Bi akıl fikir verin

Birisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
Belasını bulacaksada sizden bulmasın o haysiyetsiz.Engelleyin her yerden ulaşamasın size.Allah haya sahibi onur sahibi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Ya ne saçma sapan şeyler yazıyorsunuz yok eşime yok bana size alt tarafı bi soru sorduk eşim rahat biri bu konularda bana yazmaya çalışan hangi birine cevap versin erkekleri tanımıyor musunuz ya abi dediklerimden neker duydum ben eşlerinize de güvenmeyin bayanlar telefonlarına bakın çogunun ikinci bir telefonu ya da hatları var. Bu çocuk beni tanıyor uzun zamandır iş yerine gel git yapan birisi instagram dan engelledim tabi sonra tel numarımı bulmuş tabi pat diye sevişmek istemedi her gün gören birisi atıp tutuyorsunuz
esim rahat bu konularda hem hangi birine cevap versin yazmışsınız yanlismi okudum diye tekrar tekrar okudum.siz ailecek enteresan bir aileymissiniz o zaman ne diyelim.Arti olarak eşlerinizin telefonuna bakın demissinizde sizindei eşinizden yana şüpheleriniz var sanırım.

Hakketten millet kafayı yemiş erkeklere laf söyletmiyorsunuz bakıyorum da herkes topu bana atmış yazık başka bişey demiyorum size

esim rahat bu konularda hem hangi birine cevap versin yazmışsınız yanlismi okudum diye tekrar tekrar okudum.siz ailecek enteresan bir aileymissiniz o zaman ne diyelim.Arti olarak eşlerinizin telefonuna bakın demissinizde sizindei eşinizden yana şüpheleriniz var sanırım.
Ben erkeklerin hiç birine güvenmem kusura bakmayın benim aileme yorum yapmak size düşmez sadece bi soru sordum yorum yapun demedik

Hakketten millet kafayı yemiş erkeklere laf söyletmiyorsunuz bakıyorum da herkes topu bana atmış yazık başka bişey demiyorum size

Peki, son kez soruyorum size mantıklı cevap verirseniz doğru söylediğinize inanıcam; neden elinizde yazılı deliller varken, eşiniz durumdan haberdarken, ortada saklanacak bir şey yokken savcılığa şikayet etmiyorsunuz?

Ben erkeklerin hiç birine güvenmem kusura bakmayın benim aileme yorum yapmak size düşmez sadece bi soru sordum yorum yapun demedik
yorum yapmadım zaten sadece enteresansınız dedim size.hem buraya konu açıyorsan iyisiyle.kotusuyle herşeyi göze alarak açacaksınız herkesin size alkış tutmasiniimi bekliyordunuz.

Peki, son kez soruyorum size mantıklı cevap verirseniz doğru söylediğinize inanıcam; neden elinizde yazılı deliller varken, eşiniz durumdan haberdarken, ortada saklanacak bir şey yokken savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
benim amacım upraşmak değil sadece eşi bilsin mi bilmesin mi diye sordum karar verip engeli koyucam zaten

benim amacım upraşmak değil sadece eşi bilsin mi bilmesin mi diye sordum karar verip engeli koyucam zaten

Anlaşıldı, sizin de adama attığınız mesajlar var. Bu şekilde tacize uğrayan bir kadın hakkını arar, adamın ceza almasını sağlar ki bir daha kimsenin canı yanmasın. Ama siz tacize uğramamışsınız.

hangi birine :KK57:
mesleğiniz ne? bar şarkıcısı falansanız ok.
Erkekleri tanımıyorsunuz galiba sadece gülüyorum size neler dönüyor bu devirde illa şarkıcı mı olmak gerekiyor hiç kimseye pas vermem yüz vermem konuşmam abi dediğim kişiler gelir yanıma oturur konuşmaya çalışır burda erkekleri kimse savunmasın

Anlaşıldı, sizin de adama attığınız mesajlar var. Bu şekilde tacize uğrayan bir kadın hakkını arar, adamın ceza almasını sağlar ki bir daha kimsenin canı yanmasın. Ama siz tacize uğramamışsınız.
Daha yazdıklarım bir kısmı durumdan bende rahatsızım sadece iyi niyetimden ailesi yuvası yıkılmasın diye

Daha yazdıklarım bir kısmı durumdan bende rahatsızım sadece iyi niyetimden ailesi yuvası yıkılmasın diye

Kendinizle çelişiyorsunuz. Eşine söylediğinizde yuvası yıkılmayacak ama şikayet ettiğinizde mi yıkılacak? Kusura bakmayın anlattıklarızın zerresi inandırıcı değil.

Bana akıl fikir versin diyenler olmuş pardon da bi yanlışı düzeltmek hata mı bunu diyenler eşlerinize güvenmeyin telefonları na bakın
Konunun eş güvensizliği ile alakası ne acaba? Konu sizsiniz ve sizin karşı tarafa verdiğiniz taviz. Adam size uzun cümleler kuracak zamanı fırsatı nasıl buldu. Engelledin olmadı mi? Hesabi komple kapat kullanma uzun bir süre ölmezsin yeter ki kurtulmak iste. Esine söyledin cokta umursamadi diyelim o zaman kendin çöz. Baktın telden ulaştı engelle. Oda mi yetmedi başka numaradan mi arıyor yazıyor? Hattının git son 4 hanesini değiştir. Dükkana mi geliyor adım atma. Git savciliga başvur. Seçenek coookkk kafayı calistirman yeter. Ama sen hiçbir adım atmadan rahatsız edilmemek istiyorsun. Benim yuvami huzursuz edecek adama yuva yüzü gostermem. Karısı üzülurmus falan geç sen bunları. Böyle bir sapık ile yasamasindan sa yanliz yaşasın gerekirse oda kurtulsun. En büyük kötülük aslında onun bilmemesi

Kendinizle çelişiyorsunuz. Eşine söylediğinizde yuvası yıkılmayacak ama şikayet ettiğinizde mi yıkılacak? Kusura bakmayın anlattıklarızın zerresi inandırıcı değil.
Her iki türlü her iki açıdan bende burda fikir almaya çalışıyorum işte söyliyim mi söylememeli mi diye sölücem mi dedim

Haha saldırılar başladı. Bizim evliliklerimizden ziyade kendi evliliğinize mi odaklansanız acaba? Gördüğüm kadarıyla eşi her gün arkadaşlarıyla dışarda olan, motorla gezen, sizi yanına almayan, sizi umursamayan, sevişme tekliflerine bile sesini çıkarmayan sizin eşiniz. Siz mi kontrol etseniz acaba eşinizin telefonunu.
Ben eşime zaten güvenmiyorum güveniyorum mu dedim rahat bi insan bazı çözemediğimiz problemler var fakat konunun bununla ne ilgisi var

Back
X