşi ile. Ilk bayramlari değil yani. Olsa bile, tavirlar halen yanliş.
Karı koca kovayız katmerli bok.Belli zaten böyle umursamaz, aymaz, uçan kaçan aptırı saptırı nane limon mok böceği mok mok mok...
Ay neyse kuyruk acım var gideyim ben akshakshskhs
-Kova erkeğine tövbeliyim
Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Babalar gününü bahane ederek.
Zira bugün 13. Günümüz birbirimizden bi haber yaşadığımız.
Kimse bize ön ayak olmuyor.
Bizde yanaşmıyoruz orta noktaya.
Ne durumda olduğunu merak ettim ve
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada
Yinede biz senin babalar gününü kutluyoruz kızımla
Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana
Babalar günün kutlu olsun
Babasının Kıymetlisi
babasının yokluğuna rağmen elbette çok seviyor babasını
bilmeni istedi
Ve sonuna da ekledim sanki kızımızın dilindeymiş gibi dedim ki
Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.
Eşim fanatik Beşiktaşlıdır. Hoşuna gider diye düşündüm.
Cevap olarak şunu yazdı kendisi de
Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.
Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse..' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.
Tamamen bitmiş gibi değil mi sizce de? Artık beklemeyi de bırakmam gerekmez mi?
Ayy ben de o kısımda aynısı oldum o nasıl bi tabirdirtoprağıma ektiğin diyince kusura bakmayın ama
sizi gözden çıkarmış bence, keşke atmasaydınız.
Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada
Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana
Babasının Kıymetlisi
bilmeni istedi
Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.
Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.
Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse..' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.
Yapmayın allah aşkına bu mesajlarda neyin nesi :)Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Babasının Kıymetlisi
bilmeni istedi