- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
Hakketten size soru sorulmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sormayın sonradan farkettim :))Onun eşine
neden tavsiyelerde bulunduk nesini beğenmediniz engelle dedi birçok üyeHakketten size soru sorulmaz
Pardon da bunun neysine öyle diyorsunuzBiz değil Allah akıl fikir versin size diyorum susuyorum.
Derhal eşinize ve eşine söyleyin tabiki de siz aynı şeyi yaşasanız bilmek istemez miydiniz bazı insanlr bu kadar iğrenç işte gce karısının koynuna girer sabah karıya kıza yazar çok yazık böyle birşeyi saklayıp taşıyamayacağınız vebal altına girmeyin ne olur sizde bir bayansınızBirisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
Hakketten size soru sorulmaz
Neler neler yazılıyor ben engelliyim mi engellemiyim mi diye sormadım eşine söyleyim mi söylememeli mi diye sordum instagram dan engelledim sonra aylar sonra telden yazdıneden tavsiyelerde bulunduk nesini beğenmediniz engelle dedi birçok üye
Akla, mantığa yatmayan sorular, yarım yanlış anlatılan konularda, verilen cevaplar tatmin edici olmaz tabi ki.Hakketten size soru sorulmaz
Bunu hâlâ sorabiliyorsaniz yazdigimin ne kadar doğru olduğunu teyit etmiş oldumPardon da bunun neysine öyle diyorsunuz
Sonunda normal bi cevap gelmiş teşekkür ederimDerhal eşinize ve eşine söyleyin tabiki de siz aynı şeyi yaşasanız bilmek istemez miydiniz bazı insanlr bu kadar iğrenç işte gce karısının koynuna girer sabah karıya kıza yazar çok yazık böyle birşeyi saklayıp taşıyamayacağınız vebal altına girmeyin ne olur sizde bir bayansınız
Yazdıklarımı okuyun tek tekBunu hâlâ sorabiliyorsaniz yazdigimin ne kadar doğru olduğunu teyit etmiş oldum
Neler neler yazılıyor ben engelliyim mi engellemiyim mi diye sormadım eşine söyleyim mi söylememeli mi diye sordum instagram dan engelledim sonra aylar sonra telden yazdı
Teşekkür ederim cevap için beklediğim cevaplar bunlarBence eşine söyleme. Bu karakterde biri er geç eşinede yakalanır. He belki eşide biliyordur adamın bu huyunu göz yumuyordur onuda bilemeyiz. O yüzden şikayet etmek istiyorsanız edin ama eşine söylemeyin bence. Eyi sizide suçlayabilir ayrıca hiç belli olmaz.
eşim rahat biri bu konularda bana yazmaya çalışan hangi birine cevap versin
Bizim kocalarımızla ne alakası var bu konunun onu anlamadım.Bana akıl fikir versin diyenler olmuş pardon da bi yanlışı düzeltmek hata mı bunu diyenler eşlerinize güvenmeyin telefonları na bakın
Bana akıl fikir versin diyenler olmuş pardon da bi yanlışı düzeltmek hata mı bunu diyenler eşlerinize güvenmeyin telefonları na bakın
Bence eşine söyleme. Bu karakterde biri er geç eşinede yakalanır. He belki eşide biliyordur adamın bu huyunu göz yumuyordur onuda bilemeyiz. O yüzden şikayet etmek istiyorsanız edin ama eşine söylemeyin bence. Eyi sizide suçlayabilir ayrıca hiç belli olmaz.