Bi akıl verin kizlar

Ne diyorsunuz ya hic kafama takmayip ikinci gunmu gideyim birinci gun mu
Kuzenin ne yapıyor peki?Onun tepkiside önemli biraz.Yani kocana karşı herhangi yakın bir davranışı,seni kızdıracak hareketi var mı? Yoksa sen sadece kocanın dediğine mi kafanı takıyorsun?

Kuzenin ne yapıyor peki?Onun tepkiside önemli biraz.Yani kocana karşı herhangi yakın bir davranışı,seni kızdıracak hareketi var mı? Yoksa sen sadece kocanın dediğine mi kafanı takıyorsun?
Kocamin dedigine ay kuzenimin hic birseyden haberi yok onuda çok severim ama bazen gulunce kuzenim gecen bayram iste hosgeldin falan diye gulustuler canim sıkıldı birsey yok biliyorum ama yinede canim sıkılıyor bide acaba gerçekten hoslanti oldumu düşünüyorum galiba o benden daha güzel daha kültürlü

canım sen 2.günü gidip uzun vakit geçirmek istiyorsan öyle yap ..ne istiyorsan onu yap yani.. bazı şeyleri fazlaca kafana takıp abartma

Güzellik görecelidir, gönüle sevdiği güzel... Kültürlü olmak sizin elinizde. Öğrenim hayatınıza devam etme düşüncenizi tamamına erdirmenizi dilerim.

Canım o zaman gitmelisin.Hani kuzenin hadsizlik yapar,eşine yakınlaşır haklısın derim ama burda kızın hiçbir suçu yok.Tamamen eşin de hata.Eşinin kafa yapısı düzelmediği sürece sen onu eve de kapatsan fayda etmez,o yüzden gitmemek çözüm değil.Söylediği laf hiç hoş değil.Eşim bana kuzenine göz koydum dese bilemiyorum neler olur,sanırım direkt mahkemede alırdık soluğu.

Deme öyle kuzum yaşayamam falan bakim konuş canm eşinle baktın ne diyorsa o oluversin bu bayramda seni sorun çıkaran biri gibi görmesin bayram günü huzurunuz bozulmasın hiç. Olan olmuş eşinin dediği yanlış ama belki seni kızdırmak için falan mı yaptı acaba mahsustan falan ..
Boşuna kalma kendine zaten kuzenin bişeyden haberi yok. Sıkıntı yok canm benim iti düşünmeye çalış olur mu

Güzellik görecelidir, gönüle sevdiği güzel... Kültürlü olmak sizin elinizde. Öğrenim hayatınıza devam etme düşüncenizi tamamına erdirmenizi dilerim.
Teşekkür ederim ins ya ne bileyim bende onun gibi olmak okumak isterdim ama olmadi babam okutmadi guzel dileklerin icin tesekkur ederim iyi bayramlar

Ya bazen cok sacma konusuyor dogrumu söyledi oylesine söyledi anlayamıyor insan cok zoruma gidiyor iste agzindan ne ciktigini bilmeden konusuyor

Ya bazen cok sacma konusuyor dogrumu söyledi oylesine söyledi anlayamıyor insan cok zoruma gidiyor iste agzindan ne ciktigini bilmeden konusuyor
Sen kuzenime ne bakıyorsun dediğinde,seni kızdırmak için de söylemiş olabilir,şakayla karışık.Ama yine de hoş değil,çok ayıp.Dediğim gibi bu eşinle aranda çözmen gereken bir mevzu,bayram da gitmene engel değil,çünkü sorun kuzenin de değil,eşinde.

Ya burda beni dinleyip derdime ortak oldugunuz icin cok sagolun bilmiyorum yapamıyorum kaldiramiyorum belki aldatsa bu kadar koymazdu ailem arkamda degil maddi imkanim yok bosansam kizimi ne yapacam bir seneye tekrar evlendirirler kizimi uvey babanin yaninda mi buyutuyum yani cok kötü durumdayim belki cocuk isini erken düşündük hayilisi Allahtan

Sordum neden boyle dedin diye bir sene mevzu oldu bizim evde ya ben sinirle soylemisimdir diyor

Sordum neden boyle dedin diye bir sene mevzu oldu bizim evde ya ben sinirle soylemisimdir diyor
Anladım.Boşver takma o zaman ne diyeyim.Şimdi eşinle aranda ki mevzulara biz karışamayız tabi ki,boşan ya da boşanma diyemeyiz.Ama bu gibi durumlarda ya ayrılırsın ya da kafana takmadan bu şekilde kabul edersin başka seçenek yok.Anladığım kadarıyla sen eşini seviyorsun,ayrılmazsın o zaman kafaya takmadan devam edeceksin yapacak bir şey yok.

Canm olabildiğince bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz hepimiz. Bazı gülüyoruz bazı Ağlıyoruz bazen dalga geçip bazen hüzünleniyoruz. Şu hayatta neler var diyoruz bazen bazende vay be pes diyoruz bir aile gibiyiz aslında hepimiz burda anlat kzuum rahatla..
Bak evlendirirler diyorsun ne biliyim canm biraz daha zaman belkide dua et bol bol. Vardır bu imtihanın da bi hediyesi. Her gecenin bir gündüzü herkes farklı şeyler yaşıyor su hayatta ben hamd ederdim hep rabbime ama şurda bazı konuları okudukça ey diyorum Rabbim neler neler var.
Rabbim kimseye çaresiz dert vermesin kuzum. Biliyorum çok pis hatta terbiyesiz bi laf eşinin ki haklısın da ama bi sakince düşün canm herseyi. Yeni bir sayfa aç kirginliklarindan atın bi kızın için yap bunu önce bi silkelen vardır bi bildiği Rabbimin bırak bakalım bu bayramda onun dediği olsun He de geç bakalım bi napcak ozamn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…