Bi akıl fikir verin

Evet eşinin haberi var ama anlaşılan buna rağmen adamım diye geziyor. Daha karısına bile söyleyip söylememe konusunda ikilem yaşıyorsa, savciliga gidecek cesareti ve bizim gibi ortalığı ayağa kaldıracak yapısı yok demek ki. Tamamen pasifliginden kaynaklaniyor. Istiyor yapmayı ama beceremiyor gibi geldi bana. Bu arkadaşın bu yapıdan kurtularak daha yırtıcı kararlı olması gerekiyor . Bu kafayla giderse daha coook bela alır başına

Ekran görüntüleri varmış elinde, gerçekten bir taciz vakasıysa yardım eder yol gösteririz. Söylediği gibiyse ekran görüntülerini atar zaten ya konuya ya özel mesaja. Ben de özrümü dilerim o zaman.

Bi soru sordum sormaz olaydım sizden cevap falan beklemiyorum artık adamı da engelliyorum karısına da söylemiyorum herkes ne hali varsa görsün aman aman bi daha buraya yazmam

Benim amacım kimseyle uğraşmak değil engeller geçerim sadece gizli bi hesap açıp eşini uyarmak tı düşüncem dallandırıp budaklandırmaya gerek yokki kendi ayıbıyla utansın
Zahmet edersiniz engelleyerek, hâlbuki ne yapmış adamcağız değil mi? Bırakın arada atsın mesaj, eşinizde gösterip, herşey normalmiş gibi yaşamaya devam edersiniz, ne olacak yani ?

Birisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
Niye cevap veriyosunki kardeş? Bi de sosyal medyasına falan bakmalar hayırdır? Sanane onun eşinden çocuğundan sen kendi ailene bak muahttap olma!

Konuyu ve tum yorumlari okudum.
Anlamadigim bir sey var
Taciz edilen siz
Esi umursamayan yine siz
Peki yataginda sakin sessiz uyuyan, kac yillik evlilik hayatinda bir kere bile bana saygisizlik yapmyan esimin sucu ne))) Ona neden guvenmemeliyim)))
Konuya gelirsek konu sahibi en buyuk suc sizde, bu adam size ilk yazdiginda anlatmak yerine cok fena cevabin verecektiniz.
Benim eşim olsa adamin emdiyi sutu burnundan getirirdi.
Ha diyelim ki esiniz umursamiyor, o zaman adami sikayet etmeliydiniz. O pislik kim ki evli birine sevismek teklif ediyor? Belli ki sizi basit kadinlardan biri zann ediyor.
Sizin susmaniz yanlis hata.
Savciliga da gitseniz, karisina da soyleseniz yine de bu ailenin temeli bozuksa dagilacak.
Yorumlara kizma sebebinizi anlamadim, kendi yazdiklarinizi kenardan okusaniz kadinlarin size neden yuklendiyini anlardiniz.

Ona yaptığının yanlış olduğunu mu söylüyorsunuz? Yalnızca bu kadar mı? Görmüyor musunuz adam sapık. Bunu bile bile neden hala kibar cevaplar veriyorsunuz?? Ben olsam bir daha beni rahatsız ederse polise gideceğimi söylerdim. Bu kadar sakin tepkiler vermeniz beni düşündürdü!

Ya ne saçma sapan şeyler yazıyorsunuz yok eşime yok bana size alt tarafı bi soru sorduk eşim rahat biri bu konularda bana yazmaya çalışan hangi birine cevap versin erkekleri tanımıyor musunuz ya abi dediklerimden neker duydum ben eşlerinize de güvenmeyin bayanlar telefonlarına bakın çogunun ikinci bir telefonu ya da hatları var. Bu çocuk beni tanıyor uzun zamandır iş yerine gel git yapan birisi instagram dan engelledim tabi sonra tel numarımı bulmuş tabi pat diye sevişmek istemedi her gün gören birisi atıp tutuyorsunuz
Bu :işsiz:da sıvama bölümü herhalde

Sizi alkışlıyorum ya fikirlere bakın adam yüz vermeyince yazmazmışta bence erkeklerin ne mal olduğunu daha anlamamışsınız siz kadın arkadaşım mı olması gerekiyor illaki kadını tutmak istedim bu gerizakılıyla niye evli kalsınn diye aynı şey benim başıma da gelebilir böyle bi adamla evli kalmak istemezdim açıkcası
Siz çok yanlış anlamışsınız. "Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek ısırmaz." diyen cahillerden değiliz biz, merak etmeyin. Ki bu konuda kadın erkek farketmiyor. Bir insana ısrarla taciz içerikli mesajlar gönderiliyor ve o insan da buna çözüm bulmaya çalışmayıp bunu oldukça olağan bir şey gibi anlatıyorsa ortada bir anormallik var demektir!

Back
X