Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah eski sevgili bunun kankasıydı heralde tövbe var öyle dengesizler
Bence eşine bu konudan kesinlikle bahsetme. Erkekler bir kadın tarafından beğenildiğini hissettiği anda tut tutabilirsen.Bence o kadının kocasının yanında okkalı bi laf sok, kendi uğraşsın temizlemek için. Mesela o kadının kocasının yanında konuyu aç ve esprili bi şekilde anlat.
emin ol kocası bu olayı duyduktan sonra bi daha o kadını çevrende görmeyeceksin... Bi de araştır bakalım kadını, bi vukuatı olmuş mu, huylu huyundan vaz geçmez derler, mutlaka geçmişinde de vardır ufak tefek şeyler, herkes bilir ama susar çevrede. Bi soruştur bence.
Benim kayınvalidem de eşimin eski sevgilisinin düğününe götürmeye kalkmıştı beni :))))
Evet merak etme erkeklerdede var canım benim sadece hemcinslerimizde değil allah şeytana kimseyi uydurmasın arkadaşın bu kadının kocasıyla dahi olsa eve sokmaması lazım uzak tutsun işte bu kıskançlıktan geliyor evinde mutlu olmayan başkaların mutluluğuna yuvasına sarıyor birde aile erkeği ise evden işe işten eve gelen
Aaa buda güzelmiş :))tövbe allahım aklı başındamı bu kadının acaba onlara hava atmayamı götürdü seni ak gelinim senden daha güzel gibi diyerekten oğluma yakışanı aldım diyerekten belkide kötü niyetle değildir günah almakta istemiyorum
Yok, ben nasıl kıskanç biriymişim, o rahmetli eşini dansözler karşısında oynarken alkışlıyormuş, hastalığında bakmaya gelen hemşireler rahmetlinin dizinde uyuyormuş, ne varmış ki onda. Eşimde ben de ağzının payını verince bi daha konu açılamadı tabi ki![]()
Yok, ben nasıl kıskanç biriymişim, o rahmetli eşini dansözler karşısında oynarken alkışlıyormuş, hastalığında bakmaya gelen hemşireler rahmetlinin dizinde uyuyormuş, ne varmış ki onda. Eşimde ben de ağzının payını verince bi daha konu açılamadı tabi ki![]()
Hm o zaman sana mahsustan yapmış bu kaynanalar niye oğullarını paylaşamıyorlar alsınlar koysunlar oğullarını karınlarına tekar doğurmasalarmış sanki gelinleri anaları doğurmuyor
Ohh erkek olsamda kaynananın kocası olsam doğru demiş :))) dansözlerle oynatıyormuş ne var bunda sende izin ver oğluna hatta birlikte para yapıştırırsınız dansöz ortada ohh sen niye kıskanıyorsun :)))
kızlar bende farkındayım gorusmucem ama konduramıyorum aılemden başka bı sehre geldım tek arkadaşımda o hanı ne bılım grusmem yaa napıyım
hakılsın valla hayatım :) normal davranan o, anormallik bende :)