- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Ya kafayı yicem . Ben mi yanlış anlıyorum?? Allah aşkına erkekleri iyi tanıyan biri varsa içinizde bana bu akıl versin. . Size Bi kaç defa sorunlarımi anlatmistim neyse bi kaç us başvurum vardı ve şans eseri güzel bi firmada ise başladım. Yalnız bize 1 haftalik bir seminer veriliyordu. Geçen hafta oldu bu olay. Beynimi yedim size sormaya karar verdim . Neyse benden daha üst şekilde ise başlayan bi abi vardı ben abi diyorum. Evli çocuğu var sonuçta. Neyse seminerin son günü toplu resim çekildi. Bu abi yanımda imis o resimde eşi bunu görüp kıyameti koparmis . Neden bu kiz senin yanında duruyor diye. Kaldi ki Bende evliyim. Neyse abi bugün bunu laf arasında söyledi. Şakayla karışık yaninmda durdun diye hanim mahvetti beni niye durdjn dedi. Yemin ederim farkinda bile degildim . 20 kisi idik zaten. Neyse bende saçmalama benim yanımda duran sensin abi ben fark etmedim bile dedim. O da bana aynen şunları söyledi "evet hoşlanıyorum senden mutlu musun şimdi oldu mu" dedi . Sok oldim sırtımi dönüp gittim. Çok Şakacı biri. Yani sürekli millete şaka espiri yapıp duruyor. . Acaba diyorum şaka mi yapti ?????? Ben mi yanlis anladım ????
Yinede her ihtimale karşı departman değiştirdim haftaya yeni yerde başlıyorum ama sizce adamda bi hinlik mi var ben mi abarttim ???
Yinede her ihtimale karşı departman değiştirdim haftaya yeni yerde başlıyorum ama sizce adamda bi hinlik mi var ben mi abarttim ???