Merhaba. Tam olarak sorun degil ama size danismak istiyorum. Benim universiteye giden erkek kardesim var. Annemden yetim ayligi aliyor ama net miktari bilmiyorum. Ben ise baslamadan once ablamdan para aliyordu. Ben ise basladigimdan beri benden duzenli 250 aliyor arada da ablamdan almaya devam ediyor. 15 gun once aylik miktari verdim. Simdi tekrar istedi. Universiteyi babamin yaninda okuyor. Ayri evde yada yurtta kalmiyor. Babamdan da aliyor ama kimden ne kadar aliyor maasi ne kadar bilmiyorum. Ben universiteyi cok zor okudugum icin mi bilmem ama o bana gore luks yasiyor. Marka giyinir hep. Arkadaslariyla icmeye giderler mesela arada bir.
Sizce kardesime bu destek normal mi cunku en nihayetinde canim o benim. Ama ben iyilik yapiyim derken kotuluk mu yapiyorum. Cunku ben zorluk cektigim icin is sahibi oldum. Rahata kavusabilmek icin. Ne dusunuyorsunuz. Yaptigim yanlis bisey var mi.
Sizce kardesime bu destek normal mi cunku en nihayetinde canim o benim. Ama ben iyilik yapiyim derken kotuluk mu yapiyorum. Cunku ben zorluk cektigim icin is sahibi oldum. Rahata kavusabilmek icin. Ne dusunuyorsunuz. Yaptigim yanlis bisey var mi.