bi akıl verin ya

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Ya kafayı yicem . Ben mi yanlış anlıyorum?? Allah aşkına erkekleri iyi tanıyan biri varsa içinizde bana bu akıl versin. . Size Bi kaç defa sorunlarımi anlatmistim neyse bi kaç us başvurum vardı ve şans eseri güzel bi firmada ise başladım. Yalnız bize 1 haftalik bir seminer veriliyordu. Geçen hafta oldu bu olay. Beynimi yedim size sormaya karar verdim . Neyse benden daha üst şekilde ise başlayan bi abi vardı ben abi diyorum. Evli çocuğu var sonuçta. Neyse seminerin son günü toplu resim çekildi. Bu abi yanımda imis o resimde eşi bunu görüp kıyameti koparmis . Neden bu kiz senin yanında duruyor diye. Kaldi ki Bende evliyim. Neyse abi bugün bunu laf arasında söyledi. Şakayla karışık yaninmda durdun diye hanim mahvetti beni niye durdjn dedi. Yemin ederim farkinda bile degildim . 20 kisi idik zaten. Neyse bende saçmalama benim yanımda duran sensin abi ben fark etmedim bile dedim. O da bana aynen şunları söyledi "evet hoşlanıyorum senden mutlu musun şimdi oldu mu" dedi . Sok oldim sırtımi dönüp gittim. Çok Şakacı biri. Yani sürekli millete şaka espiri yapıp duruyor. . Acaba diyorum şaka mi yapti ?????? Ben mi yanlis anladım ????
Yinede her ihtimale karşı departman değiştirdim haftaya yeni yerde başlıyorum ama sizce adamda bi hinlik mi var ben mi abarttim ???

Sen geldin benim yanimda durdun diyince, kendince laf sokmaya çalışmış bence üstünde durmayin..
Böyle bosbogazli insanlardan nefret ediyorum ya..karinla kavga etmiş olabilirsin de bunu gelip anlatmanin manasi ne yani??

Hayır canım abartmadin. En doğrusunu yapmışsın. Bazı şeylerin şakası olmaz. Seviyesiz insanlardan uzak dur

Karısını da adamı da sevmedim. Dikkat edin.

Bir resim için ortalığı yıkan kompleksli bir kadın, bundan utanacağı yerde ego mastürbasyonu yapan, idiyot bir adam işte. Ayrıca şakası da çok lüzumsuz. İş yeri orası onun keyifhanesi değil.

Bence adamda hinlik var.zevzek insanlardan hic hoslanmam.asla muhatap olmayin derim.gerçekten karisiyla kavga bile etmemiş olabilir,güvensiz bi durum...

Surasi mantiksiz geldi bana simdi sen adama seni farketmedim bile dedin oda sana senden hoslanoyorum mutlumusun diye cevap veriyor ve sacma yani burasi,senin soyledigine boyle cevap vermesi icin seninde ona boyle birseyi sorman gerkirki evet hoslaniyorum desin sacma geldi burasi acikcasi,gelgelelim neden dedi nicin eeee belliki yilisik patavatsiz birisi bunu insan nasil aoyler evli birine, birde kendide evli nekadr sakacida olunsa boylesi denmez,yapacagin tek sey onunla samimiyetini kesmen okadar

bence adam şakaya vurarak seni ölçmüş sen eğer gülümsemeli şekilde cwp werseydin bu sana sarkıntılığa bile başlardı en doğrusunu yapmışsın..böyle sapık gerzeklerden çok var takma kafana...

Evli insanlarin bu konuda böyle konusabilmesine bile sasiriyorum. Ya karisnla kavga etsen bile bunu neden söylüyorsun. Uzak durun. Burnuma iyi kokular gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…