Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar bugun 5 dkya esım gelıcek dedım tmm dedı ben gttım kapıyı açtı baktım halı tawrı normal gıyım kuşam salaş zaten yanı bakım falan yok bı erkegı cezbedebılcek hıc bırsey yok iiice aklım karıştı
Bencede bu kadınla görüşmeyi bırakmalısın hemen bahane bul yzaklaştır at başından evinede sokma allah kimseyi şeytana uydurmasın ikinciside kocanı mocanı gönderme bu kadını çevrenden uzak tut kocanlada ilişkilerini iyi tut çokta boşlama bu aralarkızlar eşlı gorustugum bı arkadaşım var bı gun bı muhabbet arasında kız bana dedıkı bekar olsam kocana bakardım neyse dedım espırı yaptı gecıstırdım bugünde ben kozmetık satyorum kızın urunlerını wermem lazımdı aradım bana dıyokı esın getırsın halbukı sen al gel dese bende goturebılırım bunu bılıyo sen gel dedım yok dedı esım esıne bıraksın dedım yok dedı bende esım gelemez belkı esın bı laf der dedım esım duymaz dıyo bu ne yaa saçma degılmı kocası yokken benım esım nıye onlara gıtsın
yok arkadaş hemcinslerimizin arasında da var böyle bozuk olan... ne demek evli olmasan falan filan... hey Allah2ım yaaa!
hayatınızdan çıkarın adını bile anmayın yahu![]()
Kesınlıkle hayatından cıkarmalısın o aıleyı. Tamam tek arkadasın o olabılır ama bır tane o olacagına hıc olmasın daha ıyı yanı.
Bende ılk evlndıımde esımın bır arkadası gelmıstı aılesı ıle. Beyler ıcerıde otururken bızde mutfaga gectık bırseyler hazırlamaya. Kadın basladı bana esımın eskı sevgılısını anlatmaya, hem evlendınız hayırlı olsun demeye geldı hemde eskı sevgılısını anlattı anlattı gıttı. Aradan bır sure gectı olardan bahıs acıldı esımle ben o zaman soyledım onlarla bır daha gorusmek ıstemıyorum dıye esım sasırdı neden dıye bende acık acık soyledım esıme bıze hayırlı olsun demeye geldı bana senın eskı sevgılını anlatıp durdu ne yapmaya calıstı anlamadım oyle patavatsız bırı ıle gorusmek ıstemıyorum dedım. Esımde benı haklı buldu ve gorusmuyoruz. Bu tıplerden arkadas olmaz
kızlar eşlı gorustugum bı arkadaşım var bı gun bı muhabbet arasında kız bana dedıkı bekar olsam kocana bakardım neyse dedım espırı yaptı gecıstırdım bugünde ben kozmetık satyorum kızın urunlerını wermem lazımdı aradım bana dıyokı esın getırsın halbukı sen al gel dese bende goturebılırım bunu bılıyo sen gel dedım yok dedı esım esıne bıraksın dedım yok dedı bende esım gelemez belkı esın bı laf der dedım esım duymaz dıyo bu ne yaa saçma degılmı kocası yokken benım esım nıye onlara gıtsın
kızlar eşlı gorustugum bı arkadaşım var bı gun bı muhabbet arasında kız bana dedıkı bekar olsam kocana bakardım neyse dedım espırı yaptı gecıstırdım bugünde ben kozmetık satyorum kızın urunlerını wermem lazımdı aradım bana dıyokı esın getırsın halbukı sen al gel dese bende goturebılırım bunu bılıyo sen gel dedım yok dedı esım esıne bıraksın dedım yok dedı bende esım gelemez belkı esın bı laf der dedım esım duymaz dıyo bu ne yaa saçma degılmı kocası yokken benım esım nıye onlara gıtsın