bi akıl verin

Yarimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
29
0
86
42
Malatya
arkadaşlar benim bir sorunum var belki çok büyütülecek bişey gibi gelmeyebilir size ama benim etrafımda paylaşabilecek kimsem olmadığı için çok takıyorum kafama.benim bir eltim var ikimizde gurbete gelin geldik arada bir araya geldiğimizde işte düğünde yapılanlar alınmayanlar falan derken çekiştiriyoduk biraz kayınvalidemleri.yapmamalıydım belki ama bir araya gelince konuşuluyodu işte.sanırım oda gidip kaynıma anlatıyomuş.birebir anlatmasada bahsediyodu demek ki.onuda şurdan anladım eltimin arası kayınvalidemlerle limoni şu aralar kayınvalidemde artık kaynıma ne dediyse kaynım benden için o da sizin arkanızdan konuşuyo demiş.bana eşim söyledi bunu.kayınvalidemler ya inanmadı yada bişey demek istemediler bilmiyorum.ama şimdi araları giderek açılıyor ve eltim aramızda konuşulanları söylermi acaba diye korkuyorum.eğer benim aram eşimin ailesi ile bozulursa eminim eşim de benim aileme tavır alacaktır.tek korkum bu.çünkü annesi haksız bile olsa hep onu savunur eşim.o benim aileme laf söyleyince hak ederlerse söylerim olur ben onlarınkine bişey deyince onlar büyük herşeyi söyleyebilirler der.

keşke eltinize o kadar güvenmeseydiniz.ben evli değilim ama bunu anlamak için evlenmek gerekmiyor sanırım...umarım anlatmaz birşey :1no2:

canım tahminimce eltin kaynınla herşeyi paylaşmıştır bile
bir daha eltinle özel meseleleri konuşma,eşinin de zoruna gider
senin hoşuna gidermiydi,2 elti anneni çekiştirseydi.sonuçta eleştirdiğin insan onun annesi

biliyorum güvenmemeliydim ama oldu işte.aslında anlatmasını gerektirecek bişey yok benmle ilgili çünkü problemi benimle değil ama gene de emin olamıyorum.kaynıma anlattıysa onun çenesi durmayabilir kendi karısını haklı çıkarmak adına

keşke hiç bişey bahsetmeseydin çok daralınca buraya yazardın
hiç eşinin tarafından birine güvenipte konuşulur mu böyle şeyler
hele ki kayınvalide hakkında ne kadar güvenilir kabul etsende
hiç belli olmaz bu işler inşallah senin konuştukların açığa çıkmaz
bir dahada sakın eşin tarafından birine dert yanma
böyle diken üstünde huzursuz olacağına

etlisine sütlüsüne karışma kimsenni her lafada atmasazsan canım problem kalmaz
kendın bile soyluyorsun dedıkodu yapıyorduk diye
gidip soyler işte boyle
karısma kimseye otur oturduğun yerde bence

Dedikodu böyle kötü birşey işte...!

ınşallah herşey düzelir ama güvenlerinide sarsmış oluyorsunuz..
Bence eltinle yeniden konuş,Neler söylemiş sana anlatsın
Sonrada kıvır..Yada Özürdile..
Yapıcağın Başka birşey yok Cnm

oldu artık bir kere zaten uzun zamandır tek kelime etmedim etmem de.ortaya çıkarsa napıcam onu düşünüyorum şimdi.

keşke eltinizle konuşmasaydınız kaynananızla ilgili
ben kesinlikle eltimle böyle şeyler konuşmam ne gerek var mesafemi koyarım herzamn

kızlar tamam hatalıyım kabul ediyorum da sizde sanki bunu dünyada yapan tek insan benmişim gibi davranmayın Allah aşkına yaa.zaten moralim bozuk.ayrıca ben olmayan şeyler söylemedim ne yaşadıysam onları konuştuk.kimseye iftira falan da atmadım

eltinle,k.valideni barıştır hemenkaydirigubbakcemile
eltiyede güvenilmezki be canım.dert oluyor insanın başına sonra böyle:mymeka:

bende eltiyim ama şimdiye kadar kimseye tek laf etmedim onunla ilgili.eşime de anlatmadım hiçbişey.anlatmam da ne olursa olsun.hatam herkesi kendim gibi sanmak oldu.belkide hiç bişey söylemeyecek günahını alıyorum bilmiyorum.sadece huzursuzum işte.

Tatlım dil öyle şeylere vesileki
Güzel yerde çalışırsa güzelliklere
Hoş olmayan yerde çalışırsa sıkıntılara sebep.
Olan olmuş,laf ağızdan çıkmış bir kere bundan sonra sana bir tecrübe olur buda.
Ha yapman gerekene gelince,bunu eltinin elinde koz olarak tutmasına izin verme.
Korktuğunu hissettirme ona
Olduki kalkıp konuştu ve herşeyi karıştırdı
Yapacığın şey çok basit
Gidip kayınvalidene evet anne ben bunları söyledim,ama çok pişmanım lütfen çocukluğuma ver diyerek dürüst davranacaksın.
Hata yaptığını mutlaka anlayacaktır.
Bu işi dürüstlükle çözebilirsin sadece

kimse sana ilk sen yaptın demiyor canım..
senin hatan eltine güvenmek..
ama en azından öğrendin ne oldugunu... bundan sonra hiçbirşey paylaşmazsın..
nasıl eski düşman dost olmazsa eğerrr eltidende dost olacagını sanmıyorum....
ben güvenmemde güvenenede birşey demem

en mantıklısı kayınvalidenle acıkca konusacaksın canım
özür dileyeceksın affet dıyeceksın :1ninca:

ılerde eltınle bı sorunun olursa elınde koz olucaktır bunlar
bı hata yapmıssın
ve kozları kaldırcaksın ortadan
ve bıdaha kayınvalıden hakkında konusmayacaksın
bı sorunun oldumu kayınvalıdene acıkca rahatsız oldugun seylerı soyluyceksın tatlı dılle

ınsallah bı sorun olmadan halledersın canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…