Bi akıl verin kizlar

Bende birgun mutlu olurmuyum bilmiyorum ama ins kızım hep mutlu olur

Samire tekrar evlendirirler beni diyorsan sakın boşanmayı düşünme.Kızın varmış madem üvey babayla olmaz.Yine kendi babasının yanında olması en iyisi çocuğun için.Eşinin sana karşı davranışları nasıl peki? Şiddet uygular mı? Hakaret eder mi?

Siddet de olmustu neyse ya sizleri gece gece dertlerimle bogmayim sonra yine görüşürüz olmazsa

Siddet de olmustu neyse ya sizleri gece gece dertlerimle bogmayim sonra yine görüşürüz olmazsa
Ne demek canım olur mu,burası bir derdim var bölümü zaten,herkes dertlerini yazıyor öyle düşünme.Ne zaman canın sıkılırsa yaz,elimizden geldiği kadar yorum yapıp,destek olmaya çalışırız sana.

Bukadar gün ken kendine dert etme alt tarafi 1 gün görceksin bir kacgün keyfini kaciriyorsun malesef herkezin var öyle görmek istemedikleri

Etleri dolaba koysunlar sen 3. Gün git en temizi benimki de annemgilde bahçede annemle kavurma yapın diyo kışlık geçen kurban bizim kurbanı onlar pay etmeye kalkmıştı gerginlikten çatlayacak hale gelmiştim en son eşimle birbirimize patlamıştık korkuyorum yine saçma sapan muhabbetler olur gerginlik çıkar diye evde ocakta pişiririm diyorum ama bilemedim.. Ne yapsam sence?

Etleri kavuruyormusunuz o zaman gerginlik cikarmadan annenlerde yapin hemen kacin derim

Teşekkür ederim iyiki varsiniz bilmiyorum bazi arkadas dertlerimi kucuk diyorlar ama gercekten benim icin baya buyuk bi dert gecede uyuyamadim düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…