• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bı akıl verın ben mı kuruntu yapıyorummm

florasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
68
Hakkari
kızlar eşlı gorustugum bı arkadaşım var bı gun bı muhabbet arasında kız bana dedıkı bekar olsam kocana bakardım neyse dedım espırı yaptı gecıstırdım bugünde ben kozmetık satyorum kızın urunlerını wermem lazımdı aradım bana dıyokı esın getırsın halbukı sen al gel dese bende goturebılırım bunu bılıyo sen gel dedım yok dedı esım esıne bıraksın dedım yok dedı bende esım gelemez belkı esın bı laf der dedım esım duymaz dıyo bu ne yaa saçma degılmı kocası yokken benım esım nıye onlara gıtsın

Açık açık eşinize sarmış neyini anlamadınız.
o kişiyi hayatınızdan çıkarın bence.
benim arkadaşım bunları diycekti hayatımdan şutlamıştım şimdiye kadar
söz konusu yuvam olunca aslan kesilirim susmam asla
sizin o sözleri söylerken arkadaşınıza hayırdır kocamda gözünmü var demeniz gerekirdi

valla gayet saçma delimidir nedir sen arana mesafe koy bence böyle şeylerin şakası yapılır mı yaaa bi de üstüne eşin geyirsin fln şaka da olsa sen dikkat et derim

ne cesaret bu ne demek ya eşin getirsin :47: .bir de kocana bakardım demiş siz de hala ilişki kuruyorsunuz :19: ister bekar olsun ister evli,böyle şeylerin şakası olmaz.aklından geçirmesi bile yeterince iğrenç.hiç tartışmaya girip onunla bir olmayın ilişkinizi kesin derim ben.çünkü hiç normal değil :19::19:

kızlar eşlı gorustugum bı arkadaşım var bı gun bı muhabbet arasında kız bana dedıkı bekar olsam kocana bakardım neyse dedım espırı yaptı gecıstırdım bugünde ben kozmetık satyorum kızın urunlerını wermem lazımdı aradım bana dıyokı esın getırsın halbukı sen al gel dese bende goturebılırım bunu bılıyo sen gel dedım yok dedı esım esıne bıraksın dedım yok dedı bende esım gelemez belkı esın bı laf der dedım esım duymaz dıyo bu ne yaa saçma degılmı kocası yokken benım esım nıye onlara gıtsın

Bu nasıl saçmalık Bu nasıl yüzsüzlük şoktayım:53: Kocası yokken eşinizin gitmesini bir kenara koyalım o kadın niye ısrarla kocanızı çağırıyor terbiyesiz:47:

canım kuruntuluk bişiy yok acıkca söylemiş utanmadan
nasıl kadınlar var ya Allah ıslah etsin böylelerini
ben olsam dediğine pişman ederdim onu
:4:

Edepsiz!!
Verin boylelerinin agzinin payini...
Rahatliga bak...
Bana gelecek boylesi, hayatta duymadigi kufurleri isitir benden...
Direkt hayatinizdan cikarin...

durum gayet açık. kadın kocana asılıyor. sen de eşine versin, ben getireyim falan diyorsun. aç gözünü ve uygun adım uzaklaş şu terbiyesiz kadından arkadaşım. ben olsam o kadında baş üstünde saç bırakmazdım.:51:ha yol demiyorum bak. yolma hiç demiyorum.:37: sana kolay gelsin

direk gidin kocasına söyleyiiin ben olsam vallaha yapardımmm ne münasebet ya ilişiği kesmelisiniz asılmış resmen eşinize terbiyesiz kadın ! nefret ediyorum böyle gevşek insanlardan :41:

Valla insanlarda ar perdesi kalmamış utanmdan size nasıl asılrdım diyebiliyor ben böyle insana evime adım attırmam,bide eşinizi eve getirsin diyo ve siz onu fırçalamıyorsunuz ne ahlaksız kadınlar var yaaa bence uzak durun yuva yıkar bunlar,saçını başını yolmayıı hakk ediyorlar.....

:53::53::53::53::53::53::53::53:
Ne demek eşin getirsin :47:
Saçını başını yolun :4:
Kuruntu yapmıyorsunuz:ssz:

durum gayet açık. kadın kocana asılıyor. sen de eşine versin, ben getireyim falan diyorsun. aç gözünü ve uygun adım uzaklaş şu terbiyesiz kadından arkadaşım. ben olsam o kadında baş üstünde saç bırakmazdım.:51:ha yol demiyorum bak. yolma hiç demiyorum.:37: sana kolay gelsin

Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım,saçını başını yolacaksın bir koca yetmemiş hanıma demekki,nasıl bu hale geldi toplumumuz aklım almıyorrrr...

yuhhh:53:daha neler duyucağız bu kadarına da pes:20:

hemen arkadaşlığı kes yüzüne de tükür ben olsam açık açık kocama asılmaya utanmıyorsun edepsiz derdim.

Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım,saçını başını yolacaksın bir koca yetmemiş hanıma demekki,nasıl bu hale geldi toplumumuz aklım almıyorrrr...

manevi değerler kayboldukça, özümüzü unuttukça bu tür durumlar hızla artıyor. gerçekten akıl almaz bir olay. Allah kimseyi şaşırtmasın:50:

Hala nasıl sakın durabılıyorsun :53:
Bak bu kadın kocana asılıyor, ama en tuhaf yanı bunu gızlı değıl açık açık senın gözüne soka soka yapıyor
Kocası duymazmış öyle mıı, madem siz böyle eşlı görüşüyorsunuz bır daha kocasını yanında gördüğünde
*geçen benım değılde kocamın malzemelerı getırmesını ıstedın aşk olsun, bırde x (kocası) duymaz dıyorsun ne kadar ayıp* de
bırde kahkaha patlat gerısını kocası halletsın
:47:

Back
X