- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hayir esim ya birinci gun yada ikinci gun diyorIkigun üst üste gideceksin ailenin yanına yani yakın oturuyorsun o zaman.
Ikigun üst üste gidin birsey olmaz esiniz orta yolu bulmuş işte. Görmek istemediğin kişi ile konusmasin olur biter.
Aslinda benim gormek istemedigim degil esimi kiskandigim birileri var köyde o yüzden istemiyorumgörüver canım ya ne olacak hiç kafana takma bile bunları gördüğün zaman soğuk durursun olur biter :)
Yapma samire,hiç kıskançlık yüzünden bayram günü sorun çıkarmaya değer mi canım.Kimden kıskanıyorsun ki eşini?Aslinda benim gormek istemedigim degil esimi kiskandigim birileri var köyde o yüzden istemiyorum
Aslinda benim gormek istemedigim degil esimi kiskandigim birileri var köyde o yüzden istemiyorum
Aslinda benim gormek istemedigim degil esimi kiskandigim birileri var köyde o yüzden istemiyorum
Ya simdi yazarsam konu uzar ama var iste canimi sıkan birileriYapma samire,hiç kıskançlık yüzünden bayram günü sorun çıkarmaya değer mi canım.Kimden kıskanıyorsun ki eşini?
hah şöyle asıl meseleye gel
Yaz ki bizde sana ona göre yorum yapalım.Kıskançlık konusunda haklı mısın,haksız mısın bunları bilemeyiz ki.Ya simdi yazarsam konu uzar ama var iste canimi sıkan birileri
Ya yapma ama surda şifreli konusmaya calisiyorum tepkileri almamak icin
Ya benim malum mesele simdi yazarsam kotu olacam benim ilk konuYaz ki bizde sana ona göre yorum yapalım.Kıskançlık konusunda haklı mısın,haksız mısın bunları bilemeyiz ki.
Ben bilmiyorum,dur bir bakayım ilk konuna :)Ya benim malum mesele simdi yazarsam kotu olacam benim ilk konu
Ben bilmiyorum,dur bir bakayım ilk konuna :)
EvetEşinle huzursuzluk çıkmasın canım bayram günü konuşup orta yolu bulun. Kıskanma konusu olan kişi şu malum kuzenin mi ?
veee bir samire zede daha aramıza katılır
Samireye çok kıskanç diye kızıyorsunuz onu biliyorum.Ama kız haklı ayol kuzenine göz koydum demiş kocası afedersin oha yaniveee bir samire zede daha aramıza katılır
Ay bu halde bile beni gulduruyorsan senin gulen yuzun hic eksik olmasin
Ne diyorsunuz ya hic kafama takmayip ikinci gunmu gideyim birinci gun muSamire tmv şimdi baktım ilk konuna.Kocan senin kuzeninin resmine bakıyormuş,sen sorunca da göz koydum demiş,sanırım o konudan bahsediyorsun.Haklısın sinir bozucu bir durum ama burda kocanın yaptığı ayıp.Yani senin bayramda gitmemen bir çözüm değil.Kocanın kafa yapısının değişmesi lazım.Göz koydum ne demek yahu? Hiç hoş bir şey değil,ayıptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?