Merhaba,Yıllardır rahatsızmış kayınvalidem bedenen.Ben yaklaşık 1 yıllık evliyim.Kayınvalidemin yemeğini görümcelerim yapıyor.Onlarda çalışıyor ama ben onlardan daha geç geliyorum.Geldiğimde yemek pişiyor oluyor.Görümcemin birisi artık sağlık problemlerinden dolayı eskisi kadar sık gidip yapamicak.Diğer görümcem eşime artık eşinde yapıcak demiş.Ben evlenmeden önce pilav bilmeyen insandım çok şükür şimdi dolmaya kadar yapıyorum.Ama kendi evim bile bazen bana yük geliyor saat 7de evde oluyorum.Eşimde bana söyledi bende evde bekar kaynım var oda yapabilir dedim.Eşimde o sorumsuz yapmaz dediTersleştik.Bekar kaynım askerden geldi işsiz umursuz bedeni benden büyük o neden yapamıyor sadece sebze doğricak gerisini kayınvalidem yapıyor.Kayınpederim keza öyle.Kayınvalidemin sorumluluğundan kaçmak için haftanın 7 günü çalışıyor.Bekar kaynım çalışıp kadın tutabilir.Onuda yapmıyor.Onlar kardeşim böyle deyip çıkabiliyor.Ben neden yapıcakmışım.Eşim işten gelip o başlicak yapmaya.Nasıl bir yol izlemem lazım?
Son düzenleme: